kostas8080 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Έχω paypal balance,προσπαθώ να κάνω add bank account, βαζω το Iban και μου λέει You cannot add bank account at this time, Σχετίζεται αυτο με τα capital controls;
makfil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα έχει συζητηθεί και θα το βρεις εδώ στο post #8897 σελ 594.
kostas8080 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ... εξαχνα σε αυτό το Post να το βρω αλλά έχει πολλά μήνυματα και δεν το είδα
kostas8080 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ακολούθησα τα βήματα σου 2-3 φορές και λύση δεν βρήκα... γνωρίζει κανείς άλλος πως να προσθέσω τον λογαριασμό τραπεζας στο paypal;
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εάν αναφέρεσαι στο δικό μου post, μάλλον κάνεις κάτι λάθος, γιατί το έχω κάνει αρκετές φορές και πολλοί ακόμη. Εάν βιάζεσαι, μπορείς να τους καλέσεις και να ξεκλειδώσουν το σύστημα αμέσως, όπως έκανε ο τελευταίος σήμερα (post #9396)
matrixtv1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 για να μην ανοιγω αλλο θεμα οταν τους στειλω το email πρεπει οποσδηποτε να με παρουν τηλ η μπορω να ταυτοποιησω τα στοιχεια αλλιως επισης τη θα χρειαστω μονο φοτο του βιβλιαριου της τραπεζα και του διαβατηριου?
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 για να μην ανοιγω αλλο θεμα οταν τους στειλω το email πρεπει οποσδηποτε να με παρουν τηλ η μπορω να ταυτοποιησω τα στοιχεια αλλιως επισης τη θα χρειαστω μονο φοτο του βιβλιαριου της τραπεζα και του διαβατηριου? Σου ζητάνε μια φωτο το πίσω μέρος της ταυτότητας και μια φωτο το IBAN σου (απ το βιβλιάριο) το έκανα πριν μέρες εγώ.
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 @matrixtv1 Για την ταυτοποίηση, για τη σύνδεση του τραπεζικού λογαριασμού, ζητάνε μόνο το email σου.
matrixtv1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Όταν με πάρουν τηλέφωνο τί πρέπει να τους πω μόνο το iban?
makfil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μετά την ταυτοποίηση, ξεκλειδώνει το σύστημα και μπορείς να προσθέσεις εσύ το IBAN του λογαριασμού που θέλεις. Αμέσως μετά το σύστημα σε ενημερώνει με τα στοιχεία που χρειάζονται, για την αποστολή εμβάσματος, δηλαδή το όνομα αποδέκτη (Paypal Europe, το όνομα της τράπεζας (Deutsche Bank), το IBAN της τράπεζας που θα πάει το έμβασμα, και το BIC. Θα χρειαστεί να γράψεις στο έμβασμα και τη διεύθυνση της τράπεζας που είναι FRANKFURT AM MAIN. Τέλος, 2 συμφορουμίτες έχουν ανεβάσει οδηγούς συμπλήρωσης του εμβάσματος για ΕΤΕ και Eurobank και τους έχω αναφέρει εδώ (Post #8968).
matrixtv1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Έστειλα μυνημα και απάντησΑ στο αυτοματοποιημένο με τα ίδια λογια αλλά δε με έχουν πάρει ακόμα τηλ αλλά ούτε κάνα μήνυμα στο email δεν μου έχει έρθει ( πέρα από το αυτοματοποιημένο) και πάνε περίπου 4 μέρες τη μπορώ να κάνω να τους στείλω το ιβαν να μου το βάλουν εκείνοι?
makfil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Στο μήνυμα που απάντησες, έγραψες ότι θέλεις να συνδέσεις το συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό σου; Εάν ναι, θα σε πάρουν αλλά μην υπολογίζεις και το ΣΚ μέσα στις μέρες που μετράς.
matrixtv1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έγραψα το iban έπρεπε? Το Σάββατο έστειλα το μήνυμα
makfil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Περίμενε και αύριο και αν δεν σε πάρουν (συνήθως το απόγευμα καλούν), ακολούθησε πάλι τη διαδικασία.
matrixtv1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ok θα γράψω πάλι αύριο αν δεν με πάρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα