Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρώ αμαρτία σε ένα τεχνολογικό forum να μην υπάρχει νήμα για τον τεράστιο αυτόν άνθρωπο. (εκτός αν υπάρχει και μου διέφυγε). Αν δεν υπήρχε αυτός, ο τεχνολογικός κόσμος θα ήταν πολύ πίσω. Any thoughts?

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα. Πολύ underrated ειναι πάντως. Κατ εμέ ειναι κατηγορία Davinci

Δημοσ.

Θεωρώ αμαρτία σε ένα τεχνολογικό forum να μην υπάρχει νήμα για τον τεράστιο αυτόν άνθρωπο. (εκτός αν υπάρχει και μου διέφυγε). Αν δεν υπήρχε αυτός, ο τεχνολογικός κόσμος θα ήταν πολύ πίσω. Any thoughts?

Ανοίγει το θεμα και το θεωρεις αμαρτία αλλά δεν περιγραφεις πουθενα τον τέσλα και το έργο του, ούτε καν ένα λινκ

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν τον περιγράφω γιατί θεωρώ ότι τον έχει ακούσει και η κουτσή Μαρία. Εκτός αν τρολαρεις. Ειναι δυνατόν να μην τον ξέρει κάποιος?

Δημοσ.

Χαχα αν και γατάκι ο Edison μπροστά του έχει πλάκα το βίντεο

Δημοσ.

Δεν τον περιγράφω γιατί θεωρώ ότι τον έχει ακούσει και η κουτσή Μαρία. Εκτός αν τρολαρεις. Ειναι δυνατόν να μην τον ξέρει κάποιος?

Και τρολάρω και δεν τρολάρω.

ΟΚ ο Tesla,

αλλά ο καθένας μπορεί να αποδίδει συγκεκριμένη αξία στον κάθε επιστήμονα.

Πχ ο Siemens δεν είναι μόνο τα πλυντήρια κι οι κουζίνες (LOL)

υπάρχει μονάδα αγωγιμότητας Siemens για κάποιο λόγο.

Και ο καθένας μπορεί να γνωρίζει ή να μη γνωρίζει αναλόγως του τί θεωρεί σπουδαίο.

• Like 1
Δημοσ.

Το να μην γνωρίζει κάποιος τον Tesla και το έργο του το θεωρώ tragic. Τόσα έχει προσφέρει. Άσχετα αν για κάποιους λόγους δεν προωθήθηκε όσο άξιζε. Δεν είναι θέμα γνώμης αν τον θεωρείς η οχι σπουδαίο , ειναι γεγονός.

Δημοσ.

ΟΚ άλλος θα σου πει ο Volta, άλλος ο Faraday και πάει λέγοντας.

Το τί θεωρεί ο καθένας τραγικό, είναι πολύ πολύ σχετικό.

Δημοσ.

Αν είχαν εφαρμοστεί οι εφευρέσεις του σίγουρα θα είμασταν μπροστά.

Ναι,φοβερό νήμα,τι να πω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...