Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs, όπως γράφω και στον τίτλο του thread, ψάχνω μια ξυριστική μηχανή προσώπου με κοπή 0.5mm-1mm ( χιλιοστό ) ( τώρα έχω 1mm ). Μέχρι τώρα είχα μίαSource.png Πηγή: izzy pg200 ( γενικά καλή μέχρι που άρχισε να χάνει λίγο δύναμη το μοτεράκι της ), τώρα έχω μία Source.png Πηγή: phillipsQG3320  αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος καθώς θέλει πολλές επαναλήψεις για να κόψει καλά. Γενικά ψάχνω κάτι σαν αυτό εδώ τηςSource.png Πηγή: Philips QT4015/16  ( το μόνο που με ενοχλεί είναι το ότι αμα προσπαθήσεις να ξυριστείς χωρίς το πλαστικό καπάκι βγαίνει το καπάκι με τις λεπίδες ). Και θα πείτε γιατί δε ξυρίζεσαι με ξυραφάκι. Γενικά επειδή μετά το στρατό έβγαλα ακμή ( μετά τα 20 ) μου έχει προτείνει δερματολόγος να μη ξυρίζομαι πολύ συχνά με ξυραφάκι.

Δηλαδή ψάχνω μία μηχανή που να κόβει εκεί μεταξύ 0.5mm-1mm ( χιλιοστό ) αλλά όχι τελείως σαν μπέμπης. 

Ευχαριστώ παιδιά.

Τιμή : μέχρι 50 ευρώ max 

Οποιαδήποτε πρόταση είτε εντός Ελλάδος ( skroutzμαγαζα ) είτε Amazon.uk καλοδεχούμενη. 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάφω λίγο για να μη γεμίζει ο τόπος με topics για ξυριστικές και τέτοια...

Να ρωτήσω.

Αν έχει κανεις την ξυριστική Philips HC5450...

Στο skroutz στο πάνω link, κάποια μαγαζιά έχουν την HC5450/15 και κάποια την HC5450/80. Η διαφορά τους είναι ότι η δεύτερη έχει 2 χτένες-οδηγούς (τέσπα αυτό το πλαστικό με τα "δοντάκια" που κουμπώνει πάνω στο σώμα για την ρύθμιση του μήκους).

+ ότι δίνει κι ένα τσαντάκι-θήκη, κλάιν.

Στο manual (σελ.31 ελληνικά) λέει ότι το ένα είναι "χτένα τριμαρίσματος" και το άλλο (αυτό που είναι το επιπλέον στην /80 version) "χτένα για γένια".

Η ερώτηση είναι: με την /15 trim-άρεις κανονικά τα γένια ή χρειάζεται η επιπλέον χτένα-οδηγός της /80 για να κάνεις ξύρισμα της προκοπής; Μόνο για γένια θέλω, κεφάλι όχι, Ντακς, αν βολεύει η άλλη χτένα, να πάρω την /15 που μου βγαίνει κανα 10αρικο φθηνότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...