Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σας.

Πριν απο ένα μήνα πούλησα το iPhone 5 μου απο Θεσσαλονίκη σε φάκελο συστημένο αντικαταβολή σε μια κυρία στη Νεροτριβια Ψαχνών (χωριό στην Εύβοια).

Στις 26/10 πληρώθηκε απο τον παραλήπτη στα Ψαχνα και εχει περάσει τώρα ενας μήνας και η επιταγή δεν έχει έρθει.

Στην αρχή πίστευα πως καποια κουτσουκέλα έχει κάνει ο παραλήπτης αλλά μου έστειλε φωτογραφία με απόδειξη που το πήρε κλπ. Επίσης πήγε στο ταχυδρομείο και της είπανε πως έχει σταλεί. (αρα το πρόβλημα ειναι στη Θεσσαλονίκη)

Πήρα τηλέφωνο στο κεντρικό ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 3 φορες ανα 3 μερες (εκει φτάνουν πρώτες οι επιταγες καθημερινά) και εψαχναν για την επιταγή της οδού μου και δεν βρίσκανε τίποτα.

Πήρα εγω τηλέφωνο στο ταχυδρομείο στα Ψαχνά και μου είπανε πως οι επιταγές οταν σταλούν απο εκει φτάνουν σε μια μέρα στο αντίστοιχο ταχυδρομείο

και μου ειπε να κάνω ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ εδω στο ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης απ'όπου έστειλα το iPhone.

Σας παρακαλώ επειδή δε γνωρίζω καθόλου απο τα διαδικαστικά αυτα, μπορει να με ενημερώσει κάποιος τι να κάνω? Να κάνω αίτηση αναζήτησης επιταγής(το ίδιο δεν είναι με τα τηλεφωνα που παίρνω και λενε δεν την βρισκουνε)? Υπάρχει περίπτωση αποζημίωσης? Ακόμα καλύτερα αν το δει κάποιος στα ΕΛΤΑ να με κατευθύνει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

και μου ειπε να κάνω ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ εδω στο ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης απ'όπου έστειλα το iPhone.

κανε αυτο

Δημοσ.

Κανε αιτηση.Θα σε ενημερωσουν μετα απο λιγες μερες για το τι απεγινε.Εχω κανει και εγω παλαιοτερα.Η αποζημιωση σε περιπτωση που δεν ειναι ασφαλισμενο ειναι 30€

Δημοσ.

Κανε αιτηση.Θα σε ενημερωσουν μετα απο λιγες μερες για το τι απεγινε.Εχω κανει και εγω παλαιοτερα.Η αποζημιωση σε περιπτωση που δεν ειναι ασφαλισμενο ειναι 30€

30? Δε θα λαβω πλήρη αποζημίωση?

Δημοσ.

Την απόδειξη όταν το έστειλες δεν την έχεις; Πες στον παραλήπτη να την κρατήσει και να σου στείλει κι εσένα αντίγραφο. Αν και όπως είπες έχεις φωτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...