Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα το κακό, απλά το νυμα χωρίς περιγραφή γίνεται τρολ και δεν προσφερει τίποτα απολύτως σε κάποιον που θα έρθει εδώ από μια αναζήτηση

Δημοσ.

Ας ψάξει να ξεστραβωθεί οποιος δεν τον ξέρει. Ειπα ότι απο βδομάδα θα βάλω πληροφορίες.

Δεν θα έλεγα τον όρο "μανούλα στις φλασιες" γιατί το ίδιο μπορεί να πει κάποιος και για άλλους επιστήμονες. Αν ψάξει πολύ κάποιος για το έργο του εν λόγω ατόμου , και για όσα προσπάθησαν να κρύψουν απο τον κόσμο σχετικά με τις εφευρέσεις του, θα καταλάβει οτι το άτομο αυτό ήταν πολύ μπροστά απο την εποχή του. Το να μην καταλογίζεται ίσως τουλάχιστον, με τον Einstein ειναι προσβολή

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Haris ψάξε σε βιβλία και internet για τον επιστήμονα αυτόν. Ειναι παρα πολλά που θα διαβάσεις. Κακο δεν θα σου κάνει. Μετα έλα πες μου "οκ". Φιλικά στο λεω χωρίς ίχνος ειρωνείας.

Δημοσ.

Φίλε Haris ψάξε σε βιβλία και internet για τον επιστήμονα αυτόν. Ειναι παρα πολλά που θα διαβάσεις. Κακο δεν θα σου κάνει. Μετα έλα πες μου "οκ". Φιλικά στο λεω χωρίς ίχνος ειρωνείας.

Δεν ειπα οτι ηταν απατεωνας ο ανθρωπος, αλλα δεν μπορεις να λες οτι η σημαντικοτητα των ανακαλυψεων του φτανουν αυτων του Einstein... Μην τα κανουμε ολα ισωμα. Ενταξει διαβασες για τον Tesla καυλωσες, ανοιξες το θεμα, αλλα υπαρχει και ενα οριο.

• Like 1
Δημοσ.

Μωρε εγω διάβασα, χρόνια τωρα. Εσυ δεν μπήκες καν στον κόπο προφανώς

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ηταν απατεωνας ο ανθρωπος, αλλα δεν μπορεις να λες οτι η σημαντικοτητα των ανακαλυψεων του φτανουν αυτων του Einstein... Μην τα κανουμε ολα ισωμα. Ενταξει διαβασες για τον Tesla καυλωσες, ανοιξες το θεμα, αλλα υπαρχει και ενα οριο.

Ο Einstein μόνο θεωρία ήταν.

Ο Tesla ήταν της πράξης αλλά οι συγκυρίες δεν τον άφησαν να υλοποιήσει τις εφευρέσεις του όπως η ασύρματη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας,κάτι που θα ήταν χρήσιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ. Πολλά πράγματα δεν τον άφησαν να υλοποιήσει. Ειναι ενα κάρο αυτά που εφεύρε. Που αν δεν τα είχε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα σε τομείς τεχνολογικούς κυρίως. Κρίμα πάντως που πολλοί τον θεωρούν ως έναν απλό εφευρέτη και μόλις ακούνε κάποιο γατακι σαν τον Edison πχ βαράνε προσοχή

Δημοσ.

Ο Einstein μόνο θεωρία ήταν.

Ο Tesla ήταν της πράξης αλλά οι συγκυρίες δεν τον άφησαν να υλοποιήσει τις εφευρέσεις του όπως η ασύρματη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας,κάτι που θα ήταν χρήσιμο.

Μιλαμε για τον Καραθεοδωρη και τον Einstein. Παρακολουθησε λιγο την συζητηση. Δεν υπαρχει καν επαφη, οχι συγκριση.

Δημοσ.

Για τον Tesla αναφερωμουν κυρίως. Ο Καραθεοδωρη σπουδαίος και αυτός φυσικά. Ήταν ειδήμων στον τομέα του. Άλλωστε είχε μιλήσει με τον μεγαλύτερο σεβασμό ο Einstein για αυτόν και τις γνώσεις που κατείχε. Το να λες σε προηγούμενο σχόλιο οτι Tesla - Einstein δεν συγκρίνονται ειναι άτοπο. Δώσε μου επιχειρήματα αν θες να τεκμηριώσεις αυτά που λες

Δημοσ.

Ο Καραθεοδωρής ήταν από τους κορυφαίους στον χώρο του, εν μέρη χάρις σε εκείνον προσχώρησε και ο Einstein. 

Δημοσ.

Ο Καραθεοδωρής ήταν από τους κορυφαίους στον χώρο του, εν μέρη χάρις σε εκείνον προσχώρησε και ο Einstein. 

προσχώρησε?? Μηπως εννοεις προχωρησε? Αν βασιστηκε πανω σε κατι δικο του δεν τον κανει ισαξιο. O einsten εχει παρει nobel. Τελος.

Τεςπα δεν εχει νοημα η συγκριση για το ποιος την εχει μεγαλυτερη. Ειπα την γνωμη μου οτι δεν εχει νοημα καν το νημα. Αν ενα πραγμα εχω μαθει τοσα χρονια ειναι οτι δεν εχει νοημα ερχεσαι σε αντιπαραθεση με internet boys.. gg

Δημοσ.

Εν μέρη ναι. Αλλα για τον Τεσλα μόνο ένα coil ε?

*sarcasm*

Δεν είπα ένα coil μονο. Αλλά το 90% αυτό ξέρουν.

Ρίξε την χολή σου εδώ.

80f81-c2ddumpster.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...