Anorymous Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τελευταία τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο. Είχατε ποτε τετοιες περιόδους; απο το 2012 εως το 2014 ηταν λες και επεσε καταρα, πεθανε η γιαγια μου , μετα η μανα μου, μετα ο σκυλος που τον ειχα 14 χρονια και η γατα 10 και για κερασακι πεθανε και ο πατερας μου
xifiassamsung Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Anorymous συλληπητηρια κ κουραγιο.Η ζωη τρεχει,κυλαει κ συνεχιζεται.καλα κακα ολα μεσα.τετριμενο μεν αλλα αυτο διαπιστωνω. Οσο για τον ΤΣ πεζος να παρακολυσει την συγκοινωνια κ να προκαλεσει ατυχημα μου ακουγεται ακυρο.Δε ξερω,δεν ειμαι ειδικος,αλλα αν κρινω απτη βαρυτητα της ανθρωπινης ζωης νομικα,κ απο τη θεση ισχυος του τραμ,οντας μεσο που παρισφρυει στον αστικο ιστο αφυλακτα,με αμφιβολη ικανοτητα πεδησης (δεν εχει λαστιχα οπως ενα ΙΧ πχ),ΛΕΩ μαλλον οτι πετανε το μπαλακι σε σενα για να μη φαει τπτ χοντρες ευθυνες ο οδηγος η οσοι εμπλεκονται (συντηρηση οχηματος,γραμμης,φαναριων κλπ).Ξερεις ποσες "καγκουριες" αντιστοιχα εχω δει απο τραματζηδες,να μιλαν στο κινητο,να τρεχουν,να βιαζονται στην επιταχυνση μετα απο στασεις κλπ.Λες κ οδηγουν το σαξοραλακι τους. Αντιστοιχα πεζος να πεταχτει μεσα σε πολη κ να τον πατησει αμαξι,φταιει 100% ο οδηγος συνοπτικα αυτεπαγγελτα οριζοντια κ καθετα.Στην καλυτερη να βγει καποια συνυπαιτιοτητα 10-20% του πεζου αν συντρεχουν σοβαροι λογοι κεντρικη αρτηρια,ηλικιωμενο ατομο μειωμενης αντιληψης κλπ. Γνωμη μου βρες εναν δικηγορο που διατιθεται να το κυνηγησει,κ ζητα αποζημιωση για βλαβες σωματικες κ ηθικες που θα παρει κ αυτος μεριδιο ως αμοιβη.Που δεν ειναι ψεμα,υφιστανται.Ουτε καγκουριες με παπι εκανες,ουτε σφηνες με αμαξι.Πεζος στον αστικο ιστο.Ποιος δικαστης θα καμπανιασει πεζο που περπαταει δε το διανοουμαι. Περαστικα πανω απολα, κ τα υπολοιπα κανονιζονται. 4
jennyV Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 τέτοιες περίοδοι σε όλους μας τυχαίνουν. σε έναν χρόνο (λίγο μετά την κρίση): 2 στενοί συγγενής πεθαίνουν κι ένας τρίτος αρρωσταίνει βαριά, σοβαρά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας ενός στεγαστικού δανείου,και θεραπείας σε κλινική (δυστυχώς δεν μπορούσαμε να περιμένουμε για δημόσιο νοσοκομείο), και μια δουλεια που θα βοηθούσε πολύ την κατάσταση, αποτυγχάνει παταγωδώς. Στο ψυχολογό με έστειλε εκείνος ο χρόνος... ευτυχώς πέρασε, ο αρρωστος συγγενής μου ανάρρωσε και διέφυγε τον κίνδυνο και τα οικονομικά δεν καλυτερεύσαν αλλά μπήκαν σε μια σειρά. επίσης (πάλι λίγο μετά την κρίση) ένας φίλος μου έπρεπε να μπει στρατό, την ώρα που η οικογενειακή επιχείρηση (από την οποία ζούσε όλη η οικογένεια) χρεωκοπούσε, ο πατέρας του έπαθε εγκεφαλικό, η μάνα του κατάθλιψη κι ο αδερφός του στο εξωτερικό να μην μπορεί να γυρίσει αλλά ούτε και να βοηθήσει οικονομικά. Κόντεψε να τρελαθεί. Ευτχώς τα κατάφερε να συνέλθει κι αυτός. ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ (καθόλου τυχαίο) Υπομονή, δύναμη και καλή ανάρρωση σου εύχομαι κι όλα να πάνε καλά! Περαστικά σου και καλή ανάρρωση. Θα γίνεις καλα και θα το ξεπεράσεις. Προσπάθησε μην σε παίρνει απο κάτω. Θα βγεις δυνατότερος από αυτό το συμβάν στο τέλος Ακριβώς! ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει δυνατότερο! απο το 2012 εως το 2014 ηταν λες και επεσε καταρα, πεθανε η γιαγια μου , μετα η μανα μου, μετα ο σκυλος που τον ειχα 14 χρονια και η γατα 10 και για κερασακι πεθανε και ο πατερας μου ειλικρινά ούτε στο χειρότερο εχθρό μου... Τι να πω. Συλλυπητήρια !
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Περαστικά φίλε. Μου αρέσει που σε ατύχημα με τραμ ρωτάνε ποιός έφταιξε. Δηλαδή τι λάθος μπορεί να έκανε ο οδηγός του τραμ; Να πέρασε με κόκκινο (απίθανο με πεζο), να έκανε προσπεραση,να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Τα σταθερής τροχιάς έχουν πάντα προτεραιότητα, οι άλλοι πρέπει να προσέχουν όταν θέλουν να περάσουν τις ράγες. Man καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Μπορεί να έγινε κάτι με το κόκκινο όπως έχουν συμβεί που και που ατυχήματα με αυτοκίνητα και τραμ. Υπάρχει περίπτωση να ανέπτυξε ο οδηγός υπερβολική ταχύτητα, μπορεί να ήταν το τραμ σταματημένο σε στάση αυτός να περνούσε από μπροστά και σε μια απότομη εκκίνηση από κάποιο λάθος του οδηγού να χτύπησε ο άλλος. Μπορεί να υπάρχει συνυπαιτιότητα και των δυο και οχι μόνο του ενος. Μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας/αντίληψης ο άλλος. Δεν μιλάμε για γραμμές του μετρό και του ηλεκτρικού εδώ, πολλά και διάφορα μπορούν να γίνουν. Έφαγε ο άλλος τα μούτρα του και καλείται να πληρώσει και από πάνω. 1
Getta Robo Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μαρεσει που σε "υπαιτιοτητα" των αλλων οι των ΜΜΜ εχουν παντα δικιο και βγαζουν καποια ακρη, αλλα στην αντιθετη περιπτωση ισχυει κατι τετοιο εξαιρετικα σπανιως. Καλα κουραγια xpapias 2
Anorymous Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ειλικρινά ούτε στο χειρότερο εχθρό μου... Τι να πω. Συλλυπητήρια ! ενταξει τωρα περασαν , τοτε ειμουν χαλια ειδικα για την μανα μου οποτε μιλαγα με επιαναν τα κλαματα. το μονο θετικο ηταν οτι τα πολυ δυσκολο περασαν εσθω και μαζεμενα και επισης ειδα ποσοι πραγματικα νοιαζονται για μενα . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα