ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα παιδια ..ελπιζω να εχεις καποιος την.καλοσηνη να με βοηθησει γτ καιγομαι...Εχτες εκανα ενα φορματ στο pc και εβαλα τα windows xp , εγκατεδστησα drivers ktlp ...συνδεσα και το μοντεμ ενσυρματα με αυτο το κιτρινο καλωδιο και ο υπολογιστης μ λεει οτι εχει ιντερνετ ....εε παω π λετε να ανοιξω το internet explorer ....μπαινει στην αρχικη του στο msn κατι παταω να μπω στο google και βγαζει μια ασπρη σελιδα π λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει και να ελεγξω μπλα μπλα .....τι γινεται ? καμια ιδεα ??!!
soteras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εκεί που βάζεις το καλώδιο στον υπολογιστή από πίσω ανάβει το λαμπάκι ότι μπήκε το καλώδιο? έβαλες σίγουρα σωστά driver
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ναι φιλε μου αναβει το λαμπακι ..ενα πρασινο ...και οσο για τα driver εβαλα της μητρικης και της καρτας γραφ ...μονο αυτα εχω κ ειχα ανεκαθεν .. Επισης κατω στην γραμμη εργασιων μου βγαζει το εικονιδιο της τοπικης συνδεσης κ οτι ειναι συνδεδεμενο
giampoul Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Για δες την ώρα και την ημερομηνία αν είναι σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα