Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους! η απορια μου ειναι η εξης, υπαρχει περιπτωση κατα την μετακινηση αρχειων απο εναν δισκο σε εναν αλλον καποια αρχεια να χαθουν;;; ειναι δυνατον αυτο να συμβει; προκειται για 2 εξωτερικους δισκους, ο ενας turbox καποιων ετων, κι ο αλλος itenso που μολις τον πηρα. και κατα τη μετακινηση (τι ηθελα κι εγω ο βλαξ να μη κανει αντιγραφη..) απο τον τουρμπο στον ιτενσο εχω την εντυπωση πως κατι λειπει.... 

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους! η απορια μου ειναι η εξης, υπαρχει περιπτωση κατα την μετακινηση αρχειων απο εναν δισκο σε εναν αλλον καποια αρχεια να χαθουν;;; ειναι δυνατον αυτο να συμβει; προκειται για 2 εξωτερικους δισκους, ο ενας turbox καποιων ετων, κι ο αλλος itenso που μολις τον πηρα. και κατα τη μετακινηση (τι ηθελα κι εγω ο βλαξ να μη κανει αντιγραφη..) απο τον τουρμπο στον ιτενσο εχω την εντυπωση πως κατι λειπει.... 

έμενα μου έχει τύχει όχι όμως να μην μετακινηθούν άπλα κατά την μετακίνηση κόλλησε ο υπολογιστής έκλεισε το παράθυρο και νόμιζα ότι τελείωσε και μετά από καιρό το ανακάλυψα άλλα ευτυχώς αυτά τα αρχεία που χρειαζόμουν τα είχε πάρει. Εκτός και αν έχει μεγάλες διάφορές στον χώρο που δέσμευσαν τα αρχεία στο νέο σκληρό σε σχέση με τον παλιό σκληρό    

Δημοσ.

Εγώ έχω το teracopy (την free έκδοση) και στις αντιγραφές-μετακινήσεις έχω πολύ καλό έλεγχο. Αν κάτι αποτύχει θα μου το δείξει στο τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...