Jerok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ερωτηση για alphabank ebanking, ενα παιδι χθες μου εστειλε χρηματα (λεει) 30 ευρω μεσω ebanking εθνικης και μου εστειλε και photo. Το θεμα ειναι οτι εγω δεν το βλεπω αυτο στο δικο μου ebanking stats της alphabank (εισερχομενες εντολες), και το κακο ειναι οτι σημερα το ανοιξα και δεν περιμενα και ολοκληρωσα την αγγελια. Με εχει εξαπατησει και η photo της αποδειξης ειναι fake ή πρεπει να περιμενω παραπανω για να φανει? Ευχαριστω.
makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αν έγινε χθες το απόγευμα/βράδυ η κατάθεση, μέσω e-banking της ΕΤΕ, ίσως θα χρειαστεί κάποιες ώρες ακόμη, για να πιστωθούν και να φανούν στο λογαριασμό σου στην Alpha. Αν ήταν μεταφορά στην ίδια τράπεζα, θα φαίνονταν αμέσως.
Jerok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 και παλι δεν επρεπε να φαινεται σαν εισερχομενη εντολη? δεν μιλαω για πιστωση να μπορω να τα παρω απευθειας. Ναι χθες το βραδυ 9 και 10 εγινε.
makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ενημερώσει το σύστημα μιας τράπεζας το αντίστοιχο της άλλης. Στην ίδια τράπεζα γίνεται αμέσως.
Nistisimos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Όταν πιστωθούν θα φανούν όπως σου πε και ο φίλος παραπάνω. Μόνο μέσω της ίδιας τράπεζας θα τα βλεπες αμέσως και θα τανν και διαθέσιμα. (με πρόλαβες)
Kostasspil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μεσα στη μερα λογικα θα σου εμφανιστουνε στο μεικτό υπόλοιπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα