Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω χρεωστικη καρτα eurobank και επειδη θελω να αγοραζω απο ebay θα ηθελα να κανω τις αγορες μου μεσω paypal.
επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα και τωρα ξεκιναω θελω να κανω καποιες ερωτησεις. πρωτον και σημαντικοτερο εστω οτι στη χρεωστικη εχω ενα ταδε ποσο ας πουμε 200 ευρω, μπορω στο paypal μεσα απο το οποιο θελω να κανω τις αγορες να εχω περασει ενα συγκεκριμενο αριθμο χρηματων δηλαδη ας πουμε για παραδειγμα, απο τα 200 ευρω της χρεωστικης να βαλω μεσα στο paypal 40 eyro και μονο αυτα τα 40 να μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αγορες ? γινεται αυτο καταρχην?
κατα δευτερον για να κανω λογαριασμο paypal πληρωνω 1μιση ευρω κατι τετοιο εχω ακουσει...ισχυει? και το επιστρεφει αυτο το ποσο ή οχι?
και κατι τελευταιο πλεον οι αγορες απο ebay γινονται κανονικα (λογω των capital controls εννοω) ή υπαρχει κανενα θεμα?
αυτα....ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

1. Όχι

2. Το 1,50€ χρεώνεται για κάθε κάθε που συνδέεις στο paypal και επιστρέφεται όταν γράφεις τον 4ψήφιο κωδικό που φαίνεται στη χρέωση.

3. Οι αγορές από ebay είναι λαχείο που οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Χρειάζονται πολλές προσπάθειες και στη συνέχεια είτε αλλαγή κάρτας (αν έχεις) είτε πωλητή.

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.. ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ Κ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΟ ΛΑΘΩΣ Μ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ PAYPAL MOY K ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΜΟ ΤΟΥ I-ΒΑΝK MOY! BAΣΙΚΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΡΤΑ MASTRERCARD DEBIT ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ Ι-CODE K TO SECURRECODE ΕΒΑΛΑ Κ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 130e κ προσπαθησα να κανω αγορα πριν κατι ωρες απο Fasttech ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο σε καλη τιμη διοτι ειμαι φτωχοκατασταση κ εδω που ζω ειναι ακριβεσ οι τιμες τεσπα, δεν μπορεσα να παραγγειλω απο FT,,, κ εκανα paypal, πατησα Sent Money εβαλα το δευτερο ξεκαρφοτο mail οπου εχω κ πατησα την επιλογη  I'm sending money to family or friends , κ μετα πατησα ακυρωση στο My Account κ δεν θυμαμε κατι αλλο κ μπαινω στο i-banking της εθνικης οπου εχω λογαριασμο κ μου λεει διαθεσιμο υπολοιπο 25,34e Λογιστικο υπολοιπο 130e!!! τι εχω κανει? :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...