Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αναβαθμίσω το pc του γιού μου. Υπάρχει τροφοδοτικό, υπάρχει η hd5870toxic, μνήμες κτλ.

Θέλω μόνο mobo+CPU.

Η χρήση είναι για on line gaming.

Τι μπορώ να πάρω καλύτερο με αυτά τα χρήματα; ~150€

Προτάσεις για Gigabyte mobo.(έχω αδυναμία).

Δημοσ.

Υπάρχει ssb 250gb sandisck αλλά το mobo δεν έχει sata3. Η CPU που έχει τώρα είναι Ε8500. Απ' ότι μου λέει η κάρτα στα παιχνίδια που παίζει τον καλύπτει στη CPU υστερεί.

Δημοσ.

Τι μνήμες έχεις; Γιατί λογικά είναι DDR2, πράγμα που σημαίνει ότι αν πας σε καινούργια μητρική δε θα είναι συμβατές.

Γενικά, ποια ακριβώς μητρική έχει το πισί;

Δημοσ.

Ddr3 mobo g41 chipset δε θυμάμαι ακριβώς τη μητρική γιατί δεν είμαι σπίτι αλλά σίγουρα ddr3 1600.

Δεν είμαι εντελώς άσχετος απλά είμαι εκτός ενημέρωσης γιαυτο ζητάω γνώμες.

Δημοσ.

αμα εχει ddr3 μνημες εγω θα πηγαινα σε καποιον i3 με μια φτηνη mobo...socket 1150.

i3 4160 ας πουμε και μια H97 αν θες αργοτερα να ανβαθμισεις σε i5...απλα ξεφευγεις απο το budget για κανα 20αρικο 30αρι...

Δημοσ.

αμα εχει ddr3 μνημες εγω θα πηγαινα σε καποιον i3 με μια φτηνη mobo...socket 1150.

i3 4160 ας πουμε και μια H97 αν θες αργοτερα να ανβαθμισεις σε i5...απλα ξεφευγεις απο το budget για κανα 20αρικο 30αρι...

Δε με πειράζει.

Πιστεύεις ότι δε πρέπει να πάω σε AMD;

Δημοσ.

τι εννοεις δεν πρεπει?σε amd σε αυτα τ λεφτα πας σε 6300...αναλογως τα παιχνιδια που παιζει μπορει να ειναι καλυτερος απο τον i3 η χειροτερος...αλλα δεν εχει τρομερες δυνατοτητες αναβαθμισης στο μελλον...πας μεχρι 8320...και αν δεν κανεις σε κανεναν OC εσυ η ο γιος σου τοτε πανε χαμενοι οι επεξεργαστες και τα λεφτα σου καθως οι δυνατοτητες τους ειναι πολυ μετριες σε σχεση ακομα και με εναν i3...

Δημοσ.

Αν είναι ddr3 τότε κομπλέ. :D

Στα 150 λοιπόν για cpu+mobo έχεις τις κλασικές επιλογές:

• Pentium g3258 (70€) που έχει φορεθεί πολύ στο gaming μαζί με τη Z97 Anniversary (80€)
  • Athlon X4 860K (80€) που είναι εξίσου αξιόλογος για budget gaming, μαζί με μια μητρική Α88 (70€)

Αν σε ενδιαφέρει η αναβαθμισιμότητα στο κοντινό μέλλον, πας είτε στον pentium ή σε κάποιον καινούργιο skylake (τον g4400 ίσως, στα 65€, με λίγο κατώτερες θαρρώ επιδόσεις στο gaming) μαζί με μια ακριβότερη μητρική (σύνολο 150€).

Μετά αν πάμε στα 200€ υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

Δημοσ.

Αν είναι ddr3 τότε κομπλέ. :D

Στα 150 λοιπόν για cpu+mobo έχεις τις κλασικές επιλογές:

• Pentium g3258 (70€) που έχει φορεθεί πολύ στο gaming μαζί με τη Z97 Anniversary (80€)
  • Athlon X4 860K (80€) που είναι εξίσου αξιόλογος για budget gaming, μαζί με μια μητρική Α88 (70€)

Αν σε ενδιαφέρει η αναβαθμισιμότητα στο κοντινό μέλλον, πας είτε στον pentium ή σε κάποιον καινούργιο skylake (τον g4400 ίσως, στα 65€, με λίγο κατώτερες θαρρώ επιδόσεις στο gaming) μαζί με μια ακριβότερη μητρική (σύνολο 150€).

Μετά αν πάμε στα 200€ υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

Με ενδιαφέρει η αναβαθμισιμότητα και ας πάω και λίγο παραπάνω δηλ. 160-170€

Δημοσ.

Ρώτησε τον και για ποιά παιχνίδια μιλάει καλύτερα.

τον ρώτησα. που είπε SWTOR , LOL sorry εγώ δεν ξέρω απ αυτά μπορεί να τα έγραψα και λάθος.

Δημοσ.

Οι απαιτήσεις αυτών των παιχνιδιών είναι πολύ μικρές, οπότε ό,τι και να επιλέξεις απ' τα παραπάνω θα τον καλύψει. Προσωπικά δε θα πήγαινα σε i3 αν με ενδιέφερε η μελλοντική αναβάθμιση (εξαρτάται φυσικά και για τι βάθος χρόνου μιλάμε όταν λέμε αναβάθμιση), θα προτιμούσα να δώσω βάρος στη μητρική. Νομίζω ο g3258 είναι η πιο value for money λύση.

Δημοσ.

Οι απαιτήσεις αυτών των παιχνιδιών είναι πολύ μικρές, οπότε ό,τι και να επιλέξεις απ' τα παραπάνω θα τον καλύψει. Προσωπικά δε θα πήγαινα σε i3 αν με ενδιέφερε η μελλοντική αναβάθμιση (εξαρτάται φυσικά και για τι βάθος χρόνου μιλάμε όταν λέμε αναβάθμιση), θα προτιμούσα να δώσω βάρος στη μητρική. Νομίζω ο g3258 είναι η πιο value for money λύση.

ο g3258 μπορεί να καλύψει σε full settings με την HD5870 τα παραπάνω παιχνίδια; Και αν ναι με τι μητρική προτείνεις; Την Z97 Anniversary;

Δημοσ.

αφου  εχεις μητρηκη και μνημες θα σου ελεγα να παρεις ενα μτχ τετραπυρινο  απο τις αγγελλιες και καθαρισες !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...