Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν πάει σε Η81 και όχι FM2 τότε βάζει και i7 άμα λάχει.

Κάρτα γραφικών ότι θέλει. (Όχι με το LC φυσικά αλλά...)

Γιατί όχι?

με την λογικη οτι αργοτερα αν θελησει να παει σε i5 πχ θα εχει παλιωσει το socket και μονο σε used θα βρισκει(τοσο που ουτως ή αλλως και μητρικη θα μπορει να βρει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο i7 κοστίζει περισσότερο απο όλο το σύστημα μαζί. :P

Δεν έχει και πολύ νοημα το futureproof εδώ, κοίτα να πάρεις ότι καλύτερο παίζει στα χρήματα σου σήμερα, και όταν έρθει εκείνη η ώρα που δε θα σε καλύπτει εδώ είμαστε να δούμε τι επιλογές εχεις.

Επεξ/σία από Kostas93
Δημοσ.

Χρήστης που δίνει 200-250ε για όλο το σύστημα να πάει αργότερα σε i7,κάπως δύσκολο..με τι λεφτά και σε τι μητρική.Η καλύτερη επιλογή είναι apu αν χωράει.

• Like 1
Δημοσ.

για used parts, μονο το κουτί θα κοίταγα για τα υπόλοιπα ουτε καν. επειδη τον ξερω δεν χρειαζεται πολλα πολλα οπως είπα μονο LOL λιγο FB καμμια ταινια και στα τρελα κεφια να χρειαστει και κανα word  , επομενως και 5-10 χρονια να περασουν δεν νομιζω να χρειαστει κατι παραπανω, το μονο που θέλω είνα να αντεξει την 5ατια χωρις να αρχισουν να καιγονται ενα ενα τα parts. επομενως  μαλλον προς την προταση του φιλου "scatman" θα κινηθώ βγαζοντας έξω το τροφοδοτικο(κραταω το δικο μου), βγαζω ssd βαζω έναν hdd 500αρι + ενα σετ ποντικι πληκτρολογιο, και τωρα δεν ξερω αν πρεπει να τσιμπησω και τη καρτα γραφικων να συμπληρωσω το budget των 250 ή να δωσω κατι παραπανω για επεξεργαστη η μητρικη? α και μνημη μαλλον κατευ8ειαν 8αρα.

Α και κατι αλλο γαι να μην ανοιξω καινουριο θεμα θελω να παρω για παρτι μου εναν ssd( τον εχω απωθημενο εδω και 2 χρονια που πηρα το pc)  128 ποιο μου προτεινετε α να και δεν ξερω αν μου χρειαζεται γιατι εγω πιο πολυ ειμαι ταινιάκιας :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίες η συνθέσεις του pano και ειδικά η δεύτερη, με τον τετραπύρηνο APU.

Μπορείς να βάλεις και 8GB ram στα 2133MΗz με 10-15€ παραπάνω σε αυτή τη σύνθεση και να είσαι ακόμα πιο άνετος αφού έτσι και αλλιώς ένα μέρος της μνήμης θα στο δεσμεύσουν τα γραφικά του επεξεργαστή, οπότε θα είναι λιγότερα απο 4GB διαθέσιμα για το σύστημα.

Βάλε το digital master στο παιχνίδι που έχει και αυτό δωρεάν μεταφορικά και μπορείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο.

Mobo : ASRock FM2A68M-DG3+ 44,93€ - μητρική που λέει πως παίζει με τον A8 7600 με το εργοστασιακό BIOS.

APU : AMD A8-7600 91,95€ - τετραπύρηνος APU.

Ram : G.Skill 8GB DDR3-2133 55,34€ ή Kingston HyperX 8GB DDR3-1866 47,16€ - δύο επιλογές για 8GB dual channel ram με καλύτερη την πρώτη λόγο μεγαλύτερης συχνότητας.(βοηθάει πολύ τον APU)

SSD : Intenso TOP SSD 128 GB 51,14€  ή HDD : WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB 51.90 - Aν ο φίλος σου βολεύεται με τα 128GB του SSD, είναι πολύ προτιμότερο να βάλει αυτόν, παρά έναν HDD.Εκτός αν δεν τον καλύπτει ο χώρος του SSD.

+ πληκτρολόγιο ποντίκι απο eshop, αν τα πάρεις χώρια βρίσκεις και με 5€ το καθένα πχ keyboard + mouse = 10€

Σύνολο : ~255€

Αν θεωρείς το DVD-Rom απαραίτητο, θα ανέβεις άλλα 15€ περίπου.Για αρχή βέβαια μπορείς να το γλιτώσεις περνώντας το λειτουργικό με ένα usb stick.

Το κουτί σου ας είναι παλιό, δε πειράζει.Αρκεί να είναι λειτουργικό.Τροφοδοτικό επίσης είπες πως έχεις εσύ.

Αν είναι να καταλήξεις σε σύνθεση με διπύρηνο επεξεργαστή πάντως, νομίζω πως ο g1840 με 4GB και με μια ξεχωριστή κάρτα γραφικών(με DDR5 μνήμη) είναι η καλύτερη αντίστοιχη πρόταση σε αυτό το budget.

Για δικό σου SSD που είπες πως ψάχνεις κοιτάς ή τον Intenso πιο πάνω ή αυτόν, Kingston HyperX Fury SSD 120 GB 55,66€

• Like 2
Δημοσ.

Αν θες σε used ελαφρώς κάτι σου έχω....απλά πες μου εδώ και θα αναφέρω γιατί το σύστημα (χωρίς momitor) έχει και ακόμα εγγύηση 1μισο χρόνο και είναι με ssd (μονο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...