funbreaker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Έκλεισα χθες ένα ραντεβού σε έναν γιατρό με το nowdoctor.gr. Ενώ ήμουν στα βήματα κλεισίματος, μου έβγαλε μήνυμα ότι η ώρα που επέλεξα πιάστηκε τελικά από άλλον. Έσπευσα λοιπόν να κλείσω σε νέα ώρα αλλά τελικά είδα ότι το ραντεβού είχε τελικά καταχωρηθεί κανονικά. Οπότε δεν ξέρω αν κλείστηκε σίγουρα ή όχι. Πήρα αμέσως τηλέφωνο στο nowdoctor αλλά δεν απαντούσε κανείς. Έστειλα email αλλά δεν μου απάντησε κανείς από χθες. Ξαναπαίρνω σήμερα τηλέφωνο και δεν απαντά κανείς. Παίρνω τηλέφωνο και στον γιατρό και δεν απαντά σε κανένα από τα 2 τηλέφωνα. Προσθέτω και ένα περιστατικό που είδα. Ήμουν σε έναν γιατρό και ήταν ένα ζευγάρι που είχε κλείσει ραντεβού από online υπηρεσία (δεν ξέρω αν ήταν αυτή ή κάποια άλλη) και τελικά το ραντεβού δεν είχε κλειστεί και το ζευγάρι άδικα περίμενε με τις ώρες. Ο γιατρός είπε τότε, ναι ρε παιδιά το κλείσατε αλλά εγώ δεν έκανα επιβεβαίωση. Στο nowdoctor πάντως όσο κι αν έψαξα δεν βλέπω κάποια διαδικασία επιβεβαίωσης. Έχετε εμπειρία από το site?
funbreaker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί δεν κλείνεις μέσω ΕΟΠΠΥ; Γιατί το να κλείσεις μέσω ΕΟΠΠΥ σημαίνει να πάρεις τηλ τον γιατρό ο οποίος όπως είπα δεν απαντάει. Όλοι οι άλλοι δεν έχουν διαθέσιμα ραντεβού. Είναι ο μόνος που βρήκα να έχει. Το ραντεβού είναι αύριο και δεν ξέρω αν θα πρέπει να πάω ή όχι. Εξυπηρέτηση του κώλου αυτό το site.
sargio01 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Α οκ. Απλά δεν ήξερα για τα εναλλακτικά σάιτ και μου φάνηκε περίεργο
funbreaker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μακριά απ τα αυτά τα sites τελικα...Κατάφερα να επικοινωνήσω μετά απο 800 τηλεφωνήματα με το site.Εντάξει οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες.Καταρχάς ενώ βλέπουν ότι έχω πάρει 100 τηλέφωνα δεν επικοινωνούν από μόνοι τους και πρέπει να συνεχίσω να παίρνω μέχρι να το σηκώσει κάποιος. Δεν ήταν κατειλημένη η γραμμή, απλά δεν το σήκωναν.Τελικά το σήκωσε μια 40άρα και από μέσα ακουγόταν εκπομπή μαγειρικής ή κάτι τέτοιο.Για απάντηση στο email ούτε λόγος.Στην ουσία τώρα:Μου είπε πως για να είναι σίγουρο το ραντεβού χρειάζεται επιβεβαίωση από τον γιατρό 24 ώρες πριν.Γιατί λέω δεν το γράφει πουθενά αυτό? Το γράφει λέει στους όρους που εμφανίζονται όταν κλείνετε το ραντεβού και νομίζω πως είναι σαφές.Καλά λέω, έχετε ολόκληρο site τόσο προσεγμένο και αναλυτικό και υπάρχει και section "πως λειτουργεί" και δεν το λέτε πουθενα παρά μόνο στους όρους που εμφανίζονται στιγμιαία?Ναι λέει έχετε δίκιο. :devil: :devil:Now Doctor και τρίχες κατσαρές.Ευτυχώς που είχα πετύχει εκείνο το ζευγάρι που την πάτησε και υποψιάστηκα πως χρειάζεται επιβεβαίωση. Αλλιώς θα κουβαλούσα αύριο την μάνα μου στου διαόλου την μάνα και θα τρώγαμε πόρτα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2015 από funbreaker 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα