xpapias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω οτι ο μ.ορος ηλικίας στο forum αυξάνεται σιγά σιγά, κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται και σε όλες τις πιθανες συζητησεις, είτε εδώ (πχ. το θέμα με το καλύτερο στραγγιστό γιαούρτι, τα threads του vapir για τη ζωή "μετά", ο προβληματισμος για τη νεολαία και τα μέσα δικτύωσης) είτε στις συναντησεις (πχ. ο προβληματισμος ενος συμφορουμιτη για το ΙΚΑ) κοκ. Νομιζω οτι αρκετά πλεον μελη έχουμε ορατό μπροστά μας το ενδεχόμενο συνταξιοδοτησης ή τουλαχιστον θα θέλαμε να θεωρουμαστε wannabe συνταξιουχοι, μια που η εποχή δεν επιτρεπει μεγάλο βαθμό βεβαιότητας. Θα ήθελα αν είναι δυνατό - σεβομενοι πάντα τους κανόνες του φορουμ και του μπλαμπλα - και αποφευγοντας με καθε τρόπο την πολιτική συζήτηση, να μοιραστουμε οσο ειναι δυνατο τους προβληματισμους μας. Παράκληση η συζήτηση να γίνει σε κόσμιο επίπεδο οπως αρμοζει άλλωστε και σε ενα τετοιο topic.
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα που να πιστεύει ότι θα πάρει σύνταξη σε αυτήν την χώρα, σε αυτήν την ζωή! Γνώμη μου.. 8
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω το πιο ρεαλιστικό για τίτλος θα ήταν "των οσονούπω θαμώνων ΚΑΠΗ" Για σύνταξη χλωμό
φραμπάλα Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ε δεν ειμαστε και ανω των 50. Δε με απασχολει η συνταξη.Δεν πιστευω καν οτι θα ζησω τοσα χρονια για να με ανησυχει η συνταξη. 1
opera Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω. Πρώτα πρέπει να επιβιώσουμε ως τα 60-67-77-87 άγνωστα τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης που έχουν αυξητική τάση.
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 To έχω ξεγράψει αυτό το ενδεχόμενο προσωπικά. Αν έρθει ευπρόσδεκτο βέβαια, σαν δώρο θα είναι 2
SlickNick Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που με βαραίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι η αίσθηση του να μην μπορώ να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω λόγο έλλειψης σταθερού εισοδήματος και υπερβολικής δουλειάς. Το συνταξιοδοτικό δεν με απασχολεί σε αυτή τη φάση γιατί απέχει πολύ μακρυά. 2
Glikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Τι σύνταξη, αν είμαστε ζωντανοί στα 70+ θαύμα θα είναι. Εδω για ταμείο ανεργίας ειναι δύσκολο. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν άνθρωπο να χαραμισει τα νιάτα του. Ελπίζω να μην μας συμβεί σε εμάς τους νέους. Ίδωμεν. 1
bluesattack Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Σαν τρολια φανταζει.Αν εχω κοιμηθει το βραδυ απο την αισιοδοξη πλευρα η αν θελω να γελασω διαβαζω κανα αρθρο οπου συναντας βαρυγδουπες λεξεις του τυπου ''κοινωνικο συμβολαιο '' , ''οι επομενες γενεες '' , ''αναδιανομη'' 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Προς το παρόν με το νεο νομο τα όριο είναι 62
xpapias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ε δεν ειμαστε και ανω των 50. Δε με απασχολει η συνταξη.Δεν πιστευω καν οτι θα ζησω τοσα χρονια για να με ανησυχει η συνταξη. Είπε η Ροζιτα Σωκου.
epp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Προς το παρόν με το νεο νομο τα όριο είναι 62 ηδη σημερα σε πολλες χωρες ειναι 64-66. Αν βγουμε καποτε το θεωρω σιγουρο οτι για πληρη συνταξη θα απαιτουνται 66+
tony81 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά υπάρχει κόσμος που δουλεύει στα 60? Πραγματικά όμως... Στον ιδιωτικό τομέα παίρνουν τέτοιες ηλικίες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις