kanesaxo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Πω ρε φιλε έχεις χάσει τη μπάλα μεσα στο μυαλό σου αρχικά. Που στο διάολο θελεις μετά να βρείς ακρη με μηχανικό; ασε που κλαίω το συνάδελφο πυο θα κάτσει να ασχοληθεί. α) εχουμε και λέμε 25μ σε δρομο και 4 στρ αρτιοτητα για το γεωτεμάχιο σου. Την οποία δεν εχεις και λες καπου οτι ειναι 300τμ. Αρα νομιμη αδεια τη ξεχνάμε. Εκτός φυσικα και αν υπάρχει παρέκκλιση, που μπορεί να χτίσεις και σε 500τμ που λεει ο λογος. Δεν εμπίπτεις προφανώς σε τέτοια. β) εχεις λες κτίσμα 40τμ μεσα. Εφόσον ειναι κτισμένο προ 2011, το τακτοποιείς για 30 χρόνια πληρώνοντας το ανάλογο πρόστιμο. Οτι χτίσεις σήμερα, ΔΕ νομιμοποιείται,ΔΕ τακτοποιείται, σε περίπτωση καταγγελίας, προστιμο ανέγερσης/διατήρησης. Αυτά. 1
gregdel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 καλα δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου. gregdel το ξερω αυτο που λες μιλησα μ ενα μηχανικο κ μου λεει να περιμενο γιατι ακουγετε οτι θα βγαλουν ακομα μια ρυθμιση κ μετα τελος.πιθανον η τροπολογια να αλλαξει.σ ευχαριστω παντως...η γυναικα μου ειναι απο θεσσαλονικη!να σου πω απο φωτοβολταικα ξερεις τιποτα?και αν ξερεις εκει παρανομα τροχοβιλλες κτλ πως παιρνουν ρευμα? Φωτοβολταϊκά μπορώ να σου βρώ... Επίσης για ρεύμα ρώτα ή τον μηχανικό σου ή να σου δώσω κάποιο τηλ. επικοινωνίας με άνθρωπο που ασχολείται με νομιμοποιήσεις.
nikoliaaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 σας ευχαριστω ολους!κατεληξα στα εξης. δεν το νομιμοποιω-τακτοποιω γιατι δεν γινετε αλλα κ να γινοτανε δεν με συμφερει. επειδη το χρησιμοποιω σαν εξοχικη κατοικια θα παρω φωτοβολταικα και ηλιακο θερμοσιφωνα. εμαθα οτι οι πιο πολλοι τακτοποιουν τα εξοχικα τους μονο για ρευμα κ για γονικη παροχη κτλ.οποτε δε λεει. υγ.ολη η περιοχη κομενη σε 300 τμ ειναι ...ολα μα ολα εξ αδιαιρετου μεχρι εκει που φτανει το ματι..... και ολα μα ολα νομιμοποιηθηκαν στην ουσια τακτοποιηση δεν υπαρχει αφου δινεις το δικαιωμα 30 χρονων να περασουν ανεπαφα στα 20 γινετε χρησικτησια νομιμοποιηση οπου κ να ναι.ασε τα δε γινετε...πεσ δε ξερω κ αστ αυτα
dollyyy19 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 νικολιαρη,κοψε τις βλακειες.εν ετη 2015,μονο κοροιδα ασχολουνται με ακινητα.αυτους στους οποιους θα τα αφησεις,τους ρωτησες αν τα θελουν;παρε τροχοσπιτο,νοικιασε βιλα,κανε ταξιδια,ΦΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΝΕΣ,και μην βαζεις χρημα σε τρυπιο κουμπαρα........
johnieXoX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ρε παιδιά, αφού ο τύπος το χει κτίσει ήδη.. ρώτησε, έμαθε πως δεν βγάζει άδεια, αλλα έγραψε το νόμο στα @@ του και σήκωσε το οίκημα 40τ.μ. που λέεικαι αυτά μετά το 2011 τώρα ρωτάει πως θα το νομιμοποιήσει για να πάρει ρεύμα και επειδή δεν μπορεί να πάρει ρεύμα νόμιμα, θα βάλει φωτοβολταϊκά
nikoliaaris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 δεν υπαρχει παρανομια ,στη δικια σου γη κανεις οτι θελεις.και ειδικα οταν εισαι στα 400 μετρα απο τη θαλασσα.ρευμα οποτε παω τωρα παιρνω απο γειτονα αλλα δεν θελω να του εχω υποχρεωση.τωρα αφου οσοι με κραζετε ακολουθειτε τοσο πιστα το γραμμα του νομου τι να πω....εγω νομιμα θελω να παρω ρευμα.αλλα δε γινετε.
johnieXoX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 δεν υπαρχει παρανομια , ο νομοθέτης έχει άλλη άποψη το ίδιο και η ΔΕΗ
nikoliaaris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ποιος νομοθετης ρε μεγαλε που με ενα προστιμο 7,5 χιλ νομιμοποιεις ενα σπιτι 40 τμ με 20 τμ μπαλκονι μπρος πισω 400 μ απ τη θαλασσα?πας καλα?ξεκαθαρα στο λενε χτιζεις παρανομα,πληρωνεις προστιμακι κσου παει το σπιτι 5 φορες λιγοτερο απ οτι το χτιζεις κανονικα. τωρα για την δεη μην το ποιασουμε αστο εχει γνωστος μου κονε με δασαρχειο και δεητζη και με λιγο πιτσα να σταζει ολα γινονται..αλλα δεν εχω τωρα φραγκα αλιως θα σ ελεγα
Donalhioy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ολες οι απαντησεις να τις εχεις προχειρες αν το κτηριο ειναι δομημενο πριν το 2011 τακτοποιειται.. και δηλωνεται ως οικια, και περνει ρευμα κανονικα αν οχι τωρα μπορεις να το δηλωσεις ως αποθηκη... αλλα για να το κανεις αυτο πρεπει να εχει παραστατικα αγρωτικης παραγωγης και παραστατικα τον προς αποθηκευση προιοντων πραγμα που το κανεις αν το αγροτεμαχιο εχει μεσα ελιες π.χ... αλλα πρεπει να ειναι αρτιο και οικοδομησιμο "δηλαδη τουλαχιστον 4 στρεμματα" αλλιως σε πιανει η παρεκκλιση και νομιζω πρεπει να το εγκρινει το γεωργικο τμημα της περιοχης σου.. και μπορεις επειτα να παρεις γεωργικο ρευμα.. βεβαια δεν ξερεις αν θα το εγκρινει και ποσα τμ θα εγκρινει υπαρχουν βεβαια και οι λοιπες λυσεις, οπως της τροχοβιλας, του βαγονιου και η νεα μοδα... Κοντεινερ που το διαμορφωνεις εσυ οπως θες.. ρευμα οπως τα εγραψες και εσυ... φωτοβολταικα..
gregdel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ποιος νομοθετης ρε μεγαλε που με ενα προστιμο 7,5 χιλ νομιμοποιεις ενα σπιτι 40 τμ με 20 τμ μπαλκονι μπρος πισω 400 μ απ τη θαλασσα?πας καλα?ξεκαθαρα στο λενε χτιζεις παρανομα,πληρωνεις προστιμακι κσου παει το σπιτι 5 φορες λιγοτερο απ οτι το χτιζεις κανονικα. τωρα για την δεη μην το ποιασουμε αστο εχει γνωστος μου κονε με δασαρχειο και δεητζη και με λιγο πιτσα να σταζει ολα γινονται..αλλα δεν εχω τωρα φραγκα αλιως θα σ ελεγα Έτσι είναι... Η τακτική του Ελληνικού κράτους είναι ακριβώς αυτή... Χτίσε, χτίσε, χτίσε ότι να'ναι χωρίς έλεγχο... ... και στη συνέχεια ένα νόμο για να σου πάρουν επιπλέον χρήματα... Κλασίκό παράδειγμα η Ν.Καλλικράτεια Χαλκιδικής... ΥΓ. @nikoliaaris, μόλις άκουσα τεμάχια κομμένα 300μ2 εκεί πήγε το μυαλό μου! 1
nikoliaaris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 καλημερα καλημερα gregdel!! σ ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου.
nikoliaaris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 θελει καποιες εργασιες ακομα οπως εξωτερικο σοβατισμα πλακακια στα μπαλκονια κτλ..
zoupou@88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 γιατι δεν επερνες μια τροχοβιλα να σαι νομιμος?
nikoliaaris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 το σκεφτηκαμε.κοιτα το λεω για ολους ΟΙ ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ. 1)ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ 2)ΘΕΛΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ 3)ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΡΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις