Manos5686 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν έχει κανεις εμπειρία απο τα παρακατάτω site Gearbest Twinkledeals Banggood Στέλνουν την παραγγελία στην ώρα της?Η τιμή που λέει στο σιτε ειναι τελική η αργότερα θα σου έρθει παραπάνω?Επειδή τα μαγαζιά ειναι απο κίνα τελωνείο περνάει η παρραγελία?Μιλάμε για παρραγγέλια το πολύ 150 ευρώ.
stefant24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν έχει κανεις εμπειρία απο τα παρακατάτω site Gearbest Twinkledeals Banggood Στέλνουν την παραγγελία στην ώρα της?Η τιμή που λέει στο σιτε ειναι τελική η αργότερα θα σου έρθει παραπάνω?Επειδή τα μαγαζιά ειναι απο κίνα τελωνείο περνάει η παρραγελία?Μιλάμε για παρραγγέλια το πολύ 150 ευρώ. Καλησπέρα φίλε μου από όσο ξέρω , αν όχι όλα , τα περισσότερα Κινέζικα sites δεν περνάνε τελωνείο , ή αν περνάνε τότε το θες εσύ , διαφορετικά έρχονται αντίστοιχα σε εμάς με τα ΕΛΤΑ ( μη γνωρίζοντας πότε θα έρθει και σε τι κατάσταση θα έρθει) . Ωστόσο το έξοδο είναι μηδαμινό σε σχέση με αυτό που θα πλήρωνες για να περάσει τελωνείο. Ελπίζω κάπως να σε βοήθησα
Manos5686 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου,με βοήθησες αρκετά στο θέμα τελωνείου Τώρα περιμένω για εμπειρίες που είχαν άτομα απο δαύτους και αν μπορώ να τους εμπιστευτώ
makfil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εάν ενδιαφέρεσαι για κινητό/τάμπλετ κλπ τα κινεζομάγαζα γνωρίζουν τι και πως θα το δηλώσουν στο αυτοκόλλητο πάνω στο δέμα, σε όλες τις περιπτώσεις που αυτό έρχεται με ταχυδρομείο και όχι με courier, που σημαίνει σίγουρη στάση στο τελωνείο. Βοηθάει, βέβαια, να τους το ζητήσεις και εσύ. Από αυτά που γράφεις , γνωστά είναι το 1ο και 3ο και σε σωστή σειρά 3ο και 1ο.
Manos5686 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καταρχήν φίλε μακ σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ενδιαφέρομαι ουτε για κινητό ούτε για ταμπλετ οπότε αν είναι να κάνω παραγγελία να τους ειδοποιήσω πρώτα ώστε να μην περάσει τελωνείο? Επίσης είναι καλό να προτιμήσω κουριερ η ταχυδρομιό ώστε να μην χαθεί το δέμα και να έρθει ποιό γρήγορα? Το gearbest λέει free shiping δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και με τα άλλα..αξίζει να πληρώσω κάτι παραπάνω για μεγαλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα