giorgos1966 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα σας.Απο τις 25 Νοεμβριου παραγγειλα κατι πραγματα απο το ευρωπαικο banggood.Ολα ενταξει με την πληρωμη με prepaid card αλλα δεν βλεπω σε ποιο σταδιο ειναι η παραγγελία μου.Βαζω το Track Number,με βγαζει σε ενα Γερμανικο ταχυδρομειο μαλλον,βαζω ημερομηνιες κτλ.και μου λεει οτι δεν υπαρχει η αποστολη με αυτα τα στοιχεια...Τι κανω τωρα παιδια;Ειναι κ η πρωτη φορα που αγοραζω απο εξωτερικο.
kalodrei Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 http://new.17track.net/ δοκιμασε το tracking number εδω
BloodDonor89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αν το truck number είναι αυτής της μορφής 13 στοιχεία: 2 λατινικά γράμματα ακολουθούμενα από 9 νούμερα και 2 λατινικά γράμματα. Τσέκαρε τον στη σελίδα των ΕΛΤΑ.
Lnk Hlk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα σας.Απο τις 25 Νοεμβριου παραγγειλα κατι πραγματα απο το ευρωπαικο banggood.Ολα ενταξει με την πληρωμη με prepaid card αλλα δεν βλεπω σε ποιο σταδιο ειναι η παραγγελία μου.Βαζω το Track Number,με βγαζει σε ενα Γερμανικο ταχυδρομειο μαλλον,βαζω ημερομηνιες κτλ.και μου λεει οτι δεν υπαρχει η αποστολη με αυτα τα στοιχεια...Τι κανω τωρα παιδια;Ειναι κ η πρωτη φορα που αγοραζω απο εξωτερικο. Μην αγχώνεσαι. Το track number απο bangood θέλει 7-10 ημέρες να φανεί. Απο εκεί και πέρα αποιοδήποτε πρόβλημα-απορία έχεις μίλα μαζί τους απο το live chat. Θα σου λύσουν κάθε απορία. Αν το truck number είναι αυτής της μορφής 13 στοιχεία: 2 λατινικά γράμματα ακολουθούμενα από 9 νούμερα και 2 λατινικά γράμματα. Τσέκαρε τον στη σελίδα των ΕΛΤΑ. Έχω την εντύπωση πως η σελίδα των ελτα δεν μπορεί να το εμφανίσει εαν το δέμα δεν έχει μπεί Ελλάδα. Ίσως όμως να κάνω και λάθος, απλά έχω αυτή την εντύπωση.
giorgos1966 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα.Δεν το βλεπω ουτε ετσι...
BloodDonor89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Το εμφανίζει αν είναι της μορφής που αναφέρω. Άλλως δεν αναφέρει λεπτομέρειες. Γράφει αντικείμενα σε συσκευασία και δίπλα την χώρα προέλευσης. Τουλάχιστον σε όσα tracking number είχα από εξωτερικό έτσι έγραφαν. Θα κοιτάξω αύριο μεθαύριο να δω τι θα βγάλει γιατί έχω ένα trucking number από banggood σε αγορά που έκανα χθες.
giorgos1966 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Το εμφανίζει αν είναι της μορφής που αναφέρω. Άλλως δεν αναφέρει λεπτομέρειες. Γράφει αντικείμενα σε συσκευασία και δίπλα την χώρα προέλευσης. Τουλάχιστον σε όσα tracking number είχα από εξωτερικό έτσι έγραφαν. Θα κοιτάξω αύριο μεθαύριο να δω τι θα βγάλει γιατί έχω ένα trucking number από banggood σε αγορά που έκανα χθες. Κοιτα βρε φιλε σε παρακαλω γιατι αρχιζω και ανησυχω.Ευχαριστω. Κοιτα βρε φιλε σε παρακαλω γιατι αρχιζω και ανησυχω.Ευχαριστω. Μολις τωρα το ξανα ειδα και μου βγαζει το Γερμανικο ταχυδρομειο αυτο: << Die Sendung ist am 05.12.2015 im internationalen Logistikzentrum Singapore eingegangen. >> Τι κανω ειναι ενταξει η παραγγελία μου.Ποτε λες να ερθει περιπου;
BloodDonor89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εμφανιστηκε το δικο μου δεμα απο banggood στα ΕΛΤΑ σημερα.
StergiosKn Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 9/12/2015 στις 3:42 ΜΜ, BloodDonor89 είπε Εμφανιστηκε το δικο μου δεμα απο banggood στα ΕΛΤΑ σημερα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από StergiosKn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα