defacer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ειναι τοσο απλη δηλαδη η ασκηση? Ε τέλος πάντων μη τα παραλέμε κιόλας... άσκηση.... Όταν έλεγα ότι τα μαθηματικά που χρειάζονται για την απάντηση στα μαθαίνουν στο δημοτικό δεν υπερέβαλλα.
cococrops Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ε τέλος πάντων μη τα παραλέμε κιόλας... άσκηση.... Όταν έλεγα ότι τα μαθηματικά που χρειάζονται για την απάντηση στα μαθαίνουν στο δημοτικό δεν υπερέβαλλα. μου φαινεται παρα πολυ απλο για ασκηση εργασιας πανεπιστημιου
defacer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 μου φαινεται παρα πολυ απλο για ασκηση εργασιας πανεπιστημιου Παρόλα αυτά η εκφώνηση δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Παρεμπιπτόντως και η άλλη είναι πάρα πάρα πολύ απλή αλλά τουλάχιστον εκεί τα βασικά της στατιστικής που χρειάζεται απ' όσο ξέρω τα μαθαίνεις μόνο αφού μπεις στη σχολή. Και πάλι όμως μιλάμε για ύλη 1ου άντε βαριά 2ου έτους.
cococrops Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Παρόλα αυτά η εκφώνηση δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Παρεμπιπτόντως και η άλλη είναι πάρα πάρα πολύ απλή αλλά τουλάχιστον εκεί τα βασικά της στατιστικής που χρειάζεται απ' όσο ξέρω τα μαθαίνεις μόνο αφού μπεις στη σχολή. Και πάλι όμως μιλάμε για ύλη 1ου άντε βαριά 2ου έτους. ναι την αλλη την βρηκε ενταξει ολα κομπλε
Ντινος21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Κάποιος που να βοηθησει σε αυτό plzzzzzΑπό μια διαδικασία πακεταρίσματος ενός προϊόντος έχει υπολογιστεί ότι το βάρος σε kg ακολουθείτην κανονική κατανομή με μέσο m = 2kg και τυπική απόκλιση s = 25gr . Αν το βάρος ενός πακέτου είναιέξω από το διάστημα m ± 2s , το πακέτο αυτό θεωρείται μη επιτρεπτό και πρέπει να περάσει από τησυσκευή τυποποίησης ξανά. Να υπολογιστεί το ποσοστό των πακέτων που θα περάσει δεύτερη φορά απότη διαδικασία τυποποίησης.
stefant24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 <p>Κάποιος που να βοηθησει σε αυτό plzzzzz<br><br> Από μια διαδικασία πακεταρίσματος ενός προϊόντος έχει υπολογιστεί ότι το βάρος σε kg ακολουθεί<br> την κανονική κατανομή με μέσο m = 2kg και τυπική απόκλιση s = 25gr . Αν το βάρος ενός πακέτου είναι<br> έξω από το διάστημα m ± 2s , το πακέτο αυτό θεωρείται μη επιτρεπτό και πρέπει να περάσει από τη<br> συσκευή τυποποίησης ξανά. Να υπολογιστεί το ποσοστό των πακέτων που θα περάσει δεύτερη φορά από<br> τη διαδικασία τυποποίησης.</p> Σε ποια τάξη του Λύκειου είσαι?
warlock9_0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 στην Τρίτη στα γενικής πρέπει να είχε πρώτη φορά στατιστική αν θυμάμαι καλά
defacer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μόνο εμένα μου φαίνεται αστείο ότι η εκφώνηση έλεγε "να υπολογιστεί?". Εκτός αν υπολογισμό εννοεί copy paste γνωστά νούμερα, πρόσθεση και αφαίρεση από το 100. 1
warlock9_0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Κι εγω ψιλοψαρωσα που δινει και νουμερα
Ντινος21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σε ποια τάξη του Λύκειου είσαι? Η άσκηση ήταν από project πιθανοθεωρίας σε τει 1
matrixtv1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά μια άσκηση λέει να βρείτε την εξίσωση του κύκλου C όταν διέρχεται από τα σημεία Α(-2,6),Β(1,7) και εφάπτεται της ευθείας ε:3X-4y-20=0. Αποτι κατάλαβα πρέπει να φέρουμε μεσοκαθετη απο την ευθεία ε στη χορδή ΑΒ (ενώνουμε τα σημεία) και υπολογίζουμε το Μ βρίσκουμε την εξίσωση της μεσοκαθετου και βρίσκουμε σημείο τομής με την ε μετά το Κέντρο πώς το βρίσκουμε όμως?λίγη Βοήθεια
saxos55 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Για το κέντρο του κύκλου ξέρεις δύο πράγματα: 1) Ανήκει στη μεσοκάθετο του ευθ. τμήματος ΑΒ (άρα βρίσκεις την εξίσωση της μεσοκαθέτου) 2) Η απόστασή του κέντρου του κύκλου από την ευθεία είναι όση η απόστασή του από το Α (ή από το Β, το ίδιο είναι) Λύνεις το σύστημα των δύο εξισώσεων και βρίσκεις τις συντεταγμένες του κέντρου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα