noobogadgetakias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 καλημερα σε ολους..εχω ενα μεγαλο θεματακι..δεν μπορω να καταλαβω γτ αλλα στο πισω μερος του υπολογιστη εκει που ειναι η θυρα για να μπει το πρασινο βυσματακι που ειναι για να εχω ηχο στα ηχεια της οθονης δν πιανει καλα..και αναγκσαστικα δεν εχω ηχο.αναγκαζομαι να γυριζω η και να βαζω δυναμη για να στραβωσω προς τα κατω το βυσμα μπας και καπου κατσει και κανει επαφη για να εχω ηχο...στο μεταξυ πανω στην θυρα αυτη ειχα για χρονια εναν ανταπτορα και ειχα βαλει πανω και τα ηχεια της οθονης και καποια αλλα περιφερειακα ηχεια με woofer.δουλευαν κανονικα μεχρι τον περασμενο μηνα..τι μπορω να κανω για να φτιαξει αυτο?αν ανοιξω με καποιο τροπο εκει την θυρα θα μπορεσω να σφιξω τα συρματακια για να καλυτερη επαφη οταν θα μπαινει το βυσμα?μηπως με εξωτερικη καρτα ηχου λυθει το θεμα?το αστειο της υποθεσης ειναι πως για λιγο καιρο περιπου κανα χρονο που ειχα τα linux mint δεν χρειαζοταν τπτ απο αυτα.δουλευαν κανονικα..δεν μπορω να καταλαβω γτ γινεται τωρα αυτο με τα 8αρια.οπως γινοταν και με τα 7αρια παλιοτερα..δηλαδη στα λινουξ γτ επαιζαν κανονικα?εντωμεταξυ φαινεται οτι δεν κανουν καλη επαφη αφου απο την στιγμη που σταματαει να παιζει ο ηχος μολις βαζω το χερι απο πισω ωστε να τα γυρισω καπως να πιασει καπου ρε παιδι μ πιανει αμεσως.εχω αναγκαστει και εχω τεντωσει το καλωδιο και το εχω πιασει κατω απο την οθονη ωστε να ειναι συνεχεια τεντωμενο για να κανει επαφη και να μπορω να ακουω.
noobogadgetakias Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδακια καλη χρονια να εχουμε...κανεις δεν μπορει να με βοηθησει σε αυτο το προβλημα?χρονια πολλα σε ολους btw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα