KarimXxMixalis92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια θα μπω κατευθειαν στο ψητο... παιζω wow εδω και 7 χρονια και πριν ενα χρονο γνωρισα μια κοπελα ελληνιδα μεσα απο ενα raid και απο τοτε μιλαμε καθε μερα σχεδον ολη μερα εχουμε σαν σχεση μεσω wow προσφατα μου ζητησε να συναντηθουμε να παμε για καφε μενω θεσσαλονικη και αυτη καλαμαρια ΑΛΛΑ υπαρχει ενα θεμα δεν την εχω δει ποτε απο κοντα ουτε σε φωτογραφιες facebook , instagram , snapchat , skype κτλπ λεει οτι δεν εχει. ειμαι διστακτικος φοβαμαι μηπως σημβαινει τιποτα αλλο ... εχετε παρομοια εμπειρια με γνωριμια μεσω game?
saxos55 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 δεν την εχω δει ποτε απο κοντα ουτε σε φωτογραφιες facebook , instagram , snapchat , skype κτλπ λεει οτι δεν εχει. ειμαι διστακτικος φοβαμαι μηπως σημβαινει τιποτα αλλο ... εχετε παρομοια εμπειρια με γνωριμια μεσω game? Δες το The Crying Game (Το Παιχνίδι Των Λυγμών). Πολύ ωραία ταινία 10
cosmos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 χοντρή με σπυριά θα είναι! Πήγαινε κ εσύ για καφέ...τί φοβάσαι?Αν σου αρέσει έχει καλώς....αν όχι...θα έχεις μια πολύ καλή φίλη!! 1
Porg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν κάνεις καταχρήσεις δεν έχεις να φοβάσαι και πολλά, ζεις και με ένα νεφρό 18
KarimXxMixalis92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τηλέφωνο δεν; μου εχει δωσει το τηλεφωνο της αλλα δεν μου το σηκωνει παντα μου λεει οτι κοιματε καποιος ο αδερφος της ο μπαμπας της η μανα της
Pa0ki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Άρα όχι μόνο δεν θα βλέπεται, αλλά δεν θα ακούγεται κιόλας irl 6
defacer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν κάνε το πάρα πολύ απλό: "Κοίτα Μαρία, καλή φάση online κλπ αλλά δε νομίζω ότι θέλω να συναντηθούμε. Δεν κάνω παρέα με άτομα που δεν εμπιστεύομαι και δε μπορώ να σε εμπιστευτώ γιατί είμαι βέβαιος πως κάτι μου κρύβεις". Τέλος της συζήτησης εκτός αν θέλει να κάνει πίσω σε κάποια πράγματα οπότε το ξαναβλέπεις. 2
D4rkshadow Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Να κανω τον συνηγορο του διαβολου εγω Εσυ βλεπεσαι; γυρισει να σε κοιταξει κοπελα;εχεις τον τροπο σου; αναλογησου 1 αυτα και μετα βλεπεις αν θα πας η οχι. 1
KarimXxMixalis92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 φοβαμαι ομως δεν θα εχω παρεα να παιζω αν της το πω ... αλλα και παλι σιγουρα κατι πρεπει να κρυβει για να μην θελει ουτε να μου μιλησει στο τηλεφωνο Να κανω τον συνηγορο του διαβολου εγω Εσυ βλεπεσαι; γυρισει να σε κοιταξει κοπελα;εχεις τον τροπο σου; αναλογησου 1 αυτα και μετα βλεπεις αν θα πας η οχι. νταξει δεν ειμαι και ηλιας βρεττος αλλα πιστευω οτι μερικες κοπελιες θα με εβρισκαν γοητευτικο
saxos55 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 μου εχει δωσει το τηλεφωνο της αλλα δεν μου το σηκωνει παντα μου λεει οτι κοιματε καποιος ο αδερφος της ο μπαμπας της η μανα της Άκυρο το The Crying Game, δεν είχα όλες τις πληροφορίες. Δες μερικά επεισόδια του "To Catch A Predator" απ'το Dateline NBC να ξέρεις τι να περιμένεις 3
tritonas00 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 γυρισει να σε κοιταξει κοπελα;εχεις τον τροπο σου; Αφου σου λεει, σε 7 χρονια (wow) μια βρεθηκε και αυτη μεσω chat... 2
KarimXxMixalis92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Αφου σου λεει, σε 7 χρονια (wow) μια βρεθηκε και αυτη μεσω chat... αν θες να ξερεις ειχα σχεση μεσα σε αυτα τα 7 χρονια
g_alkis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ετοιμάσου για εκπλήξεις. Να έχεις μαζί σου και κανά σουγιά καλού κακού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις