Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα, εχω καποια πραγματα και σκεφτομαι να τα πουλησω στο amazon αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα το χρησιμοποιησω. Δεν εχω καν λογαριασμο εκει ακομα.

Ειναι εφικτο κατι τετοιο με τα capital controls? Αν τα αγορασουν η πληρωμη θα γινει στο paypal μου?

Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Το να πουλησεις στο amazon, ειναι μια παρα πολυ δυσκολη υποθεση, ποσο μαλλον που δεν εχεις λογαριασμο, κ δεν το εχεις χρησιμοποιησει ακομη. Πιο ευκολο ειναι να πουλησεις στο eBay, που κ γιαυτο χρειαζεται να προσεξεις παρα πολλα πραγματα. Στο eBay οι πληρωμες σου θα γινονται στον paypal λογαριασμο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δέχεται paypal

Αλλά το να πουλήσει κάποιος είναι εύκολο.

Βέβαια έχω να ασχοληθω 1 χρόνο με αυτό και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι

Δημοσ.

Δεν δέχεται paypal

Αλλά το να πουλήσει κάποιος είναι εύκολο.

Βέβαια έχω να ασχοληθω 1 χρόνο με αυτό και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι

Δεν καταλαβα

Δημοσ.

Υπαρχει ενα περιπλοκο συστημα ωστε να συμπληρωσεις πολλα πεδια κ να κανεις τις "σωστες" πωλησεις.

Εαν καποιος γνωριζει τα βηματα συμπληρωσης του λογαριασμου σου ωστε να πουλας ευκολα, οπως ειπε κ ενας συμφουριτης, ο PETROS13 ,οτι ειναι ευκολο, αν μπορει ας μας κανει εναν οδηγο ευκολο με τα απλα βηματα,  για ευκολες πωλησεις.

Θα του ημουν ευγνωμων.

Δημοσ.

Ok φιλε μου.

Δεν εχω πιστωτικη καρτα.

Μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα που βαζω στο ATM, μου εφοσον γραφει Debit Mastercard? Και αν ναι, θελει καποια ενεργοποιηση απο την τραπεζα πρωτα?

Το κυριο ερωτημα μου ομως ειναι αν οντως πουλησω κατι π.χ. στο αγγλικο η γερμανικο amazon, θα μπουνε τα χρηματα στον τραπεζικο λογαριασμο που ειναι debit μου η οχι λογω capital controls?

Δημοσ.

Ok φιλε μου.

Δεν εχω πιστωτικη καρτα.

Μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα που βαζω στο ATM, μου εφοσον γραφει Debit Mastercard? Και αν ναι, θελει καποια ενεργοποιηση απο την τραπεζα πρωτα?

Το κυριο ερωτημα μου ομως ειναι αν οντως πουλησω κατι π.χ. στο αγγλικο η γερμανικο amazon, θα μπουνε τα χρηματα στον τραπεζικο λογαριασμο που ειναι debit μου η οχι λογω capital controls?

Απο τους αγοραστές δεχετε μονο καρτες, εσυ για πωλήσεις δεν μιλας, γιατι δεν στέλνεις ενα μαιλ στο αμαζον?

Επαγγελματικό αφμ εχεις?

Δημοσ.

Να εχω κανει εναρξη επαγγελματος στην εφορια δηλαδη εννοεις? Οχι.

Γιατι χρειαζεται κατι τετοιο για να πουλησω π.χ. κατι δικο μου μεταχειρισμενο η καινουριο σαν ιδιωτης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...