bazinga13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα.Πριν απο καμια ωρα αγορασα μια καρτα Paysafe και πηγα να γινω Pemium στην Easybytez και λεει οτι Greek cards are NOT accepted. Ξερουμε τι παιζει?Υπαρχει καμια λυση γι αυτο? Ευχαριστω
bazinga13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ρε φίλε που ζεις; Αχ αχ αθανατα Ελληνικα φορουμ,γεμισε ο τοπος κλασικους Ελληναραδες ξερολες που μπαινουν στον κοπο να ποσταρουν μονο και μονο για να ειρωνευτουν και να πουλησουν πνευμα οταν μυριστουν οτι ξερουν κατι παραπανω απ αυτον που παρουσιαζει το προβλημα του.Aλλα τωρα που το σκεφτομαι επειδη εγω ζω στο Χαρτουμ και δεν γνωριζω υποθετω οτι αυτος ο τροπος ειναι μια εναλλακτικη μορφη του Sharing the knowledge σ ενα Φορουμ,μαλλον εχω μεινει πολυ πισω.Ζητω ταπεινα συγνωμη,δεν θα ξαναγινει 5
TheAccountant Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα.Πριν απο καμια ωρα αγορασα μια καρτα Paysafe και πηγα να γινω Pemium στην Easybytez και λεει οτι Greek cards are NOT accepted. Ξερουμε τι παιζει?Υπαρχει καμια λυση γι αυτο? Ευχαριστω Παιδια καλησπερα.Πριν απο καμια ωρα αγορασα μια καρτα Paysafe και πηγα να γινω Pemium στην Easybytez και λεει οτι Greek cards are NOT accepted. Ξερουμε τι παιζει?Υπαρχει καμια λυση γι αυτο? Ευχαριστω φυσικά, δες εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/ Η χώρα μας έχει χρεωκοπήσει κάτι χρόνια τώρα, απλά τώρα το πήραμε πρεφα και εχουμε αυτο μπορει να εχεις ακούσει ως capital control. Σε μεσες ακρες λεφτά εκτός χώρας δεν βγαίνουν (ουτε καν καλα καλα απο ΑΤΜ δεν βγαινουν)... οποτε λογικό οι Ελληνικές κάρτες να μην μπορουν να χρησιμοποιηθούν. Αυτά πολυ χοντρικα. Τα υπολοιπα στο λινκ που εδωσα...
bazinga13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 φυσικά, δες εδώ: http://www.insomnia....ρές-εξωτερικού/ Η χώρα μας έχει χρεωκοπήσει κάτι χρόνια τώρα, απλά τώρα το πήραμε πρεφα και εχουμε αυτο μπορει να εχεις ακούσει ως capital control. Σε μεσες ακρες λεφτά εκτός χώρας δεν βγαίνουν (ουτε καν καλα καλα απο ΑΤΜ δεν βγαινουν)... οποτε λογικό οι Ελληνικές κάρτες να μην μπορουν να χρησιμοποιηθούν. Αυτά πολυ χοντρικα. Τα υπολοιπα στο λινκ που εδωσα... Tην καλησπερα μου φιλε μου και σ ευχαριστω για την απαντηση.Εδω και αρκετο καιρο εχω παψει πλεον να παρακολουθω την επικαιροτητα αηδιασμενος πια απ ολη αυτην την αρρωστη κατασταση με αποτελεσμα να φαινομαι λιγο σαν εξωγηινος και εκτος τοπου και χρονου αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα. Προσφατα διαβασα οτι επαναφερανε τις paysafe γι αυτο και υπεθεσα(λανθασμενα) οτι εχει αρθει ο αποκλεισμος και πλεον εχουμε ξανα προσβαση στις αγορες του εξωτερικου αλλα παραπανω δεν το εψαξα. Τελος παντων υπαρχει κατα την γνωμη σου καποιος εναλλακτικος τροπος αποκτησης Premium στην Easybytez? Σ ευχαριστω και παλι και καλο ξημερωμα.
Silverage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν πολλοί τρόποι, απο bitcoins μεχρι εικονικές κάρτες εξωτερικού και έμβασμα στο paypal (δεν ξέρω αν δέχεται το easybytez) για γέμισμα balance. Πέρνα μια βόλτα απο τα θέματα των capital controls και της Revolut.
bazinga13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν πολλοί τρόποι, απο bitcoins μεχρι εικονικές κάρτες εξωτερικού και έμβασμα στο paypal (δεν ξέρω αν δέχεται το easybytez) για γέμισμα balance. Πέρνα μια βόλτα απο τα θέματα των capital controls και της Revolut. Σ ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.θα παω απο κει να δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα