nick#18 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Γενικα ξεκινας απο μια απλη δυσλειτουργεια (να μην περναει οσο ρευμα πρεπει η να πεφτει με το παραμικρο ) σε καποιο ασφαλειοδιακοπτη που μπορει να εχουν χαλαρωσει οι επαφες του απο τα χρονια και τη χρηση οπως επισης και οι διακοπτες που στριβεις δεν ειναι και ο,τι καλυτερο που σιγουρα και αυτοι με τα χρονια θα εχουν ψιλοσκουριασει. Γενικα θεμα βραχυκυκλωματος δυσκολα παιζει ειδικα αν ηταν καλος ο εκαταστατης αλλα μπορει λογο των κακων επαφων να δημιουργηθεί διαφορα δυναμικου σε καποια επαφη που σημαινει ζεστη-υπερθερμανση-φωτια αλλα μιλαμε για πολυ αρκαια περιπτωση ετσι? Σε παλιο πινακα σε σπιτι φιλου.. πλυντηριο, βραστηρας, αεροθερμο, η/υ και ψυγειο ολα μαζι αναμενα.. περνας διπλα απο τον πινακα και ακους ζζζζζζζ... που να ανοιξεις και θερμοσυφωνο μαζι! Αυτο συμβαινει μαλλον επειδη οι επαφες ειναι οξυδομενες σε συνδιασμο με την παλαιοτητα των υλικων.. οποτε παει για αλλαγη!
gregdel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 εχει ρελε ο πινακας της φωτογραφιας Που το είδες ρε θηρίο!? Εγώ έβγαλα τα μάτια μου και άκρη δεν βρήκα... φταίει το Hi-Res της φωτογραφίας!!
veteranos123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Που το είδες ρε θηρίο!? Εγώ έβγαλα τα μάτια μου και άκρη δεν βρήκα... φταίει το Hi-Res της φωτογραφίας!! Στο κύκλωσα 1
saxos55 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Σε παλιο πινακα σε σπιτι φιλου.. πλυντηριο, βραστηρας, αεροθερμο, η/υ και ψυγειο ολα μαζι αναμενα.. περνας διπλα απο τον πινακα και ακους ζζζζζζζ... Παίζει να είναι πολύ "λέουρας" και "προ" ώστε να ρίχνει υπνάκο με αυτά τα φορτία; (Σε φάση βάλτε μου κι άλλα
nick#18 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Παίζει να είναι πολύ "λέουρας" και "προ" ώστε να ρίχνει υπνάκο με αυτά τα φορτία; (Σε φάση βάλτε μου κι άλλα Υπνο? Ουτε για πλακα.. Οταν το πηραμε χαμπαρι ολα off.. και 1-1 πισω ξανα.. Μιλησε με σπιτονοικοκυρη και η απαντηση ηταν "μα οταν εμενα εγω δεν το εκανε αυτο!" (7 χρονια πριν, εχουν περασει αλλοι 3 ενοικιαστες ωστοσο) Και προσπαθει να τον καταφερει να του κανουμε μια αλλαγη!
cococrops Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Που το είδες ρε θηρίο!? Εγώ έβγαλα τα μάτια μου και άκρη δεν βρήκα... φταίει το Hi-Res της φωτογραφίας!! ε τοσα χρονια ηλεκτρολογος!Βεβαια εχω δει και σπιτια με τριφασικο και μονοφασικο που δεν ειχαν ρελε αστο αυτο το θεμα χααχα επιπλεον αυτοι οι ασφαλειοδιακοπτες δεν βγαινουν πια!εχουν εξελιχθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα