limenikos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ηρθε και η Αδιάβροχη Ταινία LED 5 μέτρων RGB 5050SMD 14,4W SBright 12V με τηλεχειριστήριο ετοιμος για μονταρισμα και μετα απο 1:30 ωρα κατι εκανα και εδω βιντεο απο το κινητο https://www.youtube.com/watch?v=84DOQmg14jM&feature=youtu.be Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από limenikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SBill Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ποιες κάρτες γραφικών έχεις? btw για 4k full ανάλυση το SLI δεν είναι προυπόθεση (ίσως είναι και χειρότερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ποιες κάρτες γραφικών έχεις? btw για 4k full ανάλυση το SLI δεν είναι προυπόθεση (ίσως είναι και χειρότερο) χρονια πολλα φιλε . δες υπογραφη μου !! τωρα εχω μια(1) αφου η δευτερη 780ti class την πουλησα και οπως ειπα περιμενω pascal αλλιος το πασχα 980ti classified 6 gb μια απο της δυο.και 144 μονιτορ 2560χ1440 QNIX QX2710 LED 27" WQHD 2560x1440 η για 4κ 3840x2160 Samsung U28D590D Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από limenikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SBill Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 θα συμφωνίσω μαζί σου να περιμένεις τις pascal. οι pascal θα τρέχουν 4κ (σύμφωνα με την nvidia) χαλαρα. όσο για το monitor αν έχεις λέφτα θα πας σε acer ή asus 1440p ανάλυσης. (περιπού 1000 ευρώ) όσο για κάρτα γραφικών μόνο αν πάρεις μόνιτορ αξίζει. και εγώ τις pascal και zen (της amd) περιμένω για να πάρω κάρτα και monitor μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ο 6πυρηνος ειναι η μονη λογικη λυση οταν μιλαμε για περιπου ιδιο κοστος μεταξυ αυτων των 2 σοκετ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 λεφτα ..... για να βαλεις μια led ταινια τον 20ευρο ο καθενας μπορει να βαλει φιλε μου για να δειξει ωραια το κουτι απλα θελει και λιγο μερακι + να πιανουν τα χερια του . επισης χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε με υγεια !! Χρονια πολλα καλη χρονια και απο μενα. Μπραβο για την ορεξη και υπομονη(και χρηματα σου)σε ενα (στα δικα μου ματια παντα)απο τα πιο ασχημα κουτια που εχω δει ποτε μου. χρονια πολλα φιλε . δες υπογραφη μου !! τωρα εχω μια(1) αφου η δευτερη την πουλησα και οπως ειπα περιμενω pascal αλλιος το πασχα 980ti classified 6 gb μια απο της δυο.και 144 μονιτορ 2560χ1440 για 4κ QNIX QX2710 LED 27" WQHD 2560x1440 η 3840x2160 Samsung U28D590D Μισο λεπτο αλλα θα παρεις οθονη η οποια κοστιζει φθηνοτερα απο την μητρικη σου??Προφανως και μιλαω για την Qnix. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χρονια πολλα καλη χρονια και απο μενα. Μπραβο για την ορεξη και υπομονη(και χρηματα σου)σε ενα (στα δικα μου ματια παντα)απο τα πιο ασχημα κουτια που εχω δει ποτε μου. Μισο λεπτο αλλα θα παρεις οθονη η οποια κοστιζει φθηνοτερα απο την μητρικη σου??Προφανως και μιλαω για την Qnix. γουστα ειναι αυτα για το mozart tx και μαλλoν δεν εχεις ιδεα για ποιο εχω δες εδω να καταλαβεις χωραει τα παντα Ανετα !! τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.... ( https://www.google.gr/search?q=mozart+tx&safe=active&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjIoKC2743KAhVIfiwKHfCEDA4QsAQIIA&biw=1536&bih=860#imgrc=_ ) αλλα δεν ειναι ετοιμο ακομα φιλε.. και η φωτο ειναι απο κινητο και δεν δειχνει οπως πρεπει, και φυσικα τα led ρυθμιζονται στην φωτεινοτητα τους εκει ειναι στο τερμα, και οταν εχεις 3μετρα led 14,4 w στο μετρο ειναι εντονα και ειναι αδειο το κουτι ακομα .οταν θα μπουν ολα και θα παιζει ενα φως στα χαμηλα οποιο θα δειχνει και ποιο ωραια τοτε θα το καταλαβεις καλυτερα . ωσο για την οθονη μια απο της δυο αφου η μια ειναι 2κ και 300ευρο και η αλλη 4κ και 500ευρο . αυτα και σε οποιον δεν αρεσουν απλα δεν γραφουν εδω τοσα απλα την επομενη θα διαγραφονται τα ποστ !! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από limenikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 ηρθε και η Αδιάβροχη Ταινία LED 5 μέτρων RGB 5050SMD 14,4W SBright 12V με τηλεχειριστήριο ετοιμος για μονταρισμα και μετα απο 1:30 ωρα κατι εκανα και εδω βιντεο απο το κινητο https://www.youtube.com/watch?v=84DOQmg14jM&feature=youtu.be sorry κιόλας άλλα είναι ότι πιο άσχημο έχω δει μηδέν αισθητική τώρα θα μου πεις για καλλιστεία θα πάει... άλλα από χαρακτηριστικα είναι top 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ετοιμο για κουμπωμα χωρις τα πλαινα για τσεκ το πρωτο μπουτ μετα τα win 7 64bit ενα τσεκ με στοκ Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2016 από limenikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χαράλαμπος m. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καληπσερα φιλε θα ηθελα να σου πω πως ο 6700k ειναι πιο δυνατος σε gaming αλλα o 5820κ ειναι καλυτερος σε workstation πχ photoshop adobe κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καληπσερα φιλε θα ηθελα να σου πω πως ο 6700k ειναι πιο δυνατος σε gaming αλλα o 5820κ ειναι καλυτερος σε workstation πχ photoshop adobe κτλ καλησπερα φιλε μου .. ναι ειναι ποιο δυνατος για λιγο αμα τον αφησεις τον 5820κ στα στοκ ρολογια του !! εχω τον πηγα 4,5 !! και ειναι σπεσιαλ !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει κάποιος λόγος που το Thread παραμένει ανοιχτό, εφόσον είναι φανερό ότι ο OP το έχει μετατρέψει σε worklog; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καληπσερα φιλε θα ηθελα να σου πω πως ο 6700k ειναι πιο δυνατος σε gaming αλλα o 5820κ ειναι καλυτερος σε workstation πχ photoshop adobe κτλ καλησπερα φιλε μου .. ναι ειναι ποιο δυνατος για λιγο αμα τον αφησεις τον 5820κ στα στοκ ρολογια του !! εχω τον πηγα 4,5 !! και ειναι σπεσιαλ !!! O 5820K σπέρνει ακόμα και stock,πόσο μάλλον στα 4,5ghz που τον έχεις.Ο 6700Κ τι έχει να επιδείξει? 1-2frames παραπάνω και αν ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 το τσεκ εδω ενα bengmark για πλακα τα fps και εχω μια καρτα με δυο που ειχα και amd καμια σχεση μερα με την νυχτα και στο game bf4 ολα τερμα μερα με την νυχτα σε amd και δυο καρτες που ειχα , με intel και μια καρτα τωρα και απο temp σπεσιαλ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Και πάλι μεγιά, διαφορά, μα φυσικό ήταν να δεις σε X99 socket. **Υ.Γ το μανταρινί φανάκι πρέπει να αλλαχτεί !! Επίσης μπορείς να βάλεις κάποιο cover ( πχ μαύρο ) πάνω στους ssd για να είναι λιγο πιο ωραίοι εμφανισιακά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις