nikoliaaris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 οτιδηποτε συνταγες , μαρκες για diy υγρα αναππληρωσης..... 1
bobos718 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 http://atmoslab.com/recipes?tid%5B%5D=33 http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php http://www.svapo.it/advanced_calculator.php επιλογή γεύσης και πλήρη ανάλυση δοσολογίας, καλή επιτυχία σε όλους....
nikoliaaris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 πηγαινα στο alter ego αλλα ρε φιλε δε με ικανοποιουσε το σερβις...στο activape βρηκα οτι ηθελα αφου μιλαμε για 500 τμ καταστημα κ παρα πολυ στοκ...http://www.activape.gr μια συνταγη απο μενα..... αρωμα nova virginier 0,6ml ατμιστικη βαση 36mg 65/35 12.8ml ατμιστικη βαση 0mg 65/35 6,4ml για 20 ml 24mg θυμιζει το παλιο καμελ πριν αλλαξουν τον καπνο.... τωρα θα μου πειτε γιατι 24 αλλα το 18 το ειχα για πιπιλα ενω μ αυτο κανω 5-6 τζουρες κ τελος....
Toniapassa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Στις 27/11/2015 στις 2:40 ΜΜ, nikoliaaris είπε οτιδηποτε συνταγες , μαρκες για diy υγρα αναππληρωσης..... Στις 27/11/2015 στις 2:40 ΜΜ, nikoliaaris είπε οτιδηποτε συνταγες , μαρκες για diy υγρα αναππληρωσης..... Φτιαχνω 50Ml Υγρο..Με αναλογιες 30Ml (vg)..15ml (pg) ..Kai 5ml Αρωμα...Ατμιζω στα 40 βατ...Δυστυχως ομως καιω την μια αντισταση πισω απ την αλλη..Μηπως να αλλαξω αναλογιες?..Μηπως το κανω πολυ παχυρευστο η ρευστο?..Ευχαριστω
asemnos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Εισαι σιγουρος ότι είναι λογω του αρωματος; Ποσα ohm είναι η αντισταση σου; Στα ποσα volt εισαι με τα 40 watt;
Toniapassa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, asemnos είπε Εισαι σιγουρος ότι είναι λογω του αρωματος; Ποσα ohm είναι η αντισταση σου; Στα ποσα volt εισαι με τα 40 watt; 0.4 Ohm..3.84 volt...Στα 36 Watt🙂
asemnos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Mια χαρα είναι τα ρευματα.. Το υγρο είναι σκουρο; Αν ναι, εγω θα δοκιμαζα πρωτα να χαμηλωσω το ποσοστο -ας πουμε στο μισο- του αρωματος. Αν δεν είναι σκουρο, δοκιμασε 50-50 σε VG-PG. Ποσες αντιστασεις δηλαδή εχεις καψει μεχρι τωρα και σε τι χρονικο διαστημα; Προσωπικα όταν ατμιζα με ετοιμες αντιστασεις, ειχα την τυχη να πετυχω 3 (!!!) στη σειρα ελλατωματικες και ειχα τρελαθεί μεχρι να το διαπιστωσω.
Toniapassa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, asemnos είπε Mια χαρα είναι τα ρευματα.. Το υγρο είναι σκουρο; Αν ναι, εγω θα δοκιμαζα πρωτα να χαμηλωσω το ποσοστο -ας πουμε στο μισο- του αρωματος. Αν δεν είναι σκουρο, δοκιμασε 50-50 σε VG-PG. Ποσες αντιστασεις δηλαδή εχεις καψει μεχρι τωρα και σε τι χρονικο διαστημα; Προσωπικα όταν ατμιζα με ετοιμες αντιστασεις, ειχα την τυχη να πετυχω 3 (!!!) στη σειρα ελλατωματικες και ειχα τρελαθεί μεχρι να το διαπιστωσω. Οχι το συγκεκριμενο δεν ειναι σκουρο Να παιξω δλδ 20Ml(pg)..25ml(vg)..Kai 5ml Αρωμα?..Για να φτιαξω 50Ml Πως σου φαινοντε οι αναλογιες αυτες? Εχω καψει γυρω στις 3 αντιστασεις σε 2.5 βδομαδες😡
asemnos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Ποιο αρωμα κανεις; Shake n vape ειναι; Ρωταω επειδή είναι μεγαλο το ποσοστο του αρωματος (10%). Επισης, ποσα ml περιπου κανεις την ημερα/βδομαδα; Το να βγαζει η αντισταση περιπου 1 βδομαδα ζωης δε μου φαινεται και τοοοοσο τραγικο.
Toniapassa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, asemnos είπε Ποιο αρωμα κανεις; Shake n vape ειναι; Ρωταω επειδή είναι μεγαλο το ποσοστο του αρωματος (10%). Επισης, ποσα ml περιπου κανεις την ημερα/βδομαδα; Το να βγαζει η αντισταση περιπου 1 βδομαδα ζωης δε μου φαινεται και τοοοοσο τραγικο. Bavarian cream(tpa)..Αυτο βγαινει παντα σκουρο η White chocolate(tpa)..Αυτο οχι) Οχι δεν κανω Shake n vape Μμμμ γυρω στα 4ml την μερα
asemnos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Κανεις λιγα ml, δε δικαιολογειται η αντισταση να βγαινει off με 20-30ml. Επισης η αναλογια των βασεων μια χαρα ειναι και ετσι οπως τα κανεις. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι φταινε τα αρωματα. Τα συγκεκριμενα χρησιμοποιουνται κυριως σε συνταγες, σε πολυ χαμηλοτερες αναλογιες. Δοκιμασε να φτιαξεις ενα με αρωμα ~2-3%, δηλαδη μαξ 5ml.
Toniapassa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, asemnos είπε Κανεις λιγα ml, δε δικαιολογειται η αντισταση να βγαινει off με 20-30ml. Επισης η αναλογια των βασεων μια χαρα ειναι και ετσι οπως τα κανεις. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι φταινε τα αρωματα. Τα συγκεκριμενα χρησιμοποιουνται κυριως σε συνταγες, σε πολυ χαμηλοτερες αναλογιες. Δοκιμασε να φτιαξεις ενα με αρωμα ~2-3%, δηλαδη μαξ 5ml. Θα το δοκιμασω και θα δουμε..Σε ευχαριστω πολυ που με βοηθησες και για τον χρονο σου🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις