stelarasg7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλο το Team! Σήμερα (επιτέλους) έκανα το βήμα και αναβάθμισα τον υπολογιστή μου με μία R9 390. Θέλω να μου πείτε τι οθόνη να προτιμήσω! Τα χρήματα είναι μέχρι 300-330 ευρω! https://www.skroutz.gr/s/2885556/Asus-VG248QE.html?keyphrase=ASUS+VG248QEΑυτή πχ?
bazzil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δες και την dell u2515. Εγώ αυτή θα έπαιρνα.
Millennium Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Όχι VG248QE...Τι παιχνίδια παίζεις περισσότερο και σε τι επίπεδο; 1
XMorsX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 H VG248QE ειναι απαισια οθονη με PWM dimming και απαραδεκτη εικονα με το Lightboost ενεργοποιημενο. Δεν υπαρχουν καλες επιλογες σε 144HZ στα 300 ευρω. Υπηρχε η LG 24GM77 αλλα δεν ερχεται Ελλαδα πλεον. Υπαρχει η BenQ XL2411T η οποια ειναι πολυ καλυτερη απο την Asus γιατι δεν εχει pwm dimming και εχει αξιοπρεπη χρωματα αφου πειραξεις το OSD menu, αλλα κατα τα αλλα εχει μετρια εικονα και αυτη. Υπαρχει η AOC G2460PF η οποια εχει και Freesync το οποιο ειναι μεγαλο συν, αλλα κατα τα αλλα εχει χαλια χρωματα, και το ICC profile δεν ειναι λυση, μπαλωμα ειναι, καθως η καθε οθονη συνηθως εχει αλλες απαιτησεις σε καλυμπραρισμα. Υπαρχει και μια νεα Nixeus με Freesync και αξιοπρεπη χρωματα, αλλα δε θα τη βρεις Ευρωπη, οποτε με το τελωνειο παει ακριβα. Θα μπορουσες να παρεις μια φθηνη gaming BenQ ή Viewsonic, αλλα βασικα θα προτεινα να αφησεις τις 144Hz στην ακρη. Αν δεν παιζεις CS "επαγγελματικα", δεν υπαρχει λογος να τις προτιμησεις ετσι κι αλλιως απο την στιγμη που η καρτα σου δε θα βγαζεις τοσα fps στα νεα παιχνιδια και οι φθηνες 144αρες δεν εχουν back-light strobbing. Η ποιο καλη λυση ειναι η LG 29UM67 στα ~350-380 ευρω, καθως εχει καλη εικονα, ειναι delay-free και εχει Freesync, του οποιου μαλιστα μπορεις να μεγαλωσεις το ευρος με ασφαλεια αν θελεις να ασχοληθεις. Αλλιως υπαρχουν οι φθηνοτερες LG 29UM57 και Asus VS24AH(L) οι οποιες ειναι επισης delay-free IPS με πολυ καλη εικονα. 2
scorpion8283 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 ........................ Η ποιο καλη λυση ειναι η LG 29UM67 στα ~350-380 ευρω, καθως εχει καλη εικονα, ειναι delay-free και εχει Freesync, του οποιου μαλιστα μπορεις να μεγαλωσεις το ευρος με ασφαλεια αν θελεις να ασχοληθεις. Αλλιως υπαρχουν οι φθηνοτερες LG 29UM57 και Asus VS24AH(L) οι οποιες ειναι επισης delay-free IPS με πολυ καλη εικονα. Είναι stadar αυτο φίλε @XMorsX ? Είναι το μόνο που με κρατάει απο την αγορά...(με ενδιαφέρει το Min βασικά και όχι το Max...)
XMorsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειμαι 100% σίγουρος, αλλά το σχολίασαν πάνω από ένα άτομα ότι αν "χαλασεις" την οθόνη μπορείς να την επαναφερεις, και ότι αν βάλεις πολύ χαμηλές τιμές τα προβλήματα ειναι αναστρεψιμα. Σαφώς και αν το αποφασισεις θα πρέπει να ρίξεις πρώτα διαβασμα σε φόρους και οδηγούς. 1
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω τεστάρει ο ίδιος αλλά από οτι έχω δει ισχύει αυτό που λέει ο xmorsx.Αν είσαι προσεκτικός δεν έχεις πρόβλημα,βγάζει κάποια artifacts πχ και τη ξαναγυρνάς.Βέβαια οτιδήποτε γίνεται με ευθύνη του χρήστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα