Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Περισσότερο ρίχνω κανένα δάκρυ με ταινίες η βιβλία, παρά με την πραγματική ζωή. Επίσης δε νομίζω ότι είναι πολύ υγιές για έναν άντρα να κλαίει συχνά. 

• Like 5
Δημοσ.

παίζει.. 

αλλά είναι γεγονώς ότι κλαίμε πιο εύκολα, είναι δηλαδή φυσιολογική άντιδραση

αν κλάψω εγώ δεν είναι ψεύτικο, είμαι πολύ πληγωμένη, απλά πιστεύω οτι ένας άντρας το ίδιο πληγωμένος δεν θα κλάψει

giphy.gif

αν ειναι να κλαψεις (εγω εσυ αυτος αυτο) καλυτερα να πας καπου να εισαι μονος/η/ο. Το να κλαις σε κοινη θεα, μου κανει λιγο ψευτικο... Θυμαμαι ενας φιλος στη 5ημερη εκλεγε για μια γκομενα (δεν ξερω γιατι) μπροστα μας, ε εκει ειναι λιγο fake..

Δημοσ.

Βρε κορίτσι μου ανάλογα τον άντρα ( χαρακτήρας κλπ) και την περίσταση. Δεν είμαστε και με τα μυξομάντηλα στο χέρι! Δύσκολα θα βγουν δάκρυα. Βουρκωμα πιο εύκολα. Και πάλι αναλόγως.

Δημοσ.

Ούτε καν θυμάμαι πότε εκλαψα. Βέβαια είμαι και συναισθηματικά νεκρος, που νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν κλαίνε τα αγοράκια.

• Like 2
Δημοσ.

Σε κάποια σημαντική στιγμή της ζωής μας,πολύ συναισθηματικά φορτισμένη θα κυλήσει το δάκρυ. Τουλάχιστον εσωτερικά. Εγω σε καμια ταινία αν είναι καρα δράμα καργα θα βουρκώσω. Δεν είναι κακό.

Δημοσ.

Κάθε κατάσταση που βρισκόμαστε καλή η κακη, κάθε περιστατικό καλο η κακο δεν εξωτερικεύεται το ίδιο σε όλους τους άνδρες. Γενικά δύσκολα θα κλάψουμε. Οι γυναίκες σαν το "ευαίσθητο φύλο" λογικό να είναι πιο "κλαψιαρες"

Ποσταρετε και φωτο τωρα και να, κυλάει το δάκρυ σαν σταγόνα νερό. Ειμαι απο κινητό αλλιώς θα ποσταρα φωτο απο braveheart!

Δημοσ.

Οι άντρες δεν κλαίνε, οι άντρες ανοίγουν πάντα την πόρτα σε μία κυρία, οι γυναίκες δεν ξέρουν να οδηγούν και λοιπά στερεότυπα...

Αυτό που βγαίνει σαν πραγματική απορία από τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι πως στην ευχή σε μία δυτική χώρα νέοι άνθρωποι έχουν ως κοινωνική διαπαιδαγώγηση στερεότυπα του κινηματογράφου περασμένων (κατά πολύ) δεκαετιών ενώ ταυτόχρονα τους ενοχλούν τα στερεότυπα επειδή είναι νέοι και "σύγχρονοι". 

• Like 4
Δημοσ.

παίζει.. 

αλλά είναι γεγονώς ότι κλαίμε πιο εύκολα, είναι δηλαδή φυσιολογική άντιδραση

αν κλάψω εγώ δεν είναι ψεύτικο, είμαι πολύ πληγωμένη, απλά πιστεύω οτι ένας άντρας το ίδιο πληγωμένος δεν θα κλάψει

Μιλάς καταρχήν για κλάμα από ερωτική απόρριψη ή κάτι άλλο και γενικότερα;

Δημοσ.

Οι άντρες κλαίμε στα μεγάλα.Στο πρώτο γέλιο που άκουσα από τον μπέμπη πχ.

Και ζητάμε συγνώμη για τα σημαντικά. Όχι γιατί κλάσαμε

Τα είπε όλα ο φίλος !! 

• Like 1
Δημοσ.

Γκομενα, θάνατος κατοικίδιου, ταινία, θάνατος αγαπημένου προσώπου. Για αυτα εχω πονέσει και έχω κλάψει-δακρύσει. Το θεωρώ φυσιολογικό

Δημοσ.

Μιλάς καταρχήν για κλάμα από ερωτική απόρριψη ή κάτι άλλο και γενικότερα;

ρε γενικά δεν κλαίτε!

δε σας βλέπουμε να κλαίτε, είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. 

Και σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι  θα θελα να σας δω να κλαίτε, απλά με κάνει να αναρωτιέμαι αν το κάνετε όταν είστε μόνοι. 

Και πιο πολύ μου κάνει εντύπωση οτι ανεξάρτητα του πόσο πληγωμένοι μπορεί να φαίνεστε, δάκρυ δε θα δεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...