Προς το περιεχόμενο

galaxy s6 η note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας... ειμαι στο διλλημα σε ενα απο τα δυο κινητα.δεν με απασχολει το μεγεθος του καθως και η αγορα θα γινει με πιστωτικη καρτα σε 12 ατοκες δοσεις.ποιο θα προτιμουσατε? εκτος και αν εχετε καποια αλλη προταση.ευχαριστω

Δημοσ.

Θα χρησιμοποιεις το S pen? Τοτε Note 4

Δε σε ενδιαφερει? Τοτε S6.

Μόνο s-pen εεε;

1)Micro sd

2)Αφαιρουμενη μπαταρία

3)3220mah αντι για 2600

4)Μεγαλύτερη οθόνη 5.7 αντί για 5.1

5)S pen

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μόνο s-pen εεε;

1)Micro sd

2)Αφαιρουμενη μπαταρία

3)3220mah αντι για 2600

4)Μεγαλύτερη οθόνη 5.7 αντί για 5.1

5)S pen

Τrue true, αλλα ειπα να επισημανω την πιο χτυπητη διαφορα :lol:

Δημοσ.

δεν με βλεπω να χρησιμοποιω s pen...αλλα ποτε δεν ξερεις....βεβαια αυτα που λεει ο κωστας δεν ειναι αμελητεεσ διαφορες....

Δημοσ.

Γνωρίζουμε όμως από που θα τα αγοράσεις ??? Για παράδειγμα εδώ στις αγγελίες το s6 το απλό θα το βρεις κατά μέσο όρο στα 400-410 ευρώ για το Note 4 δεν γνωρίζω αν και θα ήθελα να μάθω πόσο κυμαίνεται περίπου εδώ στις αγγελίες και αν αξίζει η διαφορά , προσωπικά μιλώντας !

Δημοσ.

Γνωρίζουμε όμως από που θα τα αγοράσεις ??? Για παράδειγμα εδώ στις αγγελίες το s6 το απλό θα το βρεις κατά μέσο όρο στα 400-410 ευρώ για το Note 4 δεν γνωρίζω αν και θα ήθελα να μάθω πόσο κυμαίνεται περίπου εδώ στις αγγελίες και αν αξίζει η διαφορά , προσωπικά μιλώντας !

θα το παρω απο γνωστο μου.παραγγελια θα γινει.460€ βρισκει το note 4  εξου και η πληρωμη με πιστωτικη σε 12 μηνες ατοκα...τιμη για s6 δεν τον εχω ρωτησει.εχει καταστημα wind (partner) οποτε ξερει και ποια τα καλυπτει η ευρωπαικη εγγυηση

Δημοσ.

θα το παρω απο γνωστο μου.παραγγελια θα γινει.460€ βρισκει το note 4  εξου και η πληρωμη με πιστωτικη σε 12 μηνες ατοκα...τιμη για s6 δεν τον εχω ρωτησει.εχει καταστημα wind (partner) οποτε ξερει και ποια τα καλυπτει η ευρωπαικη εγγυηση

Αν είναι έτσι να σε έχουμε υπ'όψιν γιατί θέλουμε να αγοράσουμε και εμείς ένα καινούριο samsung τηλέφωνο όπως το σ6 ή το νοτε 4

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...