Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η κλεμμενο η αριστος κλωνος....

Κλεμμένο οχι γιατι ειχε απόδειξη απο germano στο όνομα του ,κλωνος επισης οχι για τον ιδιο λόγο, και σε αριστη κατάσταση. Ουτε εγω το πίστευα οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που δεν κανουν ενα απλο googlαρισμα να δουν τι τιμες παίζουν.
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κλεμμένο οχι γιατι ειχε απόδειξη απο germano στο όνομα του ,κλωνος επισης οχι για τον ιδιο λόγο, και σε αριστη κατάσταση. Ουτε εγω το πίστευα οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που δεν κανουν ενα απλο googlαρισμα να δουν τι τιμες παίζουν.

αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με αγγελίες του στυλ "στείλε μου 50 ευρώ αρχικά για να το κατοχυρώσεις και μετά ...βλέπουμε"! :)

Δημοσ.

αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με αγγελίες του στυλ "στείλε μου 50 ευρώ αρχικά για να το κατοχυρώσεις και μετά ...βλέπουμε"! :)

Ναι εννοειται οτι μακρια απο κατι τετοια, απλα υπαρχει η περίπτωση λόγο μη γνωσης του αλλου να παρεις κατι σχεδον τσάμπα!
Δημοσ.

Παντως απορω ένα κινητο που αγορασε πανω από 600 ευρω να το εδωσε αψυχολόγητα εντελως 200 ευρω . Μαλλον του φανηκε μεγαλο σε μέγεθος αλλα η συμπεριφορα σαν πωλητης ηταν αστα να πανε...

Δημοσ.

εχετε τσεκαρει αν ειναι γνησια η απόδειξη δεν ειναι τπτ να φτιάξεις μια ψεύτικη
Δημοσ.

Παντως απορω ένα κινητο που αγορασε πανω από 600 ευρω να το εδωσε αψυχολόγητα εντελως 200 ευρω . Μαλλον του φανηκε μεγαλο σε μέγεθος αλλα η συμπεριφορα σαν πωλητης ηταν αστα να πανε...

Ηθελε λεει κινητο με δυο καρτες.

εχετε τσεκαρει αν ειναι γνησια η απόδειξη δεν ειναι τπτ να φτιάξεις μια ψεύτικη

Ολα ειναι οκ, το κοιταξα, και το κουτι του ειναι οκ, και η απόδειξη και το κινητο το ελεγξα και μια και δυο και παραπανω φορες πριν καν το πληρώσει γιατι μυριζομουν μουφα.
Δημοσ.

Ηθελε λεει κινητο με δυο καρτες.

Ολα ειναι οκ, το κοιταξα, και το κουτι του ειναι οκ, και η απόδειξη και το κινητο το ελεγξα και μια και δυο και παραπανω φορες πριν καν το πληρώσει γιατι μυριζομουν μουφα.

Ωχχχχχχχχ!!!!

Αν δεν κανω λαθος το S6 Edge δεν εχει δυο καρτες. Αν μιλαμε για αυτο.

Dual SIM: No

http://www.agorazoome.gr/index.php?target=products&product_id=46762#.VlR3qMuhc5o

Δημοσ.

Ωχχχχχχχχ!!!!

Αν δεν κανω λαθος το S6 Edge δεν εχει δυο καρτες. Αν μιλαμε για αυτο.

Dual SIM: No

http://www.agorazoome.gr/index.php?target=products&product_id=46762#.VlR3qMuhc5o

Αυτος που το πουλησε το s6edge ηθελε κινητο με 2 καρτες. Για αυτο και το εδωσε το s6edge. Αυτο λεει ο φιλος.

Παντως ρε Γιαννη, sorry κιολας, αλλα εισαι ενεργο μελος εδω και ποσα χρονια με 20000 μηνυματα! Αν ειναι δυνατον να εχεις αποριες για τετοια θεματα και να εχεις αμφιβολιες ή ελπιδες μηπως η αγγελια ειναι αληθινη.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος που το πουλησε το s6edge ηθελε κινητο με 2 καρτες. Για αυτο και το εδωσε το s6edge. Αυτο λεει ο φιλος.

Παντως ρε Γιαννη, sorry κιολας, αλλα εισαι ενεργο μελος εδω και ποσα χρονια με 20000 μηνυματα! Αν ειναι δυνατον να εχεις αποριες για τετοια θεματα και να εχεις αμφιβολιες ή ελπιδες μηπως η αγγελια ειναι αληθινη.

Οκ...Λαθος δικο μου ...Καταλαβα το αντιθετο .

Οχι δεν εχω τετιες ελπιδες και δυο ..μηλοφωνα στις κορες μου 5S και 6S τα εχω χρησοπληρωσει .

Εγω , ο γιος και η γυναικα μου Galaxy S5 , S4 και S3 κατα σειρα .

Απλα εψαχνα για ενα φιλο Iphone και εχω βαλει και αγγελια ζητησης εδω και επεσα πανω στην αγγελια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...