Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από τυχαίο ζάπινγκ στο youtube(το ένα έφερε το άλλο όσο μεγάλωνε η περιέργεια) σε σκυλοπορνοτράγουδα μου γεννήθηκε αυτή η απορία.

Αγοράζουνε τα views τους?

Μιλάμε έπαθα πλάκα, κάτι τραγουδιάρες και τραγουδιάρηδες που αγνοώ οτι υπάρχουν να έχουν 5,7,10,18 εκατομμύρια views??

Πλάκα μου κάνετε?

Όχι ότι με βάση το μουσικό επίπεδο των Ελλήνων δεν είναι εφικτό αλλά δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου.

Τραγούδια που βγήκαν πριν 2-3 μήνες να έχουν εκατομμύρια views?

Σπαράααααζω μέσα μου :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλά τα πραγματα .Η google απενεργοποιεί τους λογαριασμους τώρα πια σε όσους αγοράσανε fake views

https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/RTeFVXWsMTs

Καλα μην πιστευεις οτι διαβασεις στο νετ και συ...

Χρυσες δουλειες κανουν οι κινεζοι και οι ινδοι

Δημοσ.

Εδω υπαρχει βιντεο του Σεφερλη με 104 εκατομμυρια views. :P

Edit :   Συγκεκριμενα 104.016.158 views

Χαχα όντως απίστευτο.

Μαλλον απο το φαπ φαπ έφτασε τόσα views.. το βλέπει ο άλλος καμιά δεκαριά φορές μέχρι να ....... πιάσει το νόημα του βίντεο.. :-D :-D

Δημοσ.

Ρε παιδια,παρτε παραδειγμα το vevo(youtube).Δε μπορει ενα τραγουδι που ειναι ανεβασμενο 10 χρονια,να εχει 500.000 views,και μολις ξαναγινει Upload απο vevo,μεσα σε 1 μηνα να εχει 725.000.000 views....

Επισης αυτη η μεθοδος εχει εφαρμοστει και εδω στο ινσομνια,και συγκεκριμενα στον αριθμο μηνυματων...

Ειχα δει που καποιοι mods ανεβαζαν τον αριθμο μηνυματων σε απλα μελη(λες και αν εχω 100.000 μηνυματα ειμαι πιο μαγκας)..

Παντου γινεται αυτο,δεν υπαρχει εμπιστοσυνη πλεον,σχεδον πουθενα!

ΥΓ-για να μη παρεξηγηθω και βρω το account μου κλειδωμενο...Δε σχολιαζω αν ειναι σωστη η ενεργεια,απλα το αναφερω!

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια,παρτε παραδειγμα το vevo(youtube).Δε μπορει ενα τραγουδι που ειναι ανεβασμενο 10 χρονια,να εχει 500.000 views,και μολις ξαναγινει Upload απο vevo,μεσα σε 1 μηνα να εχει 725.000.000 views....

Επισης αυτη η μεθοδος εχει εφαρμοστει και εδω στο ινσομνια,και συγκεκριμενα στον αριθμο μηνυματων...

Ειχα δει που καποιοι mods ανεβαζαν τον αριθμο μηνυματων σε απλα μελη(λες και αν εχω 100.000 μηνυματα ειμαι πιο μαγκας)..

Παντου γινεται αυτο,δεν υπαρχει εμπιστοσυνη πλεον,σχεδον πουθενα!

ΥΓ-για να μη παρεξηγηθω και βρω το account μου κλειδωμενο...Δε σχολιαζω αν ειναι σωστη η ενεργεια,απλα το αναφερω!

LOL! Καμμια σχέση ,απλως τα μηνυματα στο section του μπλα-μπλα δε μετρανε

Δημοσ.

LOL! Καμμια σχέση ,απλως τα μηνυματα στο section του μπλα-μπλα δε μετρανε

Καλα ενταξει,αστο!

Δημοσ.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Πάντως αν θες "μόλις" 400 ευρώ για 1.000.000 views σίγουρα το κάνουν πολλοί.

Παίζουν και με την ψυχολογία του άλλου, όπως στις τιμές με το 9,99..

Αν δει ο άλλος μέσα σε 2 μέρες τόσες προβολές πιο εύκολα κάνει το κλικ από όταν δει 300 προβολές πχ, δυστυχώς.

Δημοσ.

Χαχα όντως απίστευτο.

Μαλλον απο το φαπ φαπ έφτασε τόσα views.. το βλέπει ο άλλος καμιά δεκαριά φορές μέχρι να ....... πιάσει το νόημα του βίντεο.. :-D :-D

Φημες λενε πως το βλεπουν αραβες ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι οπου στην χωρας τους απογορευεται το πορνο και βολευονται με αυτο. Αν παρατηρησεις εχει και κατι σχολια απο κατω στην γλωσσα τους. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...