Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω paypal balance,προσπαθώ να κάνω add bank account, βαζω το Iban και μου λέει You cannot add bank account at this time, Σχετίζεται αυτο με τα capital controls;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακολούθησα τα βήματα σου 2-3 φορές και λύση δεν βρήκα...

γνωρίζει κανείς άλλος πως να προσθέσω τον λογαριασμό τραπεζας στο paypal;

Δημοσ.

Εάν αναφέρεσαι στο δικό μου post, μάλλον κάνεις κάτι λάθος, γιατί το έχω κάνει αρκετές φορές και πολλοί ακόμη.

Εάν βιάζεσαι, μπορείς να τους καλέσεις και να ξεκλειδώσουν το σύστημα αμέσως, όπως έκανε ο τελευταίος σήμερα (post #9396)

Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα οταν τους στειλω το email πρεπει οποσδηποτε να με παρουν τηλ η μπορω να ταυτοποιησω τα στοιχεια αλλιως επισης τη θα χρειαστω μονο φοτο του βιβλιαριου της τραπεζα και του διαβατηριου?

Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα οταν τους στειλω το email πρεπει οποσδηποτε να με παρουν τηλ η μπορω να ταυτοποιησω τα στοιχεια αλλιως επισης τη θα χρειαστω μονο φοτο του βιβλιαριου της τραπεζα και του διαβατηριου?

Σου ζητάνε μια φωτο το πίσω μέρος της ταυτότητας και μια φωτο το IBAN σου (απ το βιβλιάριο) το έκανα πριν μέρες εγώ. 

Δημοσ.

Μετά την ταυτοποίηση, ξεκλειδώνει το σύστημα και μπορείς να προσθέσεις εσύ το IBAN του λογαριασμού που θέλεις.

Αμέσως μετά το σύστημα σε ενημερώνει με τα στοιχεία που χρειάζονται, για την αποστολή εμβάσματος, δηλαδή το όνομα αποδέκτη (Paypal Europe, το όνομα της τράπεζας (Deutsche Bank),  το IBAN της τράπεζας που θα πάει το έμβασμα, και το BIC. Θα χρειαστεί να γράψεις στο έμβασμα και τη διεύθυνση της τράπεζας που είναι FRANKFURT AM MAIN.

Τέλος, 2 συμφορουμίτες έχουν ανεβάσει οδηγούς συμπλήρωσης του εμβάσματος για ΕΤΕ και Eurobank και τους έχω αναφέρει εδώ (Post #8968).

Δημοσ.

Έστειλα μυνημα και απάντησΑ στο αυτοματοποιημένο με τα ίδια λογια αλλά δε με έχουν πάρει ακόμα τηλ αλλά ούτε κάνα μήνυμα στο email δεν μου έχει έρθει ( πέρα από το αυτοματοποιημένο) και πάνε περίπου 4 μέρες τη μπορώ να κάνω να τους στείλω το ιβαν να μου το βάλουν εκείνοι?

Δημοσ.

Στο μήνυμα που απάντησες, έγραψες ότι θέλεις να συνδέσεις το συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό σου;

Εάν ναι, θα σε πάρουν αλλά μην υπολογίζεις και το ΣΚ μέσα στις μέρες που μετράς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...