TheAccountant Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 23.11 παρεδωσα το playstation 4 στο καταστημ Χαριλαου/ θεσσαλονικης 24.11 μου ηρθε μηνυμα με κωδικο επισκευης Ενω με ενημερωναν υποτιθεραι οτι θα το εστελναν στο service τους κατι το οποιο δεν εγινε ποτε. Αλλα πηγε στα κεντρικα. Στις 30 πηγε στην Κομετρον οπου ειναι το μονο εξουσιοδοτξμενο service και την ιδια μερα το ξανα εδωσαν στα κεντρικα. Σημερα 2.12 ακομα μου λενε οτι βρισκεται στα κεντρικα. Φυσικα θα γινει καταγγελια στην γενικη γραμματεια του καταναλωτη και ηδη απο την πρωτη μερα η Sony ενημερωνεται για οτι εχει γινει. Φυσικα δεν θα ξανα αγορασω τιποτα απο καταστημα και λυπαμαι πολυ γι'αυτο. Δεν καταλαβαινω γιατι διαμαρτύρεσαι. Δεν το πηγες σε αυτον που σου δίνει την εγγύηση... το πήγες σε έναν άσχετο με το προιον. Τι ακριβως ηθελες? Την εγγυηση την δινει η Sony και κανενας αλλος. Στην Sony επρεπε να απευθυνθεις. Εχει και τα τηλέφωνα και ρέστα μέσα στις διατυπώσεις του προιοντος. Εγω απο την Σονυ εχω μεινει ιδιαιτερα ευχαριστημένος απο την εξυπηρετηση και την ταχυτήτα (5 εργάσιμες μαζι με το πανε-ελα) τους οταν χρειάστηκα εγγύηση. Αλλα εγω απευθυνθηκα σε αυτους με τους οποιους εχω την συμβαση υποστηριξης. Τώρα καλη τύχη... 1
AntiCambeR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Απο την στιγμή που στον Γερμανό δεν είναι αξιόπιστοι,πηγαίνεις απ'ευθείας στην Cometron στο Χαλάνδρι.Δεν χρειάζονται "ειδικοι" μεσάζοντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα