Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

θελω να παρω μια μεγαλη βαλιτσα μια και καλη...ξερετε που θα μπορουσα να βρω την πιο φτηνη μεγαλη,άνω των 80 cm μήκος

ευχαριστώ

Δημοσ.

carrefour jumbo admiral  κάποιο τοπικό κατάστημα γνωστό για τις χαμηλές τιμές άνετα θα βρεις και με 40-50Ε

• Like 1
Δημοσ.

όχι κοιτάω απο internet μέχρι τώρα...απο μοναστηράκι,κέντρο παίζει να χει αλλα δεν ξέρω που.

αν κάποιος ξέρει........

για carrefour.μόνο στο μεγάλο στον Άλιμο να χει και δεν είμαι σίγουρος,αλλά δεν θέλω να πάω άδικα γιατί δεν έχω αμάξι

Δημοσ.
για carrefour.μόνο στο μεγάλο στον Άλιμο να χει και δεν είμαι σίγουρος,αλλά δεν θέλω να πάω άδικα γιατί δεν έχω αμάξι

πάρτους τηλέφωνο

Δημοσ.

Αν θες βαλίτσα μια και καλή δεν πρόκειται να βρεις κάτι αξιόλογο στα λεφτά που ψάχνεις, ειδικά αν την χρησιμοποιείς συχνά σε μετακινήσεις με αεροπλάνο (άλλαξα τουλάχιστον 5 μέσα σε 2 χρόνια μέχρι που πήγα σε κάτι πραγματικά καλό και δεν το μετάνιωσα καθόλου). Επίσης να αποφύγεις βαλίτσες από επώνυμες μάρκες ρούχων πχ benetton ck κτλ  και να προτιμήσεις εταιρείες που είναι κατασκευαστές βαλιτσών και όχι rebranders αν θες να βρεις κάποιο ανταλλακτικό στο μέλλον. 

Αν πάλι δεν ταξιδεύεις τόσο με αεροπλάνο και δεν θέλεις να χαλάσεις τόσα  λεφτά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα μαγαζί με Κινέζους και με λίγο παζάρι να πάρεις με 30-35€ και πίστεψε με η ποιότητα τους δεν διαφέρει καθόλου με αυτές της τάξης των 80-150 που υπάρχουν σε άλλα εμπορικά καταστήματα. 

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν ταξιδευω πολυ...αλλα μια μεγαλη για να μην ψαχνεσαι τελευταια στιγμη την χρειαζομαι..

τελικα μετα απο ταλαιπωρια βρηκα τελευταιο κομματι στα carrefour της Αργυρουπολης...75 euro ,μηκος 76 cm,TRAVEL LAND

1 euro το  1 cm

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...