Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω στην πρόταση που έχω ήδη προετοιμάσει. Η χρήση του υπολογιστή θα είναι για ερευνητικό κέντρο, world κυρίως, ελάχιστο photoshop για πολύ βασικά πράγματα, internet. Κρίνετε ότι χρειάζεται αλλαγές;

post-218759-0-69055400-1448898827_thumb.png

Δημοσ.

Tι να τα κάνει τα 500 βαττ βρε ο άνθρωπος? Δεν το θέλει για games οπότε ο i3 είναι εκτός, αλλά και ο 7700Κ είναι λίγο overkill ;)

Δημοσ.

Σε περιπτωση που θελει να αναβαθμιση και ο i3 ειναι οτι πρεπει για τις αναγκες του

Δημοσ.

Tι να τα κάνει τα 500 βαττ βρε ο άνθρωπος? Δεν το θέλει για games οπότε ο i3 είναι εκτός, αλλά και ο 7700Κ είναι λίγο overkill ;)

να συνδέσει led σε όλο το ερευνητικό κέντρο, έρχονται και χριστούγεννα :P

και σε a8 να πήγαινε μια χαρά θα του έβγαινε για αυτά που θέλει, ώστε να γλίτωνε και κάποια χρήματα.

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θεωρώ πως σε αυτά τα χρήματα ο intel χάνει εν σχέσει με τον amd, ιδιαίτερα στο επίπεδο ενσωματωμένης κάρτας γραφικών. Είναι σωστό αυτό; 

Δεν υπάρχει πιθανότητα αναβάθμισης με gpu κλπ στο μέλλον. Όπως καταλαβαίνετε χρειαζόμαστε 1 pc που θα τρέχει τα όσα ανέφερα απροβλημάτιστα και θα είναι αρκετές ώρες ανοιχτό. 

Ούτως η άλλως είχα hdd, ο ssd νομίζω πως είναι too much και ανεβάζει αρκετά την τιμή. 

Άρα πιστεύετε πως είναι εντάξει, απλά θα μπορούσα να κοιτάξω και a8, έτσι;

Δημοσ.

Το dvd το χρειάζεσαι; Ναι μπορείς να κοιτάξεις και σε Α8. Αν είχες μεγαλύτερο budget θα σου έλεγα να κοίταζες και σε καλύτερες πιο ξεκούραστες οθόνες από τις επιλογές που έχεις τώρα (ακόμα καλύτερα σε 1200p) αλλά δε βλέπω να φτάνεις εκεί.

Δημοσ.

Ναι το dvd ειναι απαραιτητο. Θα ηθελα να μου προτεινες καποια πιο ξεκουραστη οθονη αν πηγαινα και σε a8 γιατι θα καθομαι αρκετες ωρες καθημερινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...