dritan90 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα, θελω να παρω μια μεγαλη βαλιτσα μια και καλη...ξερετε που θα μπορουσα να βρω την πιο φτηνη μεγαλη,άνω των 80 cm μήκος ευχαριστώ
dritan90 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 up σε περιπτωση που καποιος ξερει ειδα skroutz αλλα ειχε μια 75 cm με 75 euro τιποτα πιο φτηνο?
Porg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 carrefour jumbo admiral κάποιο τοπικό κατάστημα γνωστό για τις χαμηλές τιμές άνετα θα βρεις και με 40-50Ε 1
dritan90 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 όχι κοιτάω απο internet μέχρι τώρα...απο μοναστηράκι,κέντρο παίζει να χει αλλα δεν ξέρω που. αν κάποιος ξέρει........ για carrefour.μόνο στο μεγάλο στον Άλιμο να χει και δεν είμαι σίγουρος,αλλά δεν θέλω να πάω άδικα γιατί δεν έχω αμάξι
Porg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 για carrefour.μόνο στο μεγάλο στον Άλιμο να χει και δεν είμαι σίγουρος,αλλά δεν θέλω να πάω άδικα γιατί δεν έχω αμάξι πάρτους τηλέφωνο
dritan90 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 πήρα στου Αλίμου δεν έχουν βαλίτσες λέει ,μόνο σακ βουαγιάζ και δεν επιτρέπεται να λένε τιμή
Soufesis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αν θες βαλίτσα μια και καλή δεν πρόκειται να βρεις κάτι αξιόλογο στα λεφτά που ψάχνεις, ειδικά αν την χρησιμοποιείς συχνά σε μετακινήσεις με αεροπλάνο (άλλαξα τουλάχιστον 5 μέσα σε 2 χρόνια μέχρι που πήγα σε κάτι πραγματικά καλό και δεν το μετάνιωσα καθόλου). Επίσης να αποφύγεις βαλίτσες από επώνυμες μάρκες ρούχων πχ benetton ck κτλ και να προτιμήσεις εταιρείες που είναι κατασκευαστές βαλιτσών και όχι rebranders αν θες να βρεις κάποιο ανταλλακτικό στο μέλλον. Αν πάλι δεν ταξιδεύεις τόσο με αεροπλάνο και δεν θέλεις να χαλάσεις τόσα λεφτά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα μαγαζί με Κινέζους και με λίγο παζάρι να πάρεις με 30-35€ και πίστεψε με η ποιότητα τους δεν διαφέρει καθόλου με αυτές της τάξης των 80-150 που υπάρχουν σε άλλα εμπορικά καταστήματα. 1
dritan90 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 οχι δεν ταξιδευω πολυ...αλλα μια μεγαλη για να μην ψαχνεσαι τελευταια στιγμη την χρειαζομαι.. τελικα μετα απο ταλαιπωρια βρηκα τελευταιο κομματι στα carrefour της Αργυρουπολης...75 euro ,μηκος 76 cm,TRAVEL LAND 1 euro το 1 cm 1
dritan90 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ;όχι....αλλα αυτή που πήρα ειναι made in Κίνα
panos2171 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Από το sports direct είχα πάρει μια Dunlop στα 30ε αν θυμάμαι καλά τέτοιου μεγέθους. Έπρεπε να ρίξεις και εκεί μια ματιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα