AndroPan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Έχοντας αποφοιτήσει με χάλια βαθμό,έχω σκοπό να βελτιώσω την εικόμα μου αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να βελτιώσω τον βαθμό δεν γίνεται,μια φορά βγαίνει το απολυτήριο. Ίσως να έδινα εξετάσεις για κάποιο ξένο school leaving diploma; πχ. GCE Καμία ιδέα; Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Ανδρόνικος
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αν εξαιρέσουμε ίσως την διαδικασία εισαγωγής σε ΙΕΚ ή κολλέγιο που κοιτάνε βαθμό απουλτηρίου, με τον βαθμό στο απολυτήριο δεν ασχολείται ούτε η πλέον κουτσομπόλα γιαγιάκα του χωριού. Για πιστοποίηση ξένης γλώσσας ή άλλες πιστοποιήσεις κάνε οτι θέλεις.
AndroPan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αν εξαιρέσουμε ίσως την διαδικασία εισαγωγής σε ΙΕΚ ή κολλέγιο που κοιτάνε βαθμό απουλτηρίου, με τον βαθμό στο απολυτήριο δεν ασχολείται ούτε η πλέον κουτσομπόλα γιαγιάκα του χωριού. Για πιστοποίηση ξένης γλώσσας ή άλλες πιστοποιήσεις κάνε οτι θέλεις. Πρόκειται να ξεκινήσω σε μία σχολή ιδιωτική,όπου θα αποκτήσω ένα δίπλωμα. Μετά θα θελήσω να εργαστώ πάνω σε αυτό που έχω εκπαιδευτεί. Για να εργαστώ πάνω σε αυτό λοιπόν,δεν απαιτείται συγκεκριμένος βαθμός στο απολυτήριο λυκείου, αλλά σίγουρα θα προτιμηθεί ένας καλός βαθμός,μια καλή εικόνα. (Στις συνεντεύξεις). Φοβάμαι μην με εμποδίσει αυτό διότι δεν θα έχω κάτι άλλο να δείξω πχ. Πτυχίο. Γι'αυτό ρώτησα λοιπόν,τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ. Ανδρόνικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα