Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Σήμερα ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο YouTube κανάλι μου!

Αν έχετε όρεξη δείτε το και πείτε μου την γνώμη σας(αν σας άρεσε, τι να προσπαθήσω να κάνω καλύτερα κλπ)

Θα το κάνω στα ελληνικά γιατί θέλω να είμαι μέρος της ελληνικής κοινότητας YouTubers παρ'όλο που το κοινό είναι πολύ περιορισμένο :)

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε καλησπερα!! Καλη δουλιτσα φαινεται κ με ωραια μουσικη background,πιστευω στην αρχη ηθελε λιγο πιο καθαρο ηχο γιατι ακουγεσαι στο βαθος ..Τι εχεις για συνεχεια ;;;

Δημοσ.

Φιλε καλησπερα!! Καλη δουλιτσα φαινεται κ με ωραια μουσικη background,πιστευω στην αρχη ηθελε λιγο πιο καθαρο ηχο γιατι ακουγεσαι στο βαθος ..Τι εχεις για συνεχεια ;;;

Καταρχήν ευχαριστώ.

Δεν έχω ιδέα. Σκέφτομαι κάτι σε App reviews γιατί δεν υπάρχουν χρήματα προς το παρόν για προϊόντα και δεν δίνει και κανείς κάτι τσάμπα. Στην αρχή ήμουν στο σαλόνι και το κινητό πάνω σε κάτι βιβλία (αντί tripod) οπότε ο αντίλαλος ήταν αναγκαίο κακό. Θα προσπαθήσω να το κάνω με μικρόφωνο την άλλη φορα για να μην γίνει τέτοιος χαμός. Το βίντεο γυρίστηκε εξ'ολοκλήρου με ένα LG G4, και δεν το έκανα 4k λόγω μεγέθους.

• Like 1
Δημοσ.

Μην κράζεις για αυτό το λόγο ρε razor. :P

Ο καθένας έχει τον τρόπο του, όταν μιλάει.

Καλά τα πήγες Dimo.

Keep going. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε δίκιο, το θέμα δεν είναι και τόσο "φλογερό" αλλά μιλάμε για ένα βίντεο που έφαγε retweet από το Skroutz, το οποίο φτάνει στό κοινό που το ακολουθεί, γύρω στα 7.7 χιλιάδες άτομα. Και το 10% να μπούν, είναι 1100 views. Δεν νομίζετε ότι είναι ένα καλό boost για ένα κανάλι που ξεκινάει από το μηδέν;

Δημοσ.

Έχετε δίκιο, το θέμα δεν είναι και τόσο "φλογερό" αλλά μιλάμε για ένα βίντεο που έφαγε retweet από το Skroutz, το οποίο φτάνει στό κοινό που το ακολουθεί, γύρω στα 7.7 χιλιάδες άτομα. Και το 10% να μπούν, είναι 1100 views. Δεν νομίζετε ότι είναι ένα καλό boost για ένα κανάλι που ξεκινάει από το μηδέν;

Δεν καταλαβαινω γιατι το ριτσαμπιλιτι ειναι αυτοσκοπος :S

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι το ριτσαμπιλιτι ειναι αυτοσκοπος :S

Δεν θα έπρεπε να είναι; Δεν είπα να το βάψω μπλε και να το πετάξω στον ωκεανό, να το δημοσιεύσω είπα.

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να είναι; Δεν είπα να το βάψω μπλε και να το πετάξω στον ωκεανό, να το δημοσιεύσω είπα.

Δεν καταλαβαινω αυτην την προσεγγιση. Απ την αλλη, αν δεν υπηρχε, δε θα οριζαν οι γκαλεριστ την τεχνη. Ω γουελ.

Δημοσ.

Ωραία δουλίτσα εχεις κάνει. 

Ο λόγος σου ειναι απλός σταθερός και ήρεμος .Πολύ θετικό μην το αλλάξεις. Λίγο τρακαρισμένος μόνο στην αρχή αλλά οκ.

Μου αρέσει η λήψη που κάνεις με την κάμερα στα προιόντα αλλά και η μουσική στο background.

Επίσης η φυσιογνωμία σου ειναι ευγενική και φαινεσαι καλό παιδί κάτι το οποίο μετράει.

Για μένα εαν θέλεις χρησιμοποίησε ελληνική ορολογία. 

Μπράβο σου απο μένα νεαγγγέ 8/10 αυστηρά.

• Like 2
Δημοσ.

πολυ ενδιαφερον θεμα.

ανυπομονω για τα επομενα βιντεο

90% θα βγει το Σ/Κ και θα είναι για την εφαρμογή που έχω στην υπογραφή μου.

Ωραία δουλίτσα εχεις κάνει. 

Ο λόγος σου ειναι απλός σταθερός και ήρεμος .Πολύ θετικό μην το αλλάξεις. Λίγο τρακαρισμένος μόνο στην αρχή αλλά οκ.

Μου αρέσει η λήψη που κάνεις με την κάμερα στα προιόντα αλλά και η μουσική στο background.

Επίσης η φυσιογνωμία σου ειναι ευγενική και φαινεσαι καλό παιδί κάτι το οποίο μετράει.

Για μένα εαν θέλεις χρησιμοποίησε ελληνική ορολογία. 

Μπράβο σου απο μένα νεαγγγέ 8/10 αυστηρά.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τα καλά λόγια :)

Δημοσ.

Νέο βίντεο στο κανάλι, σίγουρα με πιο ένδιαφέρον θέμα από το προηγούμενο.

Συγνώμη για τα αυτάκια σας, ο ήχος δεν είναι και ότι καλύτερο, πρέπει να πάρω ένα μικρόφωνο επειγόντως.

Για τη μουσική πήρα Copyrights από τον ProleteR, ακούστε τη μουσική του είναι καταπληκτικός. 

Δημοσ.

Μια χαρά αλλά πρέπει να δεις λίγο τον ήχο γιατί έχεις αρκετό echo.

Θα το παλέψω όσο μπορώ αλλά είναι το μόνο μέρος στο σπίτι με αρκετό φως για να τραβήξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...