stefanos2732 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Στο κινητο που σκεφτομαι να παραγγειλω στο ebay, απο κατω,μου γραφει εξοδα αποστολης αλλα δεν γραφει τιποτα για import chances, χρεώσεις εισαγωγης δηλαδη. Τι συμβαινει. Θα χρεωθώ για συνορα η όχι;
okeanos111 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν πιστευω να χρεωθεις κατι, αλλα ας απαντησουν κ αλλα μελη. Προσωπικα θα σου προτεινω να μην αγοαρζεις μεταχειρισμενα κ επισκευασμενα οπως λεει η περιγραφη. Ποτε δεν ξερεις τι θα σου τυχει. Αλλα βεβαια αυτο ειναι προσωπικη σου επιλογη.
kage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 αν το σταματησουν θα μπορεσεις να πληρωσεις μια 100-200ε?
zio10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να σταματήσει στο τελωνείο. Επίσης, είναι refurbished και όχι καινούργιο
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το γράφεις στο σωστο μερος σου απανταμε. ολα οκ, μετα στο καπακι ανοίγεις και θεμα http://www.insomnia.gr/topic/191319-οδηγός-αγορών-για-ebay-2/?p=54467270 1
xaerialtwistx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 τα import taxes δεν μπορει να τα γνωριζει ο πωλητής για αυτό και δεν τα αναφέρει. επίσης δεν είναι σίγουρο ότι θα στο κρατήσουν στο τελωνείο. εγώ πηρα αυτο (μεγεθος + βαρος πακετου παρομοιο με ενος κινητου) και ηξερα πως ηταν μεγαλο ρισκο αλλά τελικά δεν πέρασε από τελωνείο. το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να πεις να στο πακεταρουν οσο πιο λιτά μπορουνε (ναι μεν να ειναι ασφαλες αλλα μην στο βαλουν σε κανενα μεγαλο κουτι, γενικα το περιτυλιγμα να μην πιανει μεγαλο ογκο) και να το στειλει με απλο ταχυδρομειο και οχι courier. δεν εχω αγορασει πολλες φορες εκτος Αγγλικου ebay οποτε δεν γνωριζω αν ισχυει κατι παραπανω.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 τα import taxes δεν μπορει να τα γνωριζει ο πωλητής για αυτό και δεν τα αναφέρει. επίσης δεν είναι σίγουρο ότι θα στο κρατήσουν στο τελωνείο. εγώ πηρα αυτο (μεγεθος + βαρος πακετου παρομοιο με ενος κινητου) και ηξερα πως ηταν μεγαλο ρισκο αλλά τελικά δεν πέρασε από τελωνείο. το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να πεις να στο πακεταρουν οσο πιο λιτά μπορουνε (ναι μεν να ειναι ασφαλες αλλα μην στο βαλουν σε κανενα μεγαλο κουτι, γενικα το περιτυλιγμα να μην πιανει μεγαλο ογκο) και να το στειλει με απλο ταχυδρομειο και οχι courier. δεν εχω αγορασει πολλες φορες εκτος Αγγλικου ebay οποτε δεν γνωριζω αν ισχυει κατι παραπανω. Kαι βέβαια τα γνωρίζουν http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S6-Edge-SM-G925i-32GB-Factory-Unlocked-Gold-/181772110759?hash=item2a52764ba7:g:-iMAAOSwpdpVecXy Οπως γνωριζε και αυτος που σου πουλησε υτο που αγόρασε, το οποιο πέρασε τελωνείο, ολα περνάνε, απλός εσυ δεν πλήρωσες γιατι ειχες ηδη πληρωσει το τελωνειο στον αμερικανο πωλητή (Import charges: $38.60 )
stefanos2732 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το γράφεις στο σωστο μερος σου απανταμε. ολα οκ, μετα στο καπακι ανοίγεις και θεμα http://www.insomnia.gr/topic/191319-οδηγός-αγορών-για-ebay-2/?p=54467270 φιλε ειμαι καινουριος στο site οποτε δεν ξερω τι πρεπει να κανω. + ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι θα παρω απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα