valex123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω κινητό με ταβάνι τα 200-220€ ! Τι προτείνετε και από ποιο σιτε μπορώ να το παραγγείλω χωρίς PayPal αλλα μέσω κάρτας (προπληρωμένης η κάρτα συνδεμένη με κάποιο λογαριασμό)! Πόσες μέρες κάνουν περίπου ν έρθουν;
2.1Ohm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 20 μερες πανω κατω!Τα best picks μεχρι τωρα LeTV le 1 (x600) ,LeTV le 1s(x500) ,Xiaomi redimi note 2 (η το prime) , Meizu m2 note (αμα θελεις να κανεις κ λιγο παραπανω οικονομια!)Υπαρχει και το meizu metal αλλα ειδα review στο gsmarena και δν ειδα και τα κλτρα λογια ειδικα για την οθονη που ειναι σημαντικο downgrade απο το Μ2 νοτε οποτε δν θα το προτεινα αν και ηθελα παρα πολυ να ειναι καλο κινητο για να το παρω και εγω :Ρ
valex123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Απο ποια σιτε μπορώ να τ παραγγείλω; το meizu mx4 pro? Σε σχέση με το xiaomi note 2 ?
dimosit Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εγω θα σου πρωτινά το Xiaomi Mi4c είναι +15 ευρό απο budget άλλα πίστεψε αξίζει. Διαφορετικά πάρε το Xioami Redmi Note 2 θα σου βγει και πολύ πιο φτηνό. Εγώ αυτο εχω πάρει και μέχρι στιγμής δεν έχω τιποτα αρνητικό να πω. Απλός εκουγεται πως σήμερα θα παρουσιαστεί το Xioami Redmi Note 3 δεν ξέρω αλλα σου πρωτινό να περιμένεις κατι μέρες να δεις και αυτο. Εσύ αποφασίζεις. Μερικα απο τα σιτε που έχω παραγγέλλει και θεωρώ αξιόπιστα είναι minideal , vickmall,gearbest, everbuying. Τα έχω βάλει σε σειρά αξιοπιστίας με βαση την εμπειρια μου. Υπάρχει το "κινεζικό skouzt" το kimovil.com.
valex123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής; μόνο με PayPal?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Κατά τι γνώμη μου, πιστεύω ότι για το budget που διαθέτεις αυτή τι στιγμή τα καλύτερα κινητά είναι τα εξής: 1) Xiaomi Redmi Note 3 2) Meizu Metal 3) LeTV le 1s
RogerFederer_7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Γειά σας!!!Από κινέζικα μου αρέσει το zte blade s6!!!Το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις???Ευχαριστώ!
newsformobiles Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Κατά τι γνώμη μου, πιστεύω ότι για το budget που διαθέτεις αυτή τι στιγμή τα καλύτερα κινητά είναι τα εξής: 1) Xiaomi Redmi Note 3 2) Meizu Metal 3) LeTV le 1s Υπόψιν για το 3, μην το περιμένετε πριν τέλη γενάρη. Σήμερα ανακοινώθηκε. Μέχρι να αρχίσει να τα δίνει στα μαγαζιά και αυτά στους πελάτες...
spoos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 xiaomi redmi note 2 το πήρα πριν ένα μήνα και είναι τρομερό για τα λεφτά του. αν θέλεις μπορείς να περιμένεις κανένα μήνα για το redmi note 3.. αγορά από minideal με paypal balance.
reviewit Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Γειά σας!!!Από κινέζικα μου αρέσει το zte blade s6!!!Το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις???Ευχαριστώ! φιλε το περιμενω μαλλον για να το κανω ριβιου σε λιγες μερες οσο για το θεμα το κινητο εδω φιλε θα σ λεγα να κοιταξεις τωρα τα black friday sales βαζουν πολλες καλες προσφορες σε διαφορα κινητα εγω σκεφτομαι να παρω ενα ταμπλετ απο geekbuying λογο της εκπτωσης κοιτα αυτο εδω http://promotion.geekbuying.com/promotion/2015_black_friday
RogerFederer_7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ok,περιμένω να μας πεις εντυπώσεις!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα