Kotsos87 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Οπως λεει ο τιτλος αναζητω καλη κουρευτικη μηχανη (για κουρεμα μαλλιων οχι για μουσια και λοιπα).Οπως ειπα θελω να ειναι για κουρεμα αλλα να ειναι σχετικα καλη μην ειναι σαν καποιες που εχω δει ή και δοκιμασει που κουρευουν αθλια. βεβαια δεν θελω να δωσω και 100 ευρω αλλα πιστευω οτι γυρω στα 30-35 ευρω μεχρι 50 θα υπαρχει κατι καλο που θα κανει καλα τη δουλεια του κουρεματος...τι λετε? εχετε να προτινεται κατι ? οσο πιο οικονομικο τοσο καλυτερα αρκει να ναι και καλη ομως σε κουρεμα.περιμενω γνωμες! ευχαριστω!
xpera_x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 θα προσέξεις αν οι λεπίδες θέλουν περιοδική συντήρηση-λίπανση ή όχι το βάθος μέχρι το οποίο φτάνει το κούρεμα min-max το βάρος της μηχανής που εξαρτάται από το αν είναι ρεύματος/μπαταρίας και από το αν έχει το μετασχηματιστή πάνω στο σώμα της μηχανής ή εξωτερικά
Kotsos87 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 θα προσέξεις αν οι λεπίδες θέλουν περιοδική συντήρηση-λίπανση ή όχι το βάθος μέχρι το οποίο φτάνει το κούρεμα min-max το βάρος της μηχανής που εξαρτάται από το αν είναι ρεύματος/μπαταρίας και από το αν έχει το μετασχηματιστή πάνω στο σώμα της μηχανής ή εξωτερικά εχεις να προτινεις καποιες γιατι ειμαι ψιλοασχετως με τις μηχανες?
rotting Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_united-hc-8286-1070133.html super duper..την εχω κανα χρονο κ παραπανω
zampONakiaskiou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Wahl 300 ή wahl chrome pro και καθάρισες... 30-33 ευρώ στα σκρουτζομάγαζα. 1
xgol Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_united-hc-8286-1070133.html super duper..την εχω κανα χρονο κ παραπανω Tραγική το λιγότερο. 2
opera Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δες σε panasonic μεριά,όλα τα κομμωτήρια αυτές έχουν. 1
Kotsos87 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_united-hc-8286-1070133.html super duper..την εχω κανα χρονο κ παραπανω φιλε αυτη την ειχα παλιοτερα....αθλια ειναι. Wahl 300 ή wahl chrome pro και καθάρισες... 30-33 ευρώ στα σκρουτζομάγαζα. η μεταξυ διαφορα των δυο αυτων που προτινες ποια ειναι? αξιζει η χρηματικη διαφορα? ή να παω στη φθηνοτερη? επισης την εχεις δοκιμασει ειναι καλη? εχει επιπεδα σκαλες? ή μονο πολυ κοντο ? γιατι θελω να εχει σκαλες.
zampONakiaskiou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 φιλε αυτη την ειχα παλιοτερα....αθλια ειναι. η μεταξυ διαφορα των δυο αυτων που προτινες ποια ειναι? αξιζει η χρηματικη διαφορα? ή να παω στη φθηνοτερη? επισης την εχεις δοκιμασει ειναι καλη? εχει επιπεδα σκαλες? ή μονο πολυ κοντο ? γιατι θελω να εχει σκαλες. Εγώ έχω τη 2η.. Τη πρώτη δεν την έχω δοκιμάσει η αλήθεια είναι αλλά στο skroutz καλές κριτικές έχει...Εγώ πήρα τη 2η λόγω του ότι είναι ασημί 3 ευρώ διαφορά έχουν έτσι κι αλλιώς. Για 33 ευρώ είμαι φουλ ευχαριστημένος. Έρχεται σε ένα πλαστικό βαλιτσάκι, όχι και τόσο καλό αλλά για να τη μεταφέρεις/προφυλάσεις καλό είναι. Μέσα είχε 2 ή 3 χτένες, 2 βουρτσάκια καθαρισμού, λαδάκι για τη συντήρηση της μηχανής, 8 χτενάκια που κουμπώνουν πάνω στη μηχανή (από 3mm έως 25mm) 2 χτενάκια για αριστερό και δεξί αυτί, αυτό το μαύρο που σου βάζουν πάνω σου όταν πας σε ένα κουρείο για να μη γεμίζεις τρίχες και φυσικά τη μηχανή! Κουρεύει άψογα και προσωπικά trimαρω και τα γένια με αυτή. Αρνητικά είναι μόνο με καλώδιο (για μένα συν ειναι αυτό ) και είναι λίγο βαριά...Συνηθίζεις βέβαια.. Σε αυτά τα λεφτά είναι ΤΟΠ. Γενικά στις κουρευτικές μηχανές.Wahl,andis,philips,braun,panasonic θεωρούνται τοπ..Διαλέγεις και παίρνεις..
Kotsos87 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έχω τη 2η.. Τη πρώτη δεν την έχω δοκιμάσει η αλήθεια είναι αλλά στο skroutz καλές κριτικές έχει...Εγώ πήρα τη 2η λόγω του ότι είναι ασημί 3 ευρώ διαφορά έχουν έτσι κι αλλιώς. Για 33 ευρώ είμαι φουλ ευχαριστημένος. Έρχεται σε ένα πλαστικό βαλιτσάκι, όχι και τόσο καλό αλλά για να τη μεταφέρεις/προφυλάσεις καλό είναι. Μέσα είχε 2 ή 3 χτένες, 2 βουρτσάκια καθαρισμού, λαδάκι για τη συντήρηση της μηχανής, 8 χτενάκια που κουμπώνουν πάνω στη μηχανή (από 3mm έως 25mm) 2 χτενάκια για αριστερό και δεξί αυτί, αυτό το μαύρο που σου βάζουν πάνω σου όταν πας σε ένα κουρείο για να μη γεμίζεις τρίχες και φυσικά τη μηχανή! Κουρεύει άψογα και προσωπικά trimαρω και τα γένια με αυτή. Αρνητικά είναι μόνο με καλώδιο (για μένα συν ειναι αυτό ) και είναι λίγο βαριά...Συνηθίζεις βέβαια.. Σε αυτά τα λεφτά είναι ΤΟΠ. Γενικά στις κουρευτικές μηχανές.Wahl,andis,philips,braun,panasonic θεωρούνται τοπ..Διαλέγεις και παίρνεις.. η πρωτη που ειπες η wahl 300 εχει απο οτι βλεπω 30 ευρω ενω η δευτερη εχει 50 ευρω... οχι 3 ευρω διαφορα...? μηπως λες αλλη ?
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Τιμια http://www.you.gr/proionta/frontida-ygeia/prosopiki-frontida/koureftikes-michanes/koureftiki-michani-remington-hc5150-aplha
zampONakiaskiou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 η πρωτη που ειπες η wahl 300 εχει απο οτι βλεπω 30 ευρω ενω η δευτερη εχει 50 ευρω... οχι 3 ευρω διαφορα...? μηπως λες αλλη ? Eσύ βλέπεις τη deluxe edition που έχει και trimmer μέσα κι είναι πιο πλήρες γενικά γι αυτό και πιο ακριβή... Εγώ λέω αυτή.. http://e-kotsis.gr/wahl-79524-800.html
vrwmiaris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Eσύ βλέπεις τη deluxe edition που έχει και trimmer μέσα κι είναι πιο πλήρες γενικά γι αυτό και πιο ακριβή... Εγώ λέω αυτή.. http://e-kotsis.gr/wahl-79524-800.html Καλημέρα, φίλος επειδή δεν νιώθω από το άθλημα, χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω , είναι της προκοπής αυτές οι Wahl? Είμαι σε αναζήτηση μιας και μια rowenta που έχω αργό πεθαίνει.είχα δει μια Phillips ασύρματη που δούλευε και ενώ φόρτιζε στο 50 ρικο
zampONakiaskiou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα, φίλος επειδή δεν νιώθω από το άθλημα, χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω , είναι της προκοπής αυτές οι Wahl? Είμαι σε αναζήτηση μιας και μια rowenta που έχω αργό πεθαίνει.είχα δει μια Phillips ασύρματη που δούλευε και ενώ φόρτιζε στο 50 ρικο Και να με αμφισβητήσεις δε θα σε παρεξηγήσω... Η Wahl είναι αμερικάνικη εταιρία και είναι από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες μάρκες στο χώρο. Αν θες κάτι ασύρματο και αδιάβροχο δεν είναι για σένα αυτές που λέω στον ΤS... Στα 30-35 ευρώ που βρίσκεις τις συγκεκριμένες δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο... Τα μειονεκτήματα είναι αυτά που είπα...Είναι βαριά σε σχέση με άλλες, κάνει λίγο θόρυβο, λειτουργεί μόνο με ρεύμα και δεν είναι αδιάβροχη. Αλλά κουρεύει άψογα, μπορείς να τη ρυθμίζεις να έχει zerogap (κουρεύεσαι και μένει δέρμα!Αλλά πρέπει να προσέχεις μη σφαχτείς ή σφάξεις τον άλλο ) και περιέχει πάρα πολλά μέσα στο βαλιτσάκι.Σίγουρα τα χτενάκια είναι πλαστικά αλλά με 30 ευρώ δεν περιμένεις να πάρεις ανοξείδωτο ατσάλι!Δείτε και ριβιούς στο amazon ή ebay που έχει περισσότερες απόψεις πριν προβείτε σε αγορά πάντως! Σίγουρα πάντως αν ανέβει το budget βρίσκεις κάτι καλύτερο... Philips είχα πριν...Γύρω στα 70 ευρώ την είχα πάρει.Λειτουργούσε με μπαταρία..Το πρώτο χρονο άψογη αλλά μετά από τον χρόνο άρχισε να πέφτει η απόδοση της, τραβούσε μαλλιά την ώρα που κουρευόμουν και εντέλει μετά από λίγο καιρό τα κακάρωσε...Παρ'όλα αυτά είναι από τις καλές μάρκες αλλά δεν είχα 70 ευρώ να ξαναδώσω.. Όπως λέω και παραπάνω Wahl,Andis,Oster,Philips,Panasonic,Braun και άλλες βέβαια είναι από τις καλύτερες λύσεις σε αυτόν το τομέα.. *Και κάτι που ξέχασα να αναφέρω, έρχεται με αμερικάνικη πρίζα και αντάπτορα για να δουλέψει κανονικά σε μας.Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν ξεκινήσετε να κουρεύεστε.Μπορεί να χρειάζεται ρύθμιση για να δουλέψει στο 100% το μοτεράκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα