joker80 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τα φώτα σας παιδιά. Θελω να παραγγείλω κατι on line από το Πλαίσιο και να μου ερθει με αντικαταβολη. Δηλαδή θα μου ερθει ειδοποίηση και θα πάω στο ταχυδρομείο να το παραλάβω Η κατευθείαν στην διεύθυνση που θα δωσω? Δεν ειδα κάπου στο site να το διευκρινίζει. Λίγο help γιατι ειμαι λιγο ασχετος με τις αγορές on line.
rafinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Θα σε ειδοποιήσουν για να τους πεις τι ώρες βρίσκεσαι στη διεύθυνση που δήλωσες ή απλά θα σου χτυπήσουν το κουδούνι.
joker80 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μάλιστα. κατι σαν κουριερ δηλαδή? Οκ σε ευχαριστώ!
Mr_Terror Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ναι με κουριερ συνεργαζονται.Νομιζω με acs.Ερχεται ο κουριερ στην πορτα σου, πληρωνεις παιρνεις το πακετο.
joker80 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Απλά ρωτάω γιατι ειναι χωριό εδω που θα ερθει το πακέτο και δεν εχει διευθύνσεις. Μονο ο ταχυδρόμος ξέρει τα σπίτια.
rafinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Έχει το κινητό σου ή το σταθερό ανάλογα τι έδωσες... μην ανησυχείς θα βρεθεί η λύση.
joker80 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Έκανα την παραγγελία και έβαλα και το κινητό μου. Πιστεύω αν κολλήσουν πουθενά να με πάρουν τηλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα