nexus5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα και παλι καηκε και η μιτρικη?δυνει ρευμα με δικο μ τροφοδοτικο στο ανεμιστιρακι που ειναι πανω στων επεξεργαστη αναβη το λαμπακι της καρτας γραφικων....αλλα δεν αναβει τιποτα εννοω η οθονη... βαζω τηνκαρτα στο πσ μου και ολα δουλεουνε ρολοι!! τι παιζει να φτεει?παμε για αλλη μιτρικη/??δυνει ρευμα κανονικα....απλα δεν αναβει οθονη
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Η μητρικη ή μητρικη και επεξεργαστης και ραμ! Αλλη φορα επωνυμα!
Katalyst Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Mε την πάροδο του χρόνου τα τροφοδοτικά χάνουν λιγο τα ωφέλιμα βατ που μπορούν να δώσουν οπότε καλό ειν να υπολογίσουμε στο περιπου ποσα βατ θέλει το συστημά μας,κυκλοφοράνε διάφορα calqulators στο ίντερνετ αλλά και σε site εταιριών τροφοδοτικων, και ότι νουμερο βρουμε να παρουμε τροφοδοτικό με παραπάνω βατ και για να μην ζορίζεται και δουλεύει σε μεγάλο ποσοστό της συνολικής του δυναμικότητας αλλά και για να μας κρατήσει για καιρό πολυ σωστά αναφέρθηκε πριν να προτιμούνται επώνυμα, γιατι θα χουν όλο και καποιο παραπάνω προστατευτικό κύκλωμα, π.χ. overvoltage κλπ κλπ που μπορεί να σώσει τα υπόλοιπα components σε περιπτωση στραβής 1
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ακούς το pc να ανάβει? Ακούς κάποιο μπιπ? Σύνδεσες σωστά τα καλώδια παροχής ρεύματος πάνω στην μητρική? Δηλ. το 24πινο και το 8πινο? ΥΓ: το λες και μόνος σου ότι κάνεις ορθογραφικά λάθη. Τότε γιατί δεν τα διορθώνεις? Googlαρε και θα βρεις πως γράφεται σωστά η λέξη. Γι αυτό δεν έχεις καμμία δικαιολογία. Νομίζω ότι βαριέσαι και αυτό φαίνεται από το ότι δεν φρόντισες ούτε τον τίτλο να γράψεις σωστά. 1
Sheogorath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Γνωστός είναι ο τύπος για την ορθογραφία του, άστο. Τουλάχιστον διαβάζεται... Εγώ προσωπικά έχω text checker στον chrome, real time όταν γράφω
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή να αρχίσω να αγχώνομαι για την ποιότητα του cx 430 ; Με αυτά και με αυτά που έχω διαβάσει έχω σκεφτεί σοβαρά την αλλαγή τροφοδοτικού, πες το διαίσθηση δεν ξέρω . Δουλεύει άψογα, δεν χρησιμοποιώ καν τα μισά watt του, αλλά όπως και να έχει έχω ψιλομπερδευτεί.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή να αρχίσω να αγχώνομαι για την ποιότητα του cx 430 ; Με αυτά και με αυτά που έχω διαβάσει έχω σκεφτεί σοβαρά την αλλαγή τροφοδοτικού, πες το διαίσθηση δεν ξέρω . Δουλεύει άψογα, δεν χρησιμοποιώ καν τα μισά watt του, αλλά όπως και να έχει έχω ψιλομπερδευτεί. Ποιο είναι το σύστημά σου? Πολύ περισσότερα έχω ακούσει για τη σειρά VS παρά για της σειρά CX.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ταπεινός a8 6600k στοκ, με τα ενσωματωμένα γραφικά του, μία 4αρα ραμ στα 1600 και ένας σκληρός wd caviar blue 500gb 16mb 7200 rpm.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ταπεινός a8 6600k στοκ, με τα ενσωματωμένα γραφικά του, μία 4αρα ραμ στα 1600 και ένας σκληρός wd caviar blue 500gb 16mb 7200 rpm. Καλά είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα