savvg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Έχω ένα πρόβλημα με το ίντερνετ. Δεν μπορώ να μπω συνέχεια στο ίντερνετ, όταν μπαίνω στο ίντερνετ μου λέει ότι η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη και κάτι τέτοια, πατάω επαναφώρτοση και πάλι τα ίδια. Γενικά πολλές φορές δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ, πως μπορώ να το διορθώσω αυτό το πρόβλημα;
Silverage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το λαμπάκι του ίντερνετ στο ρούτερ σβήνει όταν συμβαίνει αυτό;
Silverage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον εχεις θέμα στη γραμμή σου. Μπες στο ρούτερ και πες στατιστικά της γραμμής. SNR, Attenuation κλπ. Αν δεν ξέρεις πώς, κοίτα στο αυτοκόλλητο κάτω απο το ρούτερ. Θα έχει έναν αριθμό π.χ. 192.168.1.1, αυτό τον γράφεις στο browser, πατάς τους κωδικούς που έχει στο χαρτάκι και μετά ψάχνεις να βρείς τα παραπάνω.
savvg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 τι εννοείς? να γράψω στον υπολογιστή μου τον κωδικό του ρούτερ μου? άμα εννοείς αυτό έχω ενσύρματο ίντερνετ ( με καλώδιο από το μόντεμ στον υπολογιστή).
visualizer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει συχνή διακοπή στο ιντερνετ ; Aν ναι πάρε την εταιρία σου ένα τηλέφωνο να το ελέγξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα