stavi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σας έχω πει πως όταν ακούω γυναίκες να βρίζουν ξεκα*λώνω? μπαα θα σ'αρεζε, πιστεψε με Κλειδωσε το κι ολας αν δε σου κανει κοπο κι αν αλλη φορά ξανανοιξω θεμα να με τρυπησετε τον πατο. Αντα απο δω περα 1
evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 εγω παλι γουσταρω να ακούω κραξιμο προσωπικά δε θα μπορουσα να το κανω αλλα μου φαινεται παντα πολυ ενδιαφερον πως οι αλλοι το χουν τοσο πολυ. Για το αν είμαι δεκαπενταχρονη αβγαλτη παιδουλα δεν μπορω να ορκιστω αν και πολυ θα το θελα. Αλλα είναι αλήθεια οτι μου αρέσουν πολυ οι αντρες. Αυτοι γλυκαινουν το πικρο μας το ψωμι που λεει και ο παριος Αλλά ξέρεις κατι ρε Ευα? Σε γραφω στην #$#@#@#$ μου. Που λεει και ο βρωμυλος Επίσης, δε θα σου βαλω διαγωνισμα ρε κουκλα. Μην τα διαβαζεις αστο. ε γι αυτο εισαι αγαμητη ενω εγω δεν ειμαι 3
~mxls~ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 κι αν κλαίτε όπως λέτε, εμείς γιατί δε σας βλέπουμε; Σαν να σε ρωτώ πως οι γυναίκες κλάνουν, γιατί δεν είδα ποτέ μου καμία; Φυσιολογικά και τα δύο, αλλά κάπως εμπάρασινγκ. Είχα χρόνια να κλάψω, μέχρι που είδα την κόρη μου να γεννιέται. Γενικά δεν κλαίμε τόσο συχνά όσο εσείς. ε γι αυτο εισαι αγαμητη ενω εγω δεν ειμαι Γιατί γαμιέσαι έτσι ρε Εύα; Δεν έκανε κάτι κακό η κοπέλα. 3
evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Γιατί γαμιέσαι έτσι ρε Εύα; Δεν έκανε κάτι κακό η κοπέλα. γιατι μπορω
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστούμε για τη "θηλυκότητα" με την οποία πλημμυρίσατε το topic... 19
Προτεινόμενες αναρτήσεις