Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 80-90% της ηλικιας σου ισως κανει τετοιο κουρεμα. και καποιοι 30ρηδες κλαρινοκαγκουραδες ισως. μη τα ισοπεδωσουμε ομως ολα

στο δια ταυτα. δε μας ενδιαφερει τι θα κανεις με τις τριχες σου ρε φιλε, τραβα στον hair stylist σου να σου πει, η στο φορουμ του μανταμ φιγκαρο

Δημοσ.

το 80-90% της ηλικιας σου ισως κανει τετοιο κουρεμα. και καποιοι 30ρηδες κλαρινοκαγκουραδες ισως. μη τα ισοπεδωσουμε ομως ολα

στο δια ταυτα. δε μας ενδιαφερει τι θα κανεις με τις τριχες σου ρε φιλε, τραβα στον hair stylist σου να σου πει, η στο φορουμ του μανταμ φιγκαρο

αν δε σε ενδιαφερει μην ανοιγεις το τοπικ και μην απαντας

Δεν φαινεται καν σαν να εχω βαλει κατι επανω. Απλα ειναι πιο φουντωτα, με ογκο και διαμορφωνωνται οπως τα θελω. Το μονο αρνητικο ειναι οτι επειδη ειναι πυλος, και δεν παγωνει τα μαλλια οπως ολα τα υπολοιπα, χαλαει πολυ ευκολα. Εχει που εχει το μαλλι μου ταση να πεφτει προς τα κατω απο μονο του, μολις χαλασει λιγο και ο πυλος γινεται χαλια και πρεπει να το φτιαχνω καθε 5-10 λεπτα... Υπαρχει καποιο προιον που να προσφερει πιο δυνατο κρατημα (να μην πεφτουν) αλλα να κανει την ιδια δουλεια??

δοκιμασε προιοντα με ματ τελειωμα. απο πηλο μεχρι κερι, θα πρεπει να πειραματιστεις λιγο μεχρι να βρεις το καταλληλο προιον.

αν βαλεις λακ, μη βαλεις πηλο.

Και επειδη βλεπω να παιζει αρκετος σεξισμος που ΤΟΛΜΗΣΕΣ να μιλησεις για μαλλια, ακουσον ακουσον, στειλε ΠΜ να σου προτεινω προιοντα που χρησιμοποιω εγω, αν σε ενδιαφερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...