nemesiskp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα. Κοντινο μου προσωπο ξεκινησε δουλεια σε μια νεα εταιρια η οποια οπως ειναι λογικο του ζητησε να ανοιξνει λογαριασμο μισθοδοσιας σε μια τραπεζα(δεν αναφερω ονοματα).Του εδωσαν το γνωστο χαρτι οτι εργαζεται στην ταδε εταιρια ωστε να ανοιχτει ο λογιαρισμος.Πηγε λοιπον σε ενα υποκαταστημα και του ειπαν οτι δεν γινεται εαν δεν κλεισει ολους τους αλλους λογιαρισμους που εχει στις αλλες τραπεζες!!!!Δηλαδη οτι καταθετικο κλπ εχει αλλου να τον κλεισει.Και τους λεει πως θα μεταφερω τα λεφτα μου εαν δεν με αφηνετε να ανοιξω λογαριασμο και του λενε προβλημα σου.Ολο αυτο λενε λογω καπιταλ κοντρολ. Εγω σε αντιστοιχη περιπτωση που ξεκινησα εργασια μεσα στα καπιταλ,ανοιξα λογαριασμο και ας ειχα σε αλλες τραπεζες χωρις να μου κανει νερα η νεα τραπεζα. Ρωτησε τον εργοδοτη ο οποιος εμεινε μ@λ@κας και ειπε θα μιλησει ο ιδιος με την τραπεζα. Γνωριζεται εσεις κατι παραπανω για αυτο;Να παμε σε αλλο υποκαταστημα;
solton57010 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Πατε σε άλλο υποκατάστημα να ξεμπερδεύεται.Εγω άνοιξα κανονικά λογ.μισθοδοσιας πριν 2 εβδομάδες και κανεις δεν μου είπε κάτι τετοιο
zappy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μήπως το κάναν επίτηδες για να τους πάει λεφτά στο κατάστημα; 1
Alxnks Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ειδικά αν απευθύνθηκε σε eurobank κι εθνικη που δεν έχουν καλύψει ακόμα το ποσον που έπρεπε και κοιτάνε να το καλύψουν όσο πιο γρήγορα μπορούν.
Silverage Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Υποτίθεται ανοίγουν καινούριο λογαριασμό αν δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς απο κάποιον άλλο που έχεις ήδη. Ειδικά αν απευθύνθηκε σε eurobank κι εθνικη που δεν έχουν καλύψει ακόμα το ποσον που έπρεπε και κοιτάνε να το καλύψουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Μπα, δεν ασχολείται κανένας με αυτά, απλά είναι βλάκες.
cb_papi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εγώ που άνοιξα στην Eurobank στα μέσα Ιουλίου δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο. Ας τους πει ότι δεν έχει άλλο λογαριασμό. Ούτε παράνομο είναι, ούτε μπορεί ο υπάλληλος της τράπεζας να δει τί λογαριασμούς έχει κάποιος σε άλλες τράπεζες.
ultralisk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 πριν κάποιες βδομάδες δεν θα είχε πρόβλημα...πλέον σφίξανε τα capitals σε ότι αφορά άνοιγμα λογαριασμού και ζητάνε να μην έχεις λογαριασμό σε άλλη τράπεζα (υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση) ο φίλος σου μπορεί να πάει να κλείσει τους λογαριασμούς που δεν θέλει εκδίδοντας επιταγή στο όνομα του το ποσό (εννοείται δεν τα παίρνει μετρητά) και μετά να πάει να ανοίξει λογαριαμσό εκεί που θέλει καταθέτοντας την επιταγή αυτά τα μέτρα δεσμεύουν όλες τις τράπεζες οπότε αν κάποιος άλλος του ανοίξει σε κάποιο άλλο υποκατάστημα θα είναι επειδή ο υπάλληλος δεν ξέρει την ΠΝΠ (πράξη νομοθετικού περιεχομένου) που είναι σε ισχύ
TAKE5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 πριν κάποιες βδομάδες δεν θα είχε πρόβλημα...πλέον σφίξανε τα capitals σε ότι αφορά άνοιγμα λογαριασμού και ζητάνε να μην έχεις λογαριασμό σε άλλη τράπεζα (υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση) ο φίλος σου μπορεί να πάει να κλείσει τους λογαριασμούς που δεν θέλει εκδίδοντας επιταγή στο όνομα του το ποσό (εννοείται δεν τα παίρνει μετρητά) και μετά να πάει να ανοίξει λογαριαμσό εκεί που θέλει καταθέτοντας την επιταγή Τι άλλαξε? Η απόφαση είναι ίδια, οδηγία καινούργια από το υπουργείο δεν έχει εκδοθεί αρα τι?
ultralisk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 υπάρχουν "μικροαλλαγές" που γίνονται κατά καιρούς...πχ πλέον μπορείς και "σπας" προθεσμιακή για βιοποριστικούς λόγους μέχρι ένα ποσό ενώ πριν δεν επιτρεπόταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα