mastoras007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Θέλω να βελτιώσω τον ήχο στο αμάξι μου. Δέν θέλω τρελά πράματα αλλά αν το δυναμόνο που και πού να μήν πονάνε τα αυτιά μου να έχει μπάσο δηλαδη και καθαρο ηχο.. για να γινει αυτο πρέπει να πάρω και γουφερ η υπάρχουν ηχεία που θα με καλύψουν? Το πορτ μαγκάζ το χρειάζομαι οποτε δέν θέλω να βάλω κάτι που θα μου κόβει το χώρο, Η μετατροπή γίνετε ευκολα?αλλάζω την πιγή συνδέω τα καινουρια ηχεία στα παλια καλώδια και ειναι ετοιμο?η θέλει ιστορία? Περίπου στα 200€ θα πάρω κάποιο αξιόλογο κιτ η μπά? Ευχαριστώ
Invader Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχει εταζέρα το αμάξι βάλε οβάλ ηχεία.Θα δώσει ποιότητα και όγκο ανάλογα με τα λεφτά που θα διαθέσεις.Δε θα βαράει σα να έχεις κούτα αλλά θα παίζει αξιοπρεπώς.Μπροστά αν αλλάξεις ηχεία θα πας μόνο σε διαιρούμενα αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο.
βασίλης33 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ότι σου είπε ο φίλος απο πάνω. πάντως τα 200 ευρώ για 4 ηχεία και πηγή είναι πολύ λίγα. δώσε λίγες πληροφορίες για το αμάξι μάρκα άν έχει tweeters εργοστασιακά άν έχει ηχεία στην εταζέρα ή στις πίσω πόρτες. κατά γενική ομολογία το όλο σέτ πάει ώς εξής. μία καλή πηγή πχ pioneer απο εκεί και πε΄ρα ένα ζευγάρι διαιρούμενα στις εργοστασιακές θέσεις και άλλα δύο είτε στις εργοστασιακές θέσεις πίσω στρογγυλά είτε εταζέρα. δέν γνωρίζω απο κόστη-τιμές αλλά ένα 100άρι δέν θα έχει μία πηγή? ένα 100άρι ένα καλό διαιρούμενο? άλλα τόσα ένα ζυγάρι οβάλ? πάμε 300 μετά καλώδια συνδέσεις εργασία??? και χωρίς ενυσχητή μήν περιμένεις θαύματα. με την αλλαγή ηχείων ένας τερακάναλος είναι must απο εκεί και πέρα νομίζω θα σε καλύψουν χωρίς να πάς και για γούφερ (οπου θα ανέβει ακόμη περισότερο το συνολικό κόστος. * όσων αφορά την τοποθέτηση του γούφερ υπάρχουν έτοιμο μικρά με πολή καλή απόδοση που κουμπώνουν είτε κάτω απο κάποι κάθισμα είτε οδηγού είτε συνοδηγού όπου και δέν ποιάνουν καθόλου χώρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα