TheAccountant Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν, ακόμα ενα τοπικ περί NAS... ζητώ απλά πράγματα (πιστευώ). Να δουλευει οπως το dropbox, να έχει clients για ολα τα major OS/mobile OS. Να μπορώ να κάνω απλά ενα δεξι κλικ και share σε ενα αρχείο και να μου δίνει link (οπως dropbox) και αντίστοιχα στο κινητο. Επίσης δε θέλω να μπλέξω με σεταρίσματα ρουτερ, static IP κλπ... Θέλω δλδ να έρχεται κομπλε με το software/υπηρεσια γι αυτό το πράγμα. Απο οσο ξέρω τα WD MyCloud, εχουν την αντιστοιχη υπηρεσία, για Synology δεν έχω ιδέα. Το NAS στο τοπικο δικτυο θα γίνεται accessed over wifi το οποιο βγάζει στην πράξη 10mb/s σε file transfer, οποτε θεωρώ πως το NAS θα πρεπει να βγάζει τουλάχιστον τοσο στην πράξη. Ξέρω λοιπον τα mycloud, και έχω σταμπάρει το Synology SD115j. Το Synology δεν έρχεται με δίσκο... μπορώ να πετάξω πάνω του δίσκο απο φορητο υπολογιστή απροβλημάτιστα ή έχουμε προτιμήσεις? Δε με ενδιαφέρει να τρέχω FTP, PHP και αλλα μυστήρια... θελω απλως να χω τις βασικές ευκολιες ενος cloud storage service, αλλα ιδιωτικα. Θα επελεγα WD, αλλά δε με χαλάει η ιδέα αυριο μεθαύριο να πετάξω ενα μεγαλυτερο σκληρό οπότε δέχομαι και προτάσεις και απο αλλες μάρκες... Σε τιμές δίνω μέχρι και 140-150 για το κουφάρι (αρκει να δουλευει και με εναν αλλο οποιοδήποτε σκληρο, απο τους οποιους εχω περισσευμα) Ριχτε καμια ιδέα οποιος δε βαριέται. ps: ναι εχω δει και αλλα τοπικ, αλλα εκει μιλάτε για ποιο ψαγμενες καταστάσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα