Προς το περιεχόμενο

ATI RADEON 9800 PRO Problems....

FireFoxGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν το chipset του mobo είναι πιο καινούριο απο τα xp και αυτα κατά την εγκατάσταση δε το αναγνωρίζουν (π.χ. 865,875 κ.α.) τότε δε ρυθμίζουν ούτε usb,ούτε agp και χρειάζονται driver της μητρικής.Σε τέτοια chipset καλό είναι να "μπαίνουν" πρώτα το DX9,μετά οι driver της κάρτας γραφικών και μετά οι driver μητρικής.(Απο όσο ξέρω αυτό προτείνουν οι gigabyte kai η asus).

Oταν το chipset της μητρικής αναγνωρίζετται απο τα xp και βάζει ρυθμίσεις των win για usb,agp k.a. τότε καλό είναι να βάζουμε πρώτα dx9,μετά driver μητρικής και μετά driver κάρτας γραφικων.

Αυτή είναι η προτεινόμενη σειρά εγκατάστασης που συνιστούν οι ειδικοί,(δεν ξέρω γιατί ακριβώς).

Βέβαια η μή τήρηση της σειράς δε σημαίνει απαραιτήτως και οτι θα έχεις προβλήματα,αλλά δεν αποκλείει να μην εχεις κιόλας.

HAPPY GAMING!

**Εννοείται,οτι το "πόντιος" ήταν μόνο με καθαρά χιουμοριστική διάθεση.

Δημοσ.

Για το gaming δεν το συζηταω ...

Οσο για το ποντιος , dont worry δεν το πηρα με την κακη εννοια ..

Εξαλλου ειμαι μισος .. :D

Για τα xp , απ'οτι καταλαβα ακομα και με SP1 δεν το αναγνωριζουν ε ;

τεσπα . μην τα θελουμε και ολα δικα μας ...

Δημοσ.

Όχι με το sp1 δεν αναγνωρίζονται γιατι το sp1 "βγήκε" πριν κυκλοφορήσουν τα εν λόγω chipset (865,875,Nforce 3 κ.α).

Έχω δει την ώρα που εγκαταστούσαν μία ASUS FX σε μια motherboard με το chipακι 865 οτι όταν πήγε ο τεχνικός να περάσει απο το cd της asus τους driver για agp(νομίζω λέγονται agp vgart) τότε έβγαινε ένα παράθυρο που έλεγε ότι ήταν προτιμότερο να περαστούν πρώτα οι driver της κάρτας γραφικών και μετά οι ρυθμίσεις για το agp.Βέβαια,αν ήθελες έκανες το αντίθετο,δε ήταν δεσμευτικό,απλά ήταν το προτεινόμενο.

Α,και λίγο προσοχή στους κατόχους με chip της via!Σύμφωνα με το 3dchipset οι καινούροι driver της via (4.50) είχαν compability problems με τα καινούρια chipακια της ati(9600xt-9800xt) και γί'αυτό αποσύρθηκαν!

Βάζω στοίχημα οτι το πρόβλημα ήταν στο agp και αναμένουμε τους καινούριους όπου δε θα διαφέρουν σε τίποτα απο τους αρχικούς παρά μόνο στην έκδοση των diver του agp!

*Tην τρίτη έρχεται η καινούρια vga μου(ΑSUS 9600XT).Aναμείνατε για τις πρώτες εντυπώσεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...