Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τι γινεται ρε παιδια ?? Ψαχνοντας παλι για ενα Ipnhone βρηκα αυτη την αγγελια . Λεει οτι ειναι Χαϊδαρι αλλα...Θεσσαλονικης Περιοχη Θερμη . Δεν ξερω αν υπαρχει εκει τετοια συνοικια με ονομα Χαϊδαρι στην Θερμη. Το στελνουν με courier με μικρη προκαταβολη και δικαιωμα να ανοιχτει πριν πληρωθει το υπολοιπο ποσο (σιγα μην ξαναμασησω...) αλλα μου εδωσε και υπαρκτη διευθυνση να πει ταχα φιλος μου εκει να το παρει ωρες καταστηματων... Βρηκα και αλλες αγγελιες με τρελες τιμες αλλα δεν απαντουν απο το πρωι τα τηλεφωνα ενω εχουν σημερινη επεξεργασια . Για ποιο λογο τις βαζουν και πληρωνουν ??? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2015 από Γιάννης Platano
saxos55 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το ερώτημα είναι, μετά από αυτό που έπαθες/έπαθε ο φίλος σου, γιατί συνεχίζετε στο ίδιο μοτίβο (παμφθηνο iphone); Ένα κινέζικο android δεν κάνει αν δεν έχει γκαφρά; Πρέπει να είναι οπωσδήποτε iphone για κάποιο λόγο; Γιατί από άτομα που θέλουν iphone αλλά στο ένα τέταρτο της τιμής θησαυρίζουν αυτοί. Τώρα όσον αφορά στη διεύθυνση που δίνει, δες εδώ τι γίνεται καμιά φορά όταν πηγαίνεις σε τέτοια ραντεβού. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν ειναι τζαμπα με φωτογραφια αλλα κι ετσι να ειναι τι νοημα εχει ? Το ερώτημα είναι, μετά από αυτό που έπαθες/έπαθε ο φίλος σου, γιατί συνεχίζετε στο ίδιο μοτίβο; Ένα κινέζικο android δεν κάνει αν δεν έχει γκαφρά; Πρέπει να είναι οπωσδήποτε iphone για κάποιο λόγο; (Από άτομα που θέλουν iphone αλλά στο ένα τέταρτο της τιμής θησαυρίζουν αυτοί). Τώρα όσον αφορά στη διεύθυνση που δίνει, δες εδώ τι γίνεται καμιά φορά όταν πηγαίνεις σε τέτοια ραντεβού. Εγω μια χαρα ειμαι με android αλλα καποιοι επιμενουν στο μηλφωνο ...Δεν εψαχνα για μενα .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Τι γινεται ρε παιδια ?? Ψαχνοντας παλι για ενα Ipnhone βρηκα αυτη την αγγελια . Λεει οτι ειναι Χαϊδαρι αλλα...Θεσσαλονικης Περιοχη Θερμη . Δεν ξερω αν υπαρχει εκει τετοια συνοικια με ονομα Χαϊδαρι στην Θερμη. Το στελνουν με courier με μικρη προκαταβολη και δικαιωμα να ανοιχτει πριν πληρωθει το υπολοιπο ποσο (σιγα μην ξαναμασησω...) αλλα μου εδωσε και υπαρκτη διευθυνση να πει ταχα φιλος μου εκει να το παρει ωρες καταστηματων... Βρηκα και αλλες αγγελιες με τρελες τιμες αλλα δεν απαντουν απο το πρωι τα τηλεφωνα ενω εχουν σημερινη επεξεργασια . Για ποιο λογο τις βαζουν και πληρωνουν ??? Η αγγελία είναι της γνωστής "φίλης" μας από την Κρήτη που μπαίνει και στο insomnia κάθε 2-3 ημέρες. Τα στοιχεία που δίνει για την περιοχή ή για τον τρόπο παράδοσης λίγη σημασία έχουν, μιας και κάθε φορά το ζητούμενο είναι τα 50 ευρώ προκαταβολή που θα πάρει από το κάθε θύμα μέσω υπηρεσιών τύπου paypal κλπ (που δεν μπορείς να δεις τα πραγματικά στοιχεία του αποστολέα). Απλά πλέον έχουμε μια περίπτωση με απύθμενο θράσος και φαντασιώνομαι τη στιγμή που κάτσει στο σκαμνί με το ταγεράκι, τις γοβίτσες και το χαμηλωμένο βλέμμα μετά από τις υποδείξεις του δικηγόρου... 4
saxos55 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αυτός που επιμένει στο μηλόφωνο αλλά δεν έχει σάλιο την παροιμία για κάτι βρακιά και κώλους την ξέρει; (εκτός αν είναι για καμιά κόρη σου, οπότε πάσο)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αυτός που επιμένει στο μηλόφωνο αλλά δεν έχει σάλιο την παροιμία για κάτι βρακιά και κώλους την ξέρει; (εκτός αν είναι για καμιά κόρη σου, οπότε πάσο) Οι αγγελίες της δεν αφορούν μόνο iphone αλλά και τελευταία μοντέλα samsung (s6, edge, note, κλπ). 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αυτός που επιμένει στο μηλόφωνο αλλά δεν έχει σάλιο την παροιμία για κάτι βρακιά και κώλους την ξέρει; (εκτός αν είναι για καμιά κόρη σου, οπότε πάσο) Φιλε μου ξερεις ποσοι ακομα κι εδω μεσα δεν εχουν μια αλλα το Iphone ειναι "σημα κατατεθεν" ????Φυσικα δεν ειναι ο κανονας αλλα παρασερνουν κι αλλους. Η αγγελία είναι της γνωστής "φίλης" μας από την Κρήτη που μπαίνει και στο insomnia κάθε 2-3 ημέρες. Τα στοιχεία που δίνει για την περιοχή ή για τον τρόπο παράδοσης λίγη σημασία έχουν, μιας και κάθε φορά το ζητούμενο είναι τα 50 ευρώ προκαταβολή που θα πάρει από το κάθε θύμα μέσω υπηρεσιών τύπου paypal κλπ (που δεν μπορείς να δεις τα πραγματικά στοιχεία του αποστολέα). Απλά πλέον έχουμε μια περίπτωση με απύθμενο θράσος και φαντασιώνομαι τη στιγμή που κάτσει στο σκαμνί με το ταγεράκι, τις γοβίτσες και το χαμηλωμένο βλέμμα μετά από τις υποδείξεις του δικηγόρου... Αν ημουν Θεσσαλονικη απο περιεργεια με 2-3 φιλους θα πηγαινα στην διευθυνση αυτη που μου δωσε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ΔΕΝ στέλνουμε προκαταβολή σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση... 7
saxos55 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Βρε δε διαφωνώ. ΕΣΥ λέω γιατί ασχολείσαι (γι'αυτό και έγραψα ότι αν στο ζητάει μία απ'τις κόρες σου, πως να πεις όχι). Πες στον μηλοχτυπημένο ότι αυτό που θέλει δε γινεται. Είτε να μαζέψει λεφτά, είτε να κοιτάει προς Iphone 4 μεριά. Φιλε μου ξερεις ποσοι ακομα κι εδω μεσα δεν εχουν μια αλλα το Iphone ειναι "σημα κατατεθεν" ????Φυσικα δεν ειναι ο κανονας αλλα παρασερνουν κι αλλους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ΔΕΝ στέλνουμε προκαταβολή σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση... Αυτονοητο για μενα....
Donalhioy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Βρε δε διαφωνώ. ΕΣΥ λέω γιατί ασχολείσαι δηλαδη οντως πιστευεις οτι ειναι για φιλο??
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 δηλαδη οντως πιστευεις οτι ειναι για φιλο?? Εγω εχω Samsung S5 και δεν το αλλαζω με μισομηλο .Μια φορα ειχα απο τα πρωτα 3G ή καπως ετσι αν θυμαμαι καλα και το κρατησα ενα μηνα.
thant Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν ειναι τζαμπα με φωτογραφια αλλα κι ετσι να ειναι τι νοημα εχει ? Με δωρεάν λογαριασμό μπορεί κάποιος να ανεβάσει κανονικά φωτογραφίες και βίντεο. Εγώ εχω άλλη απορία. Δηλαδή θα αγόραζες κάτι απο ιδιώτη βλέποντας μόνο το κουτί?
technology_guy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 iPhone 6 στα 200 ευρω που στο σκρουτζ κανει 650++ δεν παιζει. Υπαρχει κοσμος που εκμεταλευεται την περιεργεια του ανθρωπου για να βγαλουν λεφτα. Στην χε ολο και καποιος θα βρεθει να της δωσει αντικαταβολη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα