Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο. Ήμουν 3ο μηνα σε αναρρωτική. Αρρώστησε σοβαρα κάποιο άτομο απο την οικογένειά μου. Και ενω προετοιμαζομουν για κάποιες εξετασεις έπαθα ενα πολυ σοβαρό ατύχημα. 2 μέρες στο νοσοκομειο. Άγνωστο ποτε θα επανέλθω.

Είχατε ποτε τετοιες περιόδους;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες να ήταν μάτι; :)

Το τελευταίο που έπαθα, με παρασυρε το τραμ. 2 μέρες παρακολουθηση για εγκεφαλικη αιμορραγία. Πλεον ειμαι σπιτι αλλα κοιμαμαι το 80% του χρόνου.

Δημοσ.

εσυ έφταιγες ?

περαστικά  , οτι καλύτερο σου εύχομαι ,

μοιράσου τα με τους δικούς σου ανθρώπους  ..

Δημοσ.

Ναι στο τελευταίο μάλλον εγώ δεν πρόσεξα. Από τι μου ειπαν βέβαια εξ των υστέρων γιατί εγώ δε θυμάμαι τίποτα.

Δημοσ.

Καμια φορά καθόμαστε και σκάμε για μλκιες ενώ τα σημαντικοτερα είναι αυτά να ειμαστε δηλαδή υγιείς.

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχην περαστικα.

Ολοι οι ανθρωποι περναμε περιοδους γκαντεμιας,να ερχονται θεματα υγειας το ενα πισω απο το αλλο,προσωπικες αποτυχιες κτλ..Αλλα τραμ δεν μας παρεσυρε!Πω πω πω.. 

Πως συνεβει αυτο με το τραμ?

• Like 1
Δημοσ.

Περαστικά φίλε. Κι εγώ ακόμα αναρρώνω από χειρουργείο που έκανα πριν 3 μήνες. Δυστυχώς κατάλαβα τη σημασία τού "υγεία πάνω απ' όλα". Υπομονή και δύναμη.

Δημοσ.

Ωχ περαστικά, δεν είναι και λίγο να σε χτυπήσει το τραμ, η σύγκρουση είναι ουσιαστικά σαν να συγκρουστείς με τρένο με πολύ χαμηλή ταχύτητα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ . Ευτυχώς κάθε μέρα πηγα7νω καλύτερα.

Περαστικά και από μένα! Να γίνεις σύντομα περδίκι ρε συ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...