evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 εχω βαρεθει να διαβαζω θεματα της Stavi περι αντρων, σχεσεων και στερεοτυπων.... αποριες 15χρονης μισοβγαλμενης κοπελιτσας καθε φορα. Σταματα να σκεφτεσαι κοπελα μου και ζησε λιγο την ζωη σου. 10
Kostasspil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Στο δια ταύτα, αυτά τα τύπου «δεν κλαίνει οι άντρες» όταν ακούγονται με μορφή σταθεράς (φαντάζομαι όχι όπως το ρωτάει η σταβι), τα θεωρώ γελοία. Macho men bullcrap. Αυτό. Και τη δήθεν ανωτερότητα του άντρα να προσθέσω. Η 3η φωτό από που είναι...?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 εχω βαρεθει να διαβαζω θεματα της Stavi περι αντρων, σχεσεων και στερεοτυπων.... αποριες 15χρονης μισοβγαλμενης κοπελιτσας καθε φορα. Σταματα να σκεφτεσαι κοπελα μου και ζησε λιγο την ζωη σου. ...δάκρυσα 6
thomasG4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Η 3η φωτό από που είναι...? Interstellar 2
stavi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) εχω βαρεθει να διαβαζω θεματα της Stavi περι αντρων, σχεσεων και στερεοτυπων.... αποριες 15χρονης μισοβγαλμενης κοπελιτσας καθε φορα. Σταματα να σκεφτεσαι κοπελα μου και ζησε λιγο την ζωη σου. εγω παλι γουσταρω να ακούω κραξιμο προσωπικά δε θα μπορουσα να το κανω αλλα μου φαινεται παντα πολυ ενδιαφερον πως οι αλλοι το χουν τοσο πολυ. Για το αν είμαι δεκαπενταχρονη αβγαλτη παιδουλα δεν μπορω να ορκιστω αν και πολυ θα το θελα. Αλλα είναι αλήθεια οτι μου αρέσουν πολυ οι αντρες. Αυτοι γλυκαινουν το πικρο μας το ψωμι που λεει και ο παριος Αλλά ξέρεις κατι ρε Ευα? Σε γραφω στην #$#@#@#$ μου. Που λεει και ο βρωμυλος Επίσης, δε θα σου βαλω διαγωνισμα ρε κουκλα. Μην τα διαβαζεις αστο. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2015 από billdanos 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σας έχω πει πως όταν ακούω γυναίκες να βρίζουν ξεκα*λώνω? 2
benign Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σας έχω πει πως όταν ακούω γυναίκες να βρίζουν ξεκα*λώνω? Εντελως το αντιθετο εγω! Με φτιαχνουν τρομερα. 3
cococrops Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σας έχω πει πως όταν ακούω γυναίκες να βρίζουν ξεκα*λώνω? Επισης οπως και να περπατανε και να καπνιζουν
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Επισης οπως και να περπατανε και να καπνιζουν Δεν το είπα αυτό για να γυρίσουμε τη συζήτηση offtopic, αλλά για τις "κυρίες" από πάνω...
cococrops Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν το είπα αυτό για να γυρίσουμε τη συζήτηση offtopic, αλλά για τις "κυρίες" από πάνω... το καταλαβα δεν ειχα σκοπο να το συνεχισω χαχα
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 εγώ τόσα χρόνια 30 και, και δεν έχω δει άντρα να κλαίει Mήπως είσαι από το Κωσταλέξι; 1
Prozac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Άντρας που λέει ότι δεν έχει κλάψει, δεν έχει φάει κλωτσιά στ' αρχίδια. 13
Kostasspil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Επίσης δεν έχει χάσει στο 95' την π...άνα την Ράγιο Βαγεκάνο 3
stavi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σας έχω πει πως όταν ακούω γυναίκες να βρίζουν ξεκα*λώνω? μπαα θα σ'αρεζε, πιστεψε με Κλειδωσε το κι ολας αν δε σου κανει κοπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις